Obelisk 11 2134 BR Hoofddorp

85m2
Wonen
3
Kamers
122m2
Perceel
2005
Bouwjaar
Deze leuke eengezinswoning biedt u volop mogelijkheden om te moderniseren naar uw droomhuis! De woning is voorzien van 2 ruime slaapkamers, met mogelijkheden tot een 3e slaapkamer en heeft een zonnige tuin op het zuidoosten. De woning heeft een perfecte ligging met voorzieningen als winkels, scholen, kinderopvang en sportaccommodaties op 5 minuten fietsafstand. Ook vindt je op nog geen 5 minuten loopafstand de Toolenbugerplas met volop recreatie mogelijkheden! Tevens heeft u uitvalswegen richting Haarlem, Schiphol, Amsterdam en Leiden nabij.

De entree
Middels de voordeur betreed u de ontvangsthal welke toegang verleend naar de woonkamer, toilet en de meterkast. De vloer is afgewerkt met een licht eiken laminaatvloer, deze is tevens doorgelegd naar de woonkamer. Zowel de wanden als het plafond zijn netjes afgewerkt met wit schilderwerk.

Het toilet
Deze ruimte is voorzien van een staand toilet en een fonteintje. De vloer is afgewerkt met een lichtgrijze vloertegel. De wanden zijn voorzien van witte wandtegels gecombineerd met wit schilderwerk vanaf schouderhoogte.

De woonkamer
De woonkamer heeft een prettig lichtinval door de twee grote ramen (van vloer tot plafondhoogte) en de doorloop deur naar de achtertuin. De woonkamer biedt tevens ruimte naar de open keuken en de vaste trap naar de eerste verdieping. De trap is half open en is voorzien van een ruime trapkast wat veel extra opbergmogelijkheden geeft! Zowel de wanden als het plafond zijn netjes afgewerkt met wit schilderwerk. De gevel aan de tuinzijde is voorzien van een elektrisch te bedienden zonnescherm.

De keuken
De open keuken heeft een L- vormige opstelling en is voorzien van een donker grijs kunststof werkblad. Het werkblad is voorzien van een 1 1/2 RVS spoelbak. De kasten zijn voorzien van beige panelen waartussen de RVS afzuiginstallatie is geplaatst.. De keuken is tevens voorzien verschillende inbouwapparatuur zoals de vaatwasser, een 4- pits inductiekookplaat en een afzuigkap. Met de Amerikaanse koel- en vriescombinatie heeft u meer dan genoeg opbergmogelijkheden voor uw verse voedingsmiddel.

De eerste verdieping.
Middel de vaste, donkergrijs gestoffeerde, trap vanuit de woonkamer betreedt u de overloop op de eerste verdieping. De overloop biedt toegang naar de 2 slaapkamers (voorheen 3 slaapkamers), de badkamer en de vlizo trap naar de 2e verdieping. De vloer is afgewerkt met hetzelfde laminaat als de begane grond en ook hier is deze doorgetrokken over de gehele verdieping.

De slaapkamers
Twee ruime slaapkamers doordat dit er voorheen 3 waren. De slaapkamers zijn beide voorzien van grote raampartijen van de vloer tot plafondhoogte. De ramen voorzien van draaikiepramen en handmatig te bedienen rolluiken. Deze raampartijen geven een zeer prettige lichtinval aan de slaapkamers. De slaapkamer aan de achterzijde heeft daarnaast ook nog eens een dakraam aan de schuine zijde. Aan deze zijde heeft u ook nog eens extra opbergruimte in de knieschotten. Kortom, ruime kamers met veel licht en opbergmogelijkheden!

De Badkamer
Centraal gelegen op de eerste verdieping treft u de badkamer. Deze ruimte is voorzien van een ruime inloopdouche, een zweeftoilet en een wastafel. Waar de vloer is afgewerkt met lichtgrijze vloertegels. Zijn de wanden (bijna volledig) afgewerkt met witte tegels. De spoelbak van het toilet is netjes weg gewerkt in de deze badkamer is uiteraard voorzien van een wastafel. De badkamer biedt tevens ruimte voor uw was/droog combinatie. De ventilatie is te regelen middels het mechanische ventilatiesysteem.

De tweede verdieping
Middels de vlizotrap betreedt u de tweede verdieping welke middels een paar aanpassingen perfect kan fungeren als 3e slaapkamer(14m2). Deze ruimte is tevens voorzien van een Atag CV ketel uit 2016 en een Agpo zonneboiler. De vloer is afgewerkt met vloerbedekking en deze ruimte is tevens voorzien van een dakraam.

De Tuin
Via de loopdeur vanuit de woonkamer betreedt u de achtertuin (47,8 m2) gelegen op het zuidoosten. En erg prettige tuin met veel privacy! De tuin heeft een achterom en is tevens voorzien van een houten berging (6,2 m2). Een onderhoudsvriendelijke tuin doordat er is gekozen voor veel tegels en twee uit steen opgetrokken plantenborders.

Wat maakt deze woning zo leuk:
- Zonnige tuin (47,8 m2) op het zuidoosten met veel privacy en houten berging
- 2 ruime slaapkamers met mogelijkheden voor 3e slaapkamer op de 2e verdieping
- Rustige ligging en uitvalswegen naar Haarlem, Schiphol, Amsterdam en Leiden zijn goed bereikbaar
- Lichte woonkamer door de 2 plafondhoge ramen met extra opbergruimte in de trapkast
- Atag CV installatie uit 2016

Je huis verkopen? Dat doen wij graag voor je! De Huizenbemiddelaar jouw makelaar voor Hoofddorp en omstreken! Wij bieden volledige verkoopbegeleiding tegen een vaste en lage prijs. Informeer naar onze werkwijze en wij vertellen je graag meer.



Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 3.824
Aangeboden sinds
2 februari 2021
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, tussen woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2005
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
122 m2
Inhoud van de woning
300 m3
Oppervlakte externe bergruimte
6 m2
Oppervlakte overige inpandige ruimten
14 m2

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin, schuur/berging, ventilatie, dakraam

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview