Verkocht

De Bunderhoevestraat 14 6269 DN Margraten

177m2
Wonen
6
Kamers
300m2
Perceel
2004
Bouwjaar
DEZE WONING WORDT AANGEBODEN DOOR POOTERS MAKELAARDIJ
In een rustige en kindvriendelijke omgeving in Margraten is gelegen deze verrassend ruime tussenwoning met maar liefst 5 ruime slaapkamers en inpandige garage met eigen oprit. Met energielabel A kunnen we spreken van energiezuinig. De woning is volledig geïsoleerd, geheel voorzien van hardhouten kozijnen met HR++ beglazing, rolluiken, moderne meterkast en een nieuwe cv-ketel in eigendom. 

Indeling

Begane grond 
De entree geeft toegang tot de hal (7m2) met moderne meterkast, opgaande trap naar verdieping en moderne toiletruimte (1m2) met zwevend closet en fonteintje. De L-vormige living (45m2) met open keuken en trapkast geniet door de vele raampartijen en dubbele openslaande deuren veel lichtinval. De open keuken in hoekopstelling is van alle gemakken voorzien en beschikt over een 5-pits gaskookplaat (Siemens), afzuigkap (Siemens), nieuwe oven (Siemens), nieuwe vaatwasser (Miele) en een nieuwe koelkast (Bosch). Twee keer dubbele openslaande deuren geven toegang tot de fraai aangelegde, maar onderhoudsvriendelijke, tuin. De tuin met ruime overkapping (met 3 lichtkoepels én verlichting) is gesitueerd op het noordwesten en geniet veel privacy. 
De inpandige garage (16m2) is per loopdeur vanuit de woonkamer en hal toegankelijk. De garage is netjes afgewerkt en beschikt over een elektrische sectionaalpoort en witgoedaansluitingen. 

Eerste verdieping 
De overloop geeft toegang tot 3 slaapkamers, de badkamer en een tweede toiletruimte (1m2) met zwevend closet en fonteintje. Slaapkamer 1 (27m2) is aan de voorzijde van de woning gesitueerd en verrassend ruim. Slaapkamer 2 (11m2) is ook aan de voorzijde gelegen en slaapkamer 3 (16m2) aan de achterzijde. Alle slaapkamers genieten door de grote raampartijen veel lichtinval, zijn voorzien van hardhouten kozijnen met HR++ beglazing, draaikiepramen en rolluiken. 
De geheel betegelde badkamer (7m2) is eveneens lekker ruim en voorzien van een ligbad met handdouche, douche en een nieuwe wastafel met badmeubel. Een groot draaikiepraam met rolluik zorgt voor een goede ontluchting en natuurlijke lichtinval. 

Tweede verdieping
Een vaste trap geeft toegang tot de tweede verdieping met overloop en twee ruime slaapkamers. Zowel slaapkamer 4 (16m2) als slaapkamer 5 (16m2) is lekker ruim (mede dankzij de hoge nok) en beschikken over een groot Velux dakraam. 
Op deze verdieping is de cv-ketel en de wtw-installatie gesitueerd. Ook kan men hier de wasmachine en droger aansluiten. 

Extra informatie
- Verrassend ruime tussenwoning met maar liefst 5 slaapkamers;
- De gehele woning is voorzien van hardhouten kozijnen met HR++ beglazing;
- De eerste verdieping is voorzien van draaikiepramen met rolluiken;
- Energielabel A;
- Beschikt over dak-, gevel- en vloerisolatie;
- Cv-ketel van Nefit (geplaatst 2023) is eigendom;
- WTW-installatie (Renovent HR) is ca. 20 jaar oud en recent zijn alle kanalen en roosters nog gereinigd;
- Moderne meterkast;
- Keukenapparatuur vernieuwd in 2023 ( nieuwe vaatwasser van Miele,  nieuwe oven van Siemens en een nieuwe koelkast van Bosch);
- Nieuwe trapbekleding;
- Inpandige (netjes afgewerkte) garage met elektrische sectionaalpoort en eigen oprit;
- Fraai aangelegde tuin met ruime overkapping (met 3 lichtkoepels en verlichting), gesitueerd op het noordwesten. 

Aanvullende informatie 
Deze verrassend ruime tussenwoning is gelegen in het dorp Margraten, op ongeveer 10 minuten van Maastricht en iets meer dan 5 minuten van Gulpen en Valkenburg. Er is een uitstekende busverbinding met Aken, het busknooppunt Gulpen en station Maastricht. Margraten heeft een uitstekend voorzieningenniveau met winkels, speciaalzaken, een supermarkt, basisschool, diverse (sport)verenigingen en fitness. Middelbaar onderwijs is op fietsafstand in o.a. Gulpen en Maastricht en de ligging in het Heuvellandschap maakt het dorp tot een heel aantrekkelijke plek om te wonen, te wandelen, fietsen en werken.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Bovenstaande vrijblijvende informatie is door Pooters Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Echter aanvaard Pooters Makelaardij geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Oppervlakten en maten zijn indicatief.
Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
28 februari 2024
Verkoopdatum
22 maart 2024
Looptijd
23 dagen

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 2.480
Aangeboden sinds
28 februari 2024
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, tussen woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2004
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
300 m2
Inhoud van de woning
683 m3
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
30 m2
Oppervlakte overige inpandige ruimten
16 m2

Indeling

Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
5
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin, ventilatie, rolluiken, dakraam

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview