Geerstraat 28 8261 HM Kampen

110m2
Wonen
7
Kamers
82m2
Perceel
1927
Bouwjaar

Een heerlijke stadswoning in een van de oudste straten in het centrum van Kampen. Zo stap je vanuit de voordeur de gezelligheid van de binnenstad in.

De winkels, het theater, de bioscoop en de bibliotheek liggen aan je voeten, het openbaar vervoer om de hoek, wandel je heerlijk langs de oevers van de IJssel en kun je heerlijk genieten van een kopje koffie op één van de gastvrije terrassen of ga je heerlijk eten in een van de verschillende restaurants met smaken vanuit de hele wereld.
Begane grond
Aan de rechterzijde van gevel bevindt zich de voordeur naar de woning. U wordt ontvangen in een ruime entree met meterkast, een mooie ruimte achter de vaste trap naar de eerste verdieping en een inbouwkast met wasmachine opstelling,

Eerste verdieping
Tussen de foto's hebben we een alternatieve digitale opstelling geplaatst van een ruime woonkeuken op de locatie waar momenteel de slaapkamer aan de achterzijde van de woning ligt.

Op de eerste verdieping vindt u een overloop met aangrenzend de badkamer, een slaapkamer en de woonkamer.
Vanuit de woonkamer is er een doorgang naar een tussenruimte waaruit u kunt doorlopen een sfeervolle ruime slaapkamer met openslaande deuren naar het dakterras of er voor kiest om vanuit de tussenruimte met trap naar een extra studeerkamer gaan.


Tweede verdieping
Op de tweede verdieping van de woning bevindt zich de compacte keuken, lounge met dakkapel en twee slaapkamer(s) met elk een dakraam. De indeling van deze verdieping is naar wens en woonbehoeftete wijzigen.

Details
Bijzonderheden van de woning:

De indeling van deze woning is te wijzigen naar eigen behoefte. Zo kunt u er voor kiezen om de slaapkamer achter de woonkamer om te bouwen naar een leefkeuken met openslaande deuren naar het dakterras.
Op deze wijze realiseert u meer ruimte op de tweede verdieping en kan deze worden omgezet naar (slaap)-kamers.

Wonen en Werken:

De grootste verrassing is wel dat de winkel als de woning door de verkopers tegelijker tijd worden aangeboden.

Een unieke kans om te wonen en werken vanuit een mooi centraal gelegen deel in de binnenstad van Kampen.
De verkopers zouden het liefst de winkel en de woning in één koop verkopen, maar losse verkoop is natuurlijk ook mogelijk.
De winkel is momenteel tot en met september 2023 verhuurd. Het is ook mogelijk de winkel als investering en voor verhuur aan te kopen.

Let op! Deze Funda verkooppresentatie betreft alleen de woning. Voor meer informatie betreft de verkoop van de winkelruimte neemt u contact op met de makelaar.


Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 2.682
Aangeboden sinds
20 oktober 2022
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, tussen woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1927
Soort dak
Schilddak
Staat van onderhouden binnen
Uitstekend
Staat van onderhouden buiten
Uitstekend

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
82 m2
Inhoud van de woning
460 m3
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
8 m2
Oppervlakte overige inpandige ruimten
21 m2

Indeling

Aantal kamers
7
Aantal slaapkamers
5
Aantal woonlagen
4
Voorzieningen
Ventilatie, kabel-tv, dakraam

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview