Hermitage 126 2134 AC Hoofddorp

137m2
Wonen
5
Kamers
193m2
Perceel
2005
Bouwjaar
Prachtige hoekwoning met uitbouw en dakkapel in een kindvriendelijke buurt nabij de Toolenburgse Plas!

Bij binnenkomst word je direct verrast door de ruime en lichte woonkamer, mede dankzij de riante uitbouw met schuifpui op de begane grond. De nette keuken biedt alle gemakken en de fraai vernieuwde badkamer op de eerste verdieping is een echte eyecatcher.

De woning beschikt daarnaast over 4 ruime slaapkamers(voorheen 5) en een zolderverdieping met dakkapel inclusief airco, waardoor de tweede verdieping een ideale plek is voor bijvoorbeeld een thuiswerkplek of twee slaapkamers.

De ligging is perfect voor gezinnen: de woning bevindt zich in een kindvriendelijke buurt, op korte afstand van scholen, winkels en speelvoorzieningen. Bovendien ligt de mooie Toolenburgse Plas op steenworp afstand, ideaal voor een wandeling of een dagje uit met het gezin.
Begane grond
Bij binnenkomst in de woning betreedt u de entree, waar zich een hal bevindt met toegang tot de meterkast en de toiletruimte. Vanuit de hal leidt een trapopgang naar de eerste verdieping. De hal geeft ook toegang tot de ruime woonkamer, die is uitgebouwd en veel lichtinval heeft door de schuifpui naar de achtertuin. De woonkamer loopt naadloos over in de open keuken, waardoor er een fijne, open leefruimte ontstaat. De achtertuin is voorzien van een achterom en een handige berging voor extra opslag.

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping komt u via de overloop bij twee ruime slaapkamers en de gerenoveerde badkamer. Ook vindt u hier de trapopgang naar de tweede verdieping.

Tweede verdieping
De tweede verdieping beschikt over een overloop die toegang biedt tot een praktische wasruimte met de opstelling van de cv-ketel. Daarnaast zijn er op deze verdieping nog twee extra slaapkamers. De slaapkamer aan de achterzijde beschikt over een dakkapel met airco.

Tuin
De achtertuin van deze woning is te bereiken via de schuifpui door de woonkamer of middels de achterom. Deze is gesitueerd op het Noordwesten en beschikt over een separate vrijstaande berging.

De achterom komt uit op een doodlopend hofje waardoor er enkel bestemminsverkeer komt wat het een rustige omgeving maakt.

Details
- Bieden vanaf € 650.000,-k.k.
- Gebruikersoppervlakte wonen: 137m2.
- Perceeloppervlakte: 193m2.
- Energielabel A.
- Oplevering in overleg.
- Achtertuin op het Noordwest.
- Bouwjaar 2005.

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 4.745
Aangeboden sinds
21 augustus 2024
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, hoek woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2005
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
193 m2
Inhoud van de woning
522 m3
Oppervlakte externe bergruimte
5 m2
Oppervlakte overige inpandige ruimten
4 m2

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin, schuur/berging, ventilatie, glasvezel, airconditioning

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview