Verkocht

Gravenweg 10 6374 BB Landgraaf

115m2
Wonen
4
Kamers
261m2
Perceel
1968
Bouwjaar
In een kindvriendelijke woonwijk staat deze twee-onder-een-kap woning met grote uitbouw en inpandige garage. De woning die in 1968 gerealiseerd is beschikt over een doorzon woonkamer met grote uitbouw, open keuken, kantoorkamer, drie lichte slaapkamers, nette badkamer, zolder voor extra berging, inpandige garage en een verzorgde voor- en achtertuin. Gelegen op een rustige locatie maar op korte afstand van diverse voorzieningen zoals een gezondheidscentrum, sportverenigingen, restaurants, winkels voor de dagelijkse boodschappen, natuurgebied Brunssumerheide voor een wandeling en op korte rij-afstand van winkelcentrum “Op den Kamp”. Deze unieke woning is fraai en eigentijds afgewerkt, voorziet in veel pluspunten en is gelegen op een mooie locatie met genoeg wandel mogelijkheden.
Begane grond
De entree van de woning ligt aan de zijgevel en is toegankelijk middels de eigen oprit.
De entree met tegelvloer geeft toegang tot de garderobe, meterkast (2023), toilet, berging met de witgoedaansluitingen, woonkamer, keuken en trapopgang naar de eerste verdieping. De toiletruimte is half betegeld en beschikt over een staand closet.
De doorzon woonkamer met lichte PVC klikvloer is voorzien van een airco (2020), veel daglicht en royale aanbouw waardoor er een uitermate ruime begane grond is ontstaan. Het betreft een woonkamer met veel tuincontact door de grote raampartijen aan de achterzijde van de kamer.
De open keuken beschikt over veel kastruimte en de benodigde inbouwapparatuur. Zo treft u een 5-pits gasfornuis, heteluchtoven, afzuigkap, koelkast met vriesvakje, spoelbak en vaatwasser aan.
Via de woonkamer heeft u toegang tot de inpandige garage en het kantoor. De werkplek maakt het mogelijk om vanuit huis te werken en is afgewerkt met een lichte laminaatvloer en inbouwkasten voor extra berging.
De inpandige garage is geheel geïsoleerd en voorzien van water, elektra en sectionaal garagepoort met afstandsbediening.

Eerste verdieping
Middels de trap, voorzien van tapijt, bereikt u de eerste verdieping die toegang geeft tot de drie lichte slaapkamers en badkamer. De overloop en alle slaapkamer zijn afgewerkt met een mooie houtlook laminaatvloer. Tevens hangt er op de overloop een airco (2023) die de gehele bovenverdieping heerlijk verwarmt of koelt.
De badkamer is geheel betegeld en voorzien van een douchecabine, design radiator en wastafel met spiegel.

Tweede verdieping
Middels een vlizotrap bereikt u de bergingszolder waar de cv-ketel is ondergebracht.

Tuin
De woning beschikt over een verzorgde voor- en achtertuin.
De achtertuin is geheel omsloten en voorzien van borders met beplanting, verlichting en meerdere terrassen waar het heerlijk zitten is op zomerse avonden.

Details
De woning is goed onderhouden en met veel liefde bewoond.
De mooie ligging maakt deze woning tot een ideale thuis.

Geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbel HR++ glas (2018)
Grotendeels voorzien van (elektrische) rolluiken (2018)
Twee airco's
Grote aanbouw (2013)
Nieuw meterkast (2023)

Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
5 januari 2024
Verkoopdatum
15 april 2024
Looptijd
3 maanden

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 2.609
Aangeboden sinds
5 januari 2024
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, geschakelde twee-onder-een-kap woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1968
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
261 m2
Inhoud van de woning
478 m3
Oppervlakte overige inpandige ruimten
29 m2

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin, schuur/berging, rolluiken, airconditioning

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview