A.j. Rennenstraat 20 8317 AM Kraggenburg

139m2
Wonen
5
Kamers
328m2
Perceel
1999
Bouwjaar
Te Koop: Twee-onder-een-kapwoning aan de A.J. Rennenstraat 20, 8317AM Kraggenburg

Welkom bij deze prachtige twee-onder-een-kapwoning aan de A.J. Rennenstraat 20 in Kraggenburg. Deze woning biedt een ruime oprit en een inpandige garage op een perceel van 328 vierkante meter.

Over Kraggenburg:
Kraggenburg is een gezellig dorp met diverse voorzieningen zoals scholen, winkels en sportfaciliteiten. De omgeving biedt prachtige natuur, perfect voor wandel- en fietstochten. Daarnaast zijn er diverse eetgelegenheden waar u kunt genieten van een goede maaltijd. Kraggenburg staat bekend om zijn vriendelijke gemeenschap en rustige woonomgeving, wat het een ideale plek maakt voor gezinnen.

Voor meer informatie of een bezichtiging, neem contact op met Makelaardij De Munt. Wij helpen u graag verder met de aankoop van deze mooie woning.
Begane grond
Via de oprit bereikt u de voordeur, gelegen naast de garagedeur. Bij binnenkomst in de hal vindt u een trapkast, een toilet en de meterkast. De trap naar de eerste verdieping en de deur naar de woonkamer met open keuken bevinden zich ook in de hal. De woonkamer is een ruime doorzonwoonkamer met twee openslaande deuren aan de achterkant die toegang geven tot de achtertuin. De keuken biedt toegang tot de berging, vanwaar u naar de garage kunt. De garage heeft een deur die uitkomt op de achterstraat. Een bijzonder detail is de lichtkoepel in het plafond achterin de woning, wat zorgt voor voldoende lichtinval.

Eerste verdieping
De eerste verdieping is bereikbaar via een trap in de hal en leidt naar een overloop met drie ruime slaapkamers en een badkamer. De badkamer is uitgerust met een ligbad, douche, toilet en wastafel.

Tweede verdieping
De zolder is te bereiken via een vaste trap en leidt naar een overloop met de C.V. ketel uit 2010. De overloop biedt toegang tot een extra ruime slaapkamer.

Tuin
De strak aangelegde tuin is deels bestraat en deels voorzien van groen. Er staat een boompje, wat een extra charmant element toevoegt aan de tuin.

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 2.728
Aangeboden sinds
17 juli 2024
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, twee-onder-een-kap woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1999
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
328 m2
Inhoud van de woning
570 m3
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
2 m2
Oppervlakte overige inpandige ruimten
19 m2

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview