Voorsterweg 32 7371 GC Loenen

134m2
Wonen
5
Kamers
1005m2
Perceel
1949
Bouwjaar
Neem een kijkje aan de Voorsterweg 32 in Loenen. De karakteristieke onderhoudsarme houten woning biedt een royale woonkamer, vier ruime slaapkamers en een zonnige achtertuin met een ruime vrijstaande garage. Daarnaast heeft de woning een eigen oprit en een totale gebruiksoppervlakte van 134m2. De buitenkant van de woning is van onderhoudsarm red cedar hout. Met zoveel ruimte en potentie is deze woning perfect om uw droomlocatie van te maken. Deze woning biedt de perfecte combinatie van comfort en ruimtelijk wonen. Bent u op zoek naar een woning met mogelijkheden voor slaapkamer- en badkamer op de begane grond? Lees dan snel verder!

Voorsterweg 32 bevindt zich in een rustige en vriendelijke buurt in Loenen. Deze wijk staat bekend om haar groene omgeving en uitstekende voorzieningen. Voor sportliefhebbers zijn er verschillende sportclubs en recreatiemogelijkheden in de nabijheid.

De uitvalswegen A1 en A50 naar grotere steden liggen binnen handbereik. Deze locatie biedt de perfecte balans tussen rust en bereikbaarheid.
Begane grond
Begane grond:

Entree:
De entree van de woning bereikt u via de voortuin en eigen oprit. Eenmaal binnen, arriveert u in een ruime hal die toegang biedt tot de trap naar de 1e verdieping, de toiletruimte, de keuken en de woonkamer. Deze entree biedt voldoende ruimte voor een kapstok of opbergmeubel.

Woonkamer:
Vanuit de hal komt u in de open en lichte woonkamer. Door de grote raampartijen stroomt het daglicht rijkelijk naar binnen, wat de ruimte uitnodigend maakt. De woonkamer biedt voldoende mogelijkheden voor het creëren van een royale zithoek en een gezellige eetkamer. Openslaande tuindeuren verbinden de woonkamer met de zonnige achtertuin.

Keuken:
De ruime keuken bevindt zich aan de achterzijde van de woning en is van alle gemakken voorzien. Deze beschikt over twee aanrechtbladen, een gasfornuis met afzuigkap, een ingebouwde oven, koelkast en een spoelbak. De lades en kastjes bieden slimme opbergmogelijkheden.

Bijkeuken:
Aansluitend aan de keuken vindt u de bijkeuken. Deze ruimte is ideaal als opbergruimte en dankzij de witgoedaansluiting multi-inzetbaar. Vanuit de bijkeuken heeft u tevens toegang tot de achtertuin.

Slaapkamer:
Op de begane grond is een slaapkamer aanwezig. Deze ruimte biedt voldoende mogelijkheden voor het plaatsen van een bed, bureau of opbergmeubel en kan desgewenst ook als werk- of hobbyruimte dienen.

Eerste verdieping
De 1e verdieping bereikt u via de trap in de entree. Hier bevinden zich drie slaapkamers en een badkamer.

Slaapkamers:
Op deze verdieping vindt u drie ruime en lichte slaapkamers. Twee van deze kamers grenzen aan het balkon en alle kamers bieden voldoende ruimte voor een bed, bureau of opbergmeubel. Daarnaast zijn ze voorzien van ingebouwde kastruimte, waarbij één slaapkamer zelfs beschikt over een volwaardige inloopkast.

Badkamer:
De badkamer, grenzend aan de overloop, is modern en strak afgewerkt met vloer- en wandtegels. Deze ruimte is voorzien van een ruime douchecabine, een wastafel met spiegel en opbergmeubel, en een hangend toilet. Hiermee is de badkamer instapklaar en van alle gemakken voorzien.

Tweede verdieping

Er zijn 2 bergzolders aanwezig beiden bereikbaar met een vlizotrap. De zolders zijn perfect geschikt als extra opbergruimte.

Tuin
De woning beschikt over een riante en zonnige achtertuin met berging. Deze tuin is de ideale plek om te ontspannen en van de zon te genieten. Er zijn meerdere plekken waar u een terras kunt creëren. De tuin is deels bestraat en heeft daarnaast veel groen. Het terras biedt voldoende ruimte voor een loungeset en buitentafel. Achterin de tuin bevindt zich een ruime vrijstaande garage die geschikt is voor het stallen van tuinspullen en groot genoeg is om ook een auto te parkeren. De houten garage met stenen fundering beschikt tevens over een verdieping voor extra opbergruimte.

Details
- Vrijstaande woning
- Ruime woonkamer
- Vier slaapkamers
- Zonnige achtertuin met berging
- Eigen oprit met garage 39.21 m2
- Rustige en groene buurt

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 5.205
Aangeboden sinds
5 juli 2024
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1949
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
1005 m2
Inhoud van de woning
576 m3
Oppervlakte externe bergruimte
46 m2
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
10 m2
Oppervlakte overige inpandige ruimten
21 m2

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal woonlagen
2
Voorzieningen
Tuin

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview