Verkocht

Kapelstraat 14A 4021 AA Maurik

164m2
Wonen
6
Kamers
2385m2
Perceel
1990
Bouwjaar
In het schilderachtige Maurik, omgeven door rust en groen, staat een prachtig vrijstaand huis aan de Kapelstraat 14-A. Een idyllische plek met alle voorzieningen die een gezin zich kan wensen. Voorzien van vier slaapkamers en royale leefruimtes geeft dit een woonoppervlakte van ruim 178m2. Daarbij een aangebouwde garage/berging met zolder van totaal 78m2. Een eigen oprijlaan met veel parkeergelegenheid. Dit maakt het een perfecte woning voor een gezin dat op zoek is naar comfort en ruimte.

De Kapelstraat, gelegen aan de rand van Maurik, straalt rust uit. In de nabije omgeving zijn woningen weids opgezet, waardoor je veel rust en privacy ervaart. Het centrum van Maurik, met supermarkt, restaurants en alledaagse winkels, is slechts een korte fietstocht verwijderd. Voor wie de vredige charme van Maurik wil combineren met recreatie, vindt in de omgeving diverse recreatiegebieden.

Bij het betreden van de woning via de voordeur beland je in een ruime hal met een aparte toiletruimte en een vaste trap naar de eerste verdieping. Ook is hier toegang tot een kantoorruimte aan de voorzijde van het huis en naar de riante woonkamer.

Bij binnenkomst in de woonkamer valt direct op wat deze woning zo uniek maakt. De grote ramen laten veel natuurlijk licht binnenstromen en bieden een prachtig uitzicht op de tuin. De marmeren vloer en de open indeling creëren een harmonieuze sfeer, ideaal voor het creëren van zowel een gezellige zithoek als een eethoek.

Vanuit de woonkamer betreed je de moderne keuken. Het L-vormig aanrecht herbergt hoogwaardige inbouwapparatuur, waaronder een inductiekookplaat, een Quooker kraan en een ingebouwde vaatwasser. Daarnaast is er een ingebouwde oven en stoomoven, koffiemachine en extra grote koelkast met vriesvak aanwezig. De gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming.

In het verlengde van de keuken is de bijkeuken aanwezig. Deze ruimte kan als opslagruimte fungeren, maar is ook voorzien van een wasmachine aansluiting. Vanuit de bijkeuken kan tevens de garage worden betreden, welke aan de zijkant van de woning is gesitueerd.

1e verdieping:
Een vaste trap leidt naar de eerste verdieping, waar vier ruime slaapkamers en een luxueuze badkamer. De 'master bedroom' aan de voorzijde van het huis is voorzien van een ruime inloopkast. De luxe ruime badkamer heeft een inloopdouche, dubbele wastafel en zwevend toilet en is voorzien van vloerverwarming en een verwarmde handdoekradiator. Elk van de andere 3 slaapkamers is ruim genoeg om naast een bed ook een bureau en opbergmeubel te plaatsen.

2e verdieping:
Een vlizotrap op de overloop geeft toegang tot de tweede verdieping, die dienst doet als opbergruimte met voldoende stahoogte.

Garage:
Ruime garage van 55m2 met twee grote dubbele garagedeuren en achteruitgang. Via een vaste trap is de tweede verdieping met voldoende stahoogte (23 m2) te bereiken. Onder de trap is een gootsteen aanwezig met warm en koude water.

Buiten:
De prachtig aangelegde tuin omringt de woning, met toegang vanuit de woonkamer, keuken en garage. Het uitzicht over de open tuin, weelderig groen en weilanden is uniek, en de drie terrassen bieden privacy ondanks het open karakter. Een grote veranda tussen twee tuinschuren maakt het plaatje compleet, ideaal voor het plaatsen van een lounge set om het hele jaar door van de buitenruimte te genieten.

Schuren:
De schuren met veranda hebben een oppervlakte van 63 m2 en zijn gebouwd in 2020.

Deze vrijstaande woning, gebouwd in 1990 en verbouwd in 2009, biedt niet alleen een comfortabel thuis maar ook een prachtige levensstijl. Met vier slaapkamers, kantoorruimte, een riante garage en parkeerruimte voor meerdere auto's op eigen terrein, is dit huis klaar om de dromen van een gezin waar te maken.

Algemene gegevens
- Type woning: vrijstaande woning
- Bouwjaar: 1990
- Verbouwjaar: in 2009 zijn de badkamer en keuken vernieuwd en in 2020 zijn de schuren en veranda geplaatst.
- Aantal kamers: 6
- Aantal slaapkamers: 4
- Aantal badkamers: 1
- Parkeerruimte: op eigen terrein voor meerdere auto's
- Aanwezig: dakkapel/berging/garage
- Ligging tuin: rondom
- Tuin bereik: voor, achter en opzij

Technische gegevens
- Warmwatervoorziening: Remeha Avanta 2007
- Verwarmvoorziening: Remeha Avanta 2007 - Vloerverwarming: in de woonkamer, keuken, toilet, hal, kantoor en badkamer
- Voorzieningen: airco/buitenzonwering/vliering
- Isolatie: dak/spouw/vloer
- Dubbel glas: geheel
- Glasvezel kabel, TV kabel
- Kozijnen: hout

WILT U EVEN BINNEN KIJKEN?

Voor meer informatie omtrent deze woning, kunt u contact opnemen met ons kantoor in Rhenen.

U bent van harte welkom! De beste indruk van deze woning krijgt u natuurlijk tijdens een bezichtiging. Wij proberen onze bezichtigingen altijd in samenspraak met verkoper en koper te plannen en nemen ruim de tijd, zodat u op uw gemak de woning kan bekijken en ervaren.
N.B. Aan de samenstelling van deze gegevens is maximale zorg besteed. Aan onvolkomenheden in de vermelde gegevens en tekeningen kunnen geen rechten en aanspraken worden ontleend.
Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
6 februari 2024
Verkoopdatum
3 april 2024
Looptijd
2 maanden

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 5.360
Aangeboden sinds
6 februari 2024
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1990
Soort dak
Schilddak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
2385 m2
Inhoud van de woning
915 m3
Oppervlakte externe bergruimte
34 m2
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
1 m2
Oppervlakte overige inpandige ruimten
83 m2

Indeling

Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
4
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin, schuur/berging, alarmsysteem, kabel-tv, glasvezel, buitenzonwering, airconditioning

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview