Verkocht

Vorkotterstraat 20 2295 HC Kwintsheul

140m2
Wonen
4
Kamers
240m2
Perceel
2003
Bouwjaar
Aan de mooie Vorkotterstraat, staat deze half vrijstaande, duurzame hoekwoning met een aangebouwde garage en twee parkeerplaatsen op eigen terrein.

Aan de achterzijde treft u een fraaie achter- en zij-tuin en een riant dakterras op het zuidwesten. Naast de drie slaapkamers is er ook ruimte voor het creëren van een werk-/studeerplek en of een speelhoek voor de kinderen.

In dit sfeervolle gezinshuis met een woonoppervlakte van circa 141 m2 woon je comfortabel en dien je het minimale te doen om de woning naar eigen smaak te maken. Zo ligt er op elke verdieping een nette vloer, heeft de woning energielabel A, met een zonneboiler, warmte terugwin ventilatiesysteem en een HR ketel en er staat een luxe badkamer met ruim ligbad en inloopdouche tot uw beschikking. Stap binnen en ervaar het ware gevoel van comfort en vrijheid. Op loopafstand van het centrum van Kwintsheul.

Deze prachtige woning is gelegen in een fijne, kindvriendelijke woonwijk in Kwintsheul. In de nabije omgeving treft u diverse voorzieningen, zoals scholen, winkels, openbaar vervoer en sportfaciliteiten van Kwintsheul.

Indeling

Begane grond:
Entree/hal, meterkast en trap naar de 1ste verdieping, volledig betegeld toilet met fonteintje. Riante woonkamer met schuifpui naar de zonnige en onderhoudsvriendelijke achtertuin.
Nette open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder elektrische kookplaat, afzuigkap, koel- vriescombinatie, vaatwasser en dual cook oven.
De fraaie achtertuin is georiënteerd op het zuidwesten met toegang tot de aangebouwde stenen garage. In de garage zitten de aansluitingen voor de wasmachine/droger en is deze voorzien van verwarming. Overkapping voor het plaatsen van uw fietsen.

Eerste verdieping:
Overloop met toegang tot zeer ruime ouderslaapkamer (5.19 x 3.81) met een vaste kastenwand aan de achterzijde van de woning. Aan de voorzijde van de woning de 2e slaapkamer (3.05 x 4.10), eveneens met een vaste kastenwand. Een luxe badkamer uit 2022 (2.04 x 2.87) voorzien van een wastafelmeubel, inloopdouche met glazenwand, ligbad, zwevende closet, designradiator en een spiegel met LED-verlichting en spiegelverwarming.

Tweede verdieping:
Overloop met een technische ruimte en 3e slaapkamer (5.39 x 3.05) met een royale raampartij met veel lichtinval. De technische ruimte is de opstelplaats voor de HR CV combiketel, WTW-installatie, zonneboiler en eventueel de wasmachine en droger. De slaapkamer is gelegen aan een riant dakterras (5.29 x 3.78).

Bijzonderheden:
- Energielabel: A;
- Bouwjaar 2003;
- Woonoppervlakte 140,70 m2;
- Inhoud 550 m3;
- Perceeloppervlakte 240m2, eigen grond;
- Volledig geïsoleerd;
- CV-combi ketel, merk Remeha, bouwjaar 2022;
- Warmte Terugwin Installatie, merk Zehnder 2020;
- 3 Zonnepanelen op het dak gekoppeld aan de zonneboiler;
- De gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming;
- Dakterras met een afmeting van ca. 20 m2 het zonnige zuidwesten;
- Aangebouwde garage voorzien van elektra, water en verwarming;
- Twee parkeerplaatsen op eigen terrein;
- Praktisch ingedeeld;
- Openbaar vervoer in de nabije omgeving; bus 130;
- Uitvalswegen in de directe nabijheid;
- Winkels, scholen, sportfaciliteiten op loopafstand;
- Oplevering in overleg.
Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
30 april 2024
Verkoopdatum
1 september 2024
Looptijd
4 maanden

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 4.869
Aangeboden sinds
30 april 2024
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, half vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2003
Soort dak
Plat dak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
240 m2
Inhoud van de woning
515 m3
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
20 m2
Oppervlakte overige inpandige ruimten
18 m2

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin, ventilatie, kabel-tv

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview