Verkocht

Kruiszwin 2226 1788 LS Julianadorp

132m2
Wonen
5
Kamers
155m2
Perceel
1980
Bouwjaar
NIEUW TE KOOP!!!
Kruiszwin 2226 te Julianadorp

Geweldige en grote (gezins)woning in de wijk Kruiszwin. Een woning die je zonder moeite direct kunt betrekken.
Overzichtelijk hebben wij alle pluspunten voor u op een rij gezet:

- 130 m2 aan woonoppervlak
- Uitgebouwde woonkamer
- 4 grote slaapkamers
- Garage met nieuwe elektrische garagedeur(2024), daarmee ook altijd parkeerplek
- Gewrapte keuken met deels nieuwe apparatuur (2023)
- 11 zonnepanelen (2023)
- Airco unit (2x) in de zuidgerichte slaapkamers
- Mechanische afzuiging (2023)
- Nieuwe Keralit gevelbekleding met isolatie voorzijde (2024)
- Rondom kunststof kozijnen met HR glas
- Tuin op het zuiden met een (extra) berging
- Het energielabel is een energielabel B (deze is al opgemaakt voordat de extra voorzieningen als zonnepanelen, voorgevelisolatie en airco unit zijn meegenomen)

--------
Kruiszwin 2226 te Julianadorp heeft een aanbiedingsprijs van € 299.000 k.k. en wordt op basis van inschrijving verkocht. Iedere bezoeker heeft het recht om een bod uit te brengen, uiterlijk op een vooraf bepaalde datum en tijdstip. Alle binnengekomen biedingen worden voorgelegd aan de verkoper die naar eigen inzicht, op basis van bod en voorwaarden, de best passende kandidaat kiest.
--------

De wijk Kruiszwin is een (kind)vriendelijke woonwijk centraal gelegen in Julianadorp. Op wandel- en fietsafstand vind je alle gewenste faciliteiten als kinderopvang, (basis)scholen, winkelcentra en het gezellige dorpsplein 't Loopuytpark met tal van restaurants. Kustdorp Julianadorp staat bekend om haar brede en schone stranden. Vanuit je achtertuin ben je op de fiets in een goed kwartier bij de duinopgang richting het strand!

INDELING:
Losstaande garage met vliering, entree van de woning.

Entree woning, hal met meterkast, toilet en trapopgang naar de verdieping. Ruime, uitgebouwde en tuingerichte woonkamer voorzien van een laminaatvloer met vloerverwarming, met gestukte wanden en kunststof dubbele openslaande tuindeuren naar de achtertuin op het zuiden. Aan de voorzijde van de begane grond vind je een gewrapte keuken in hoekopstelling met nieuwe inbouwapparatuur.

Op de eerste verdieping zijn er 2 grote slaapkamer over de gehele breedte van de woning gesitueerd. Beide slaapkamers zijn voorzien van een keurige laminaatvloer en beschikken over kunststof draai/kiepramen. De badkamer, centraal op de verdieping, is geheel betegeld en voorzien van een ruime douche, een badmeubel, tweede toilet en mechanische ventilatie.

De tweede verdieping is vrijwel een kopie van de eerste. Wederom 2 zeer ruime slaapkamers aan de voor- en achterzijde over de gehele breedte met centraal, vanaf de overloop toegankelijk, een praktische technische ruimte als waskamer/bergruimte. Hier vind je ook de aansluitingen van de Cv-ketel en de mechanische ventilatie.

Achter de woning ligt er een diepe achtertuin pal op het zuiden. Aan de achtergevel een terras van sierbestrating, er is een gazon en achterin de tuin een extra tuinberging. De tuin is achterom bereikbaar en er is geen directe inkijk vanuit achterburen.

Ben je op zoek naar een ruime gezinswoning waar je jarenlang plezier van zult gaan hebben? Maak dan zeker een afspraak om Kruiszwin 2226 te komen bekijken.
Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
3 juni 2024
Verkoopdatum
28 juni 2024
Looptijd
25 dagen

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 2.265
Aangeboden sinds
3 juni 2024
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, tussen woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1980
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
155 m2
Inhoud van de woning
405 m3
Oppervlakte externe bergruimte
28 m2

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin, schuur/berging

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview