Alholm 35 2133 DA Hoofddorp

80m2
Wonen
3
Kamers
135m2
Perceel
1978
Bouwjaar
Bent u al enige tijd op zoek naar een leuke woning voor u en uw gezin of bent u starter? Dan kan dit wel eens een schot in de roos zijn! Deze leuke tussenwoning heeft met haar 2 slaapkamers (uit te breiden naar 3 slaapkamers), een ruime tuin, een zeer nette keuken en badkamer; alle facetten om te settelen.

De woning is gelegen in de rustige woonwijk Bornholm en heeft een erg prettige ligging. Zo heeft op 5 minuten loopastand; winkels, supermarkten, basisscholen, kinderopvang en verschillende speelvelden. Tevens biedt het Haarlemmermeerse Bos op nog geen 10 minuten fietsafstand meer dan voldoende recreatiemogelijkheden. Met nabije uitvalswegen richting Haarlem, Schiphol en Amsterdam heeft deze plek ook nog eens voldoende mogelijkheden voor woon- en werkverkeer.

De entree
Middels de ruime voortuin betreedt u via de voordeur de ontvangsthal. De ontvangsthal verleend toegang naar de woonkamer en biedt tevens ruimte voor de meterkast. De vloer is betegeld met grote lichtgrijze (natuursteenlook) tegels welke zijn doorgelegd over de gehele begane grond en is voorzien van vloerverwarming! Zowel de wanden als het plafond hebben een zeer nette, wit gestucte afwerking welke feilloos is doorgetrokken over de gehele begane grond.

De woonkamer
Een prettige doorzon kamer met ramen aan de voor- en achterzijde van de woning. Aan de voorzijde heeft u een leuke kijk over uw voortuin en het speeltuintje welke er bijna aan grenst! Aan de achterzijde van woning bevindt zich de open keuken waar u door de vele raamwerken en de doorloopdeur een fijn aanzien aan de achter tuin heeft! De woonkamer is voorzien van een vaste trap naar de 1e en middels de woonkamer heeft u tevens toegang naar het toilet. De vaste trap tevens voorzien van een trapkast voor extra opbergmogelijkheden.  

De keuken
Een prachtige, moderne open keuken met verschillende inbouwapparatuur! Het brede antraciete werkblad is van natuursteen en is voorzien van RVS spoelbak met designkraan en een 4-pits inductie kookplaat. De keuken heeft door haar vele kasten voorzien van hoogglans panelen niet alleen een fraaie uitstraling, maar ook nog eens veel opbergmogelijkheden! Tevens is de keuken voorzien van een ingebouwde koelkast, vriezer, vaatwasser, combioven, en is ook de RVS afzuigkap netjes weggewerkt.

Het toilet
Deze ruimte is te betreden via de woonkamer en is afgewerkt met wit behang aan de wanden. De ruimte is voorzien van een zwevend toilet en is middels het mechanische ventilatie systeem te ventileren.

De eerste verdieping
Middels de vaste trap betreedt u de overloop op de eerste verdieping. De overloop verleend toegang naar de 2 slaapkamers, de badkamer en is tevens voorzien van 2 ruime opbergkasten waarvan er 1 is voorzien van de CV (Remeha 20….) ketel en de was/droog combinatie. De licht eiken laminaatvloer doorgelegd over de gehele verdieping.

De slaapkamers
Slaapkamer 1 is voorzien van 2 openslaande ramen wat een erg prettig lichtinval geeft. Aan de wanden is er gekozen voor een combinatie van zwart en wit behang. Ook in de tweede slaapkamer is het licht erg prettig. Deze kamer is voorzien van een groot draaikiepraam en heeft afwerking aan de wand met zwarte en witte combinaties. Op de overloop is er tevens een derde kamer met veel kastruimte en de opstelling van de wasmachine en droger.

De badkamer
Ook in deze nette badkamer is er gekozen voor een grote lichtgrijze vloertegel. De wanden zijn netjes afgewerkt met witte wandtegels. De badkamer is voorzien van een ruime inloopdouche met drain, een brede wastafel voorzien van designmeubel, en zweeftoilet waarvan de spoelbak netjes is weggewerkt in de wand én inbouwspots! De ventilatie is te regelen middels de 2 grote openslaande ramen.


De tuin
Een heerlijk ruime (64,71 m2) tuin op het noordoosten! De tuin is onderhoudsvriendelijk doordat deze volledig bestraat is en is voorzien van enkele, uit steen opgetrokken plantenborders. De tuin is voorzien van een fraaie veranda en heeft tevens een stenen berging (6 m2) voorzien van elektra.

Wat maakt deze woning zo leuk?
- Centrale ligging met dagelijkse voorzieningen op loopafstand
- Nabij uitvalswegen richting Haarlem, Schiphol, Amsterdam en Leiden
- Nabij Haarlemmermeerse Bos
- Kindvriendelijke omgeving met speelplaats voor de deur
- Gehele benedenverdieping voorzien van vloerverwarming
- Ruime voor- en achtertuin. Achtertuin voorzien van fraaie veranda
- 2 slaapkamers, eventueel aan te passen naar 3 slaapkamers
- Moderne keuken in goede staat

Je huis verkopen? Dat doen wij graag voor je! De Huizenbemiddelaar jouw makelaar voor Hoofddorp en omstreken! Wij bieden volledige verkoopbegeleiding tegen een vaste en lage prijs. Informeer naar onze werkwijze en wij vertellen je graag meer.



Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 3.750
Aangeboden sinds
2 februari 2021
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, tussen woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1978
Soort dak
Plat dak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
135 m2
Inhoud van de woning
240 m3
Oppervlakte externe bergruimte
6 m2

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal woonlagen
2
Voorzieningen
Tuin, schuur/berging

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview