Claes Heynensoenlaan 19 1241 BL Kortenhoef

127m2
Wonen
6
Kamers
192m2
Perceel
1965
Bouwjaar
LET OP! BIEDEN VANAF 500.000 EURO K.K.


Moderne en ruime hoekwoning met vier slaapkamers en een garage. Ideaal voor een (groot) gezin! Gelegen in een rustige woonwijk op loopafstand van de Albert Heijn en Jumbo en diverse basisscholen. Deze eengezinswoning heeft drie slaapkamers op de eerste verdieping en op de tweede verdieping is er nog een ruime vierde slaapkamer te vinden. Openbaar vervoer is om de hoek en voor de natuurliefhebber is er zowel heide als bos en water om naar toe te gaan.
Begane grond
Entree, hal met trapopgang naar de eerste verdieping, door middel van moderne schuifdeur toegang naar de ruime woonkamer met een centraal geplaatste houtkachel bij het zitgedeelte, aan de achterzijde het eetgedeelte richting de halfopen keuken voorzien van inbouwapparatuur, zoals oven, combimagnetron en vaatwasser. Bijkeuken met opstelling van wasmachine en droger. Toegang tot de achtertuin kan zowel via het eetgedeelte als via de bijkeuken.

Eerste verdieping
Overloop, drie in grootte variërende slaapkamers, badkamer voorzien van douche, dubbele wastafel, designradiator en toilet. De deur van de slaapkamer aan de achterzijde geeft toegang tot ruime balkon van 13m2. Deze slaapkamer is ook voorzien van airco.

Tweede verdieping
Via de overloop komt u uit op een hele ruime slaapkamer, welke is voorzien van een breed dakkapel aan de achterzijde. Op de overloop is er nog toegang naar een kleine kamer waar ook de CV staat opgesteld. Achter de schotten is veel handige bergruimte te vinden.

Tuin
Royale onderhoudsvriendelijke achtertuin met een fraai aangelegd terras, gesitueerd op het Westen. Aan de zijkant is een grote overkapping. Aan de achterzijde is de toegang tot de garage. Naast de woning is de opslag voor het hout voor de houtkachel. De voortuin is een prachtige mix van tegels en divers groen. Ook zit hier de drainage om de planten van water te voorzien.

Details
- 127m2 woonoppervlak
- 192m2 perceel
- Vier slaapkamers
- Moderne keuken uit 2020
- Badkamer in 2021 vernieuwd
- Alle ramen HR++
- Nieuwe rolluiken juni 2024
- Buitenschilderwerk juli 2021
- Woning voorzien van alarm
- CV Ketel 29-04-2019 (laatste onderhouden juli 2024)
- Bouwjaar 1965
- Energielabel D

Enthousiast geworden? Bekijk de complete website van de woning via claesheynensoenlaan19.nl

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 3.937
Aangeboden sinds
1 september 2024
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, hoek woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1965
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Uitstekend
Staat van onderhouden buiten
Uitstekend

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
192 m2
Inhoud van de woning
445 m3
Oppervlakte externe bergruimte
23 m2
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
23 m2

Indeling

Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
5
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin, balkon, ventilatie, alarmsysteem, rolluiken, glasvezel, airconditioning, dakraam

Buitenruimte

Balkon
Ja
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview