Verkocht OV

Rembrandtstraat 11 9363 BG Marum

74m2
Wonen
4
Kamers
290m2
Perceel
1963
Bouwjaar
Deze goed onderhouden en compleet gemoderniseerde 2/1 kapwoning is op loopafstand gelegen van het centrum van Marum. Het perceel is 290 m2 groot, de achtertuin is op het zuiden gelegen, er zijn 8 stuks zonnepanelen. De woning is voorzien van vloerverwarming op de begane grond, de binnendeuren en kozijnen zijn vervangen, de wanden zijn strak gestukt, de meterkast is vervangen evenals het schakelmateriaal. Verwarming en warm water middels cv-ketel bouwjaar 2007. De kozijnen op de begane grond zijn van hout en op de verdieping van kunststof. De spouwmuren zijn na geïsoleerd.

Marum ligt aan de A7 waardoor de grotere steden eenvoudig zijn aan te rijden. Openbaar vervoer is goed geregeld. In het dorp zijn alle basisvoorzieningen voorhanden. Er is ook een openlucht zwembad en diverse sportvoorzieningen. Er is een integraal kindcentrum welke in 2022 is geopend. Ruim aanbod in kinderopvang. Natuur en wandel en fietsgebieden zijn om de hoek.
Begane grond
Zijentree, hal met meterkast, trapopgang, toilet en toegang tot de kelder. Doorzon woonkamer met laminaatvloer, paneeldeuren, strakke wanden en plafonds. Keuken met 4-pits gasstel, afzuigkap en vaatwasser. Er is een aangebouwde stenen berging met meerdere witgoedaansluitingen.

Eerste verdieping
Overloop, 3 slaapkamers waarvan 1 met vaste kast, bergkast met cv-ketel opstelling. Badkamer met douche, wastafel en radiator. Middels een luik is de bergzolder/vliering bereikbaar.

Tuin
Achtertuin op het zuiden gelegen, bestraat terras en gazon. Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein, er is verharding t.b.v. oprit aangebracht.

Details
Compleet gemoderniseerd
8 stuks zonnepanelen
Op loopafstand van het centrum
Verharding t.b.v. oprit aangebracht
Aanvaarding kan op korte termijn

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 3.356
Aangeboden sinds
7 juni 2024
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, twee-onder-een-kap woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1963
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
290 m2
Inhoud van de woning
341 m3

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview