Hannekerveldweg 21 7581 BC Losser

100m2
Wonen
5
Kamers
312m2
Perceel
1937
Bouwjaar
Aan een rustige weg gelegen, zeer goed onderhouden en modern uitgevoerde 2-onder-1 kap woning met slapen en baden op de begane grond. Dit met zorg bewoonde en goed onderhouden woonhuis is voorzien van zonnepanelen en heeft een diepe achtertuin met veel privacy en een zeer zonnige ligging. De woning is zo ingericht dat deze ook geschikt is voor een groot gezin. Er bevinden zich momenteel 4 slaapkamers in de woning, de zolder is, middels het plaatsen van een dakraam eenvoudig om te gebruiken als slaapkamer, de vaste trap is reeds aanwezig. De woonkamer is ruim en licht. Door de aanbouw aan de achterzijde is er op de begane grond voldoende ruimte voor een grote eetkamertafel en een lekker grote hoekbank. In de tuin bevindt zich een overkapping met uitzicht over de tuin. Naast de woning is het heerlijk zitten onder het grote zonnescherm.

In de nabije omgeving zijn alle wenselijke voorzieningen te vinden. Denk aan scholen, winkels, sportgelegenheden en het buitengebied.

Levensloopbestendig wonen, groot gezin, het kan allemaal, de woning is zo gemaakt dat verhuizen in veel situaties niet noodzakelijk is.

Begane grond
Begane grond:
Entree, trapkast/kelder, trap naar de 1e etage en doorgang naar de woonkamer. De woonkamer is L-vormig en doordat de keuken in de aanbouw is geplaats biedt de woonkamer voldoende plek voor een grote tafel en een ruime hoekbank. Vanuit de woonkamer is de keuken te zien. Open, maar doordat de keuken in een ruime U opstelling is gerealiseerd, is de ruimte afgescheiden maar gevoelsmatig toch betrokken bij de ruimte op de begane grond. Vanuit de keuken is aansluitend de hal te bereiken met toegang tot de tuin. Hier bevindt zich ook een kast met aan het oog onttrokken de plek voor de wasautomaat. Vanuit de hal is tevens de moderne en luxe uitgevoerd badkamer te bereiken met inloopdouche en wastafel meubel. De badkamer, hoewel inpandig, is lekker licht door toepassing van een lichtkoepel. Aansluitend de, door toepassing van een grote raampartij, slaapkamer met veel lichtinval.

Eerste verdieping
Vanuit de hal op de begane grond is de hal op de eerste etage te bereiken. De hal biedt toegang tot een 3-tal bruikbare kamers, waarvan 2 ruim en 1 iets kleiner. De voorste slaapkamer (straatzijde), is door de huidige eigenaar reeds voorzien van een inbouwtoilet die enkel nog een de straatzijde op het riool dient te worden aangesloten. Het toilet is zo gesitueerd dat het eenvoudig mogelijk is om een douche bij te plaatsen en een deur vanaf de overloop zodat hier een tweede badkamer eenvoudig te realiseren is. De overloop biedt tevens toegang tot de zolderetage middels een vaste trap.

Tweede verdieping
Ruime zolderetage, bereikbaar middels een vaste trap, nu in gebruik (en derhalve niet meegenomen als gebruiksoppervlakte wonen) als bergruimte. Door een dakraam te plaatsen kan deze ruimte eenvoudig dienst doen als 4e slaapkamer.

Tuin
Een zeer ruime op het noorden georiënteerde achtertuin. Doordat de tuin zeer diep is is er het gehele jaar door een heerlijke plek in de zon te vinden. Op het voorste terras kunt u heerlijk genieten van de avond en middag zon terwijl het achterste gedeelte van de tuin de gehele dag zonnig is. Koelte kan worden gevonden onder de overkapping. De tuin is fraai aangelegd en verdeeld in 3, af te sluiten, gedeeltes waardoor de tuin eenvoudig te gebruiken is voor verschillende doeleinden. U kunt hier uw huisdieren plaatsen, een aparte plek voor kinderen creëren om te spelen, een moestuin en noem maar op.

Details
De slaapkamer op de begane grond is voorzien van airconditioning. In de woonkamer is een pelletkachel geplaatst.

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 3.174
Aangeboden sinds
26 september 2024
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, twee-onder-een-kap woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1937
Soort dak
Mansardedak
Staat van onderhouden binnen
Uitstekend
Staat van onderhouden buiten
Uitstekend

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
312 m2
Inhoud van de woning
459 m3
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
8 m2
Oppervlakte overige inpandige ruimten
24 m2

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin, schuur/berging

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview