Verkocht OV

Loosdrechtseweg 121 1215 JP Hilversum

172m2
Wonen
5
Kamers
180m2
Perceel
1960
Bouwjaar
Goed onderhouden en zeer ruime gezinswoning (172m2!) met een multifunctionele ruimte in het souterrain (44m2) en een ruime zonnige achtertuin van ca. 72m2!

De woning is gelegen aan de ventweg van een mooie brede straat aan de rand van Hilversum Zuid. De buurt is ruim opgezet met veel groen en een diversiteit aan woonhuizen. Uitstekende ligging nabij scholen, natuurgebieden, sportfaciliteiten, supermarkten en openbaar vervoer. Leuke winkels en horeca op De Gijsbrecht van Amstelstraat om de hoek. Het Centraal station en het Centrum van Hilversum op 5-10 minuten fietsafstand. Gemakkelijke toegang tot de uitvalswegen.

De woning heeft een mooie natuurlijke lichtinval, is in goede staat en instap-klaar. Met daarbij vier ruime slaapkamers en een achtertuin op het Zuidoosten is dit een uiterst interessant aanbod en een bezichtiging waard!

Bezichtigingen gelieve aan te vragen via email of de contactknop van de website. Er wordt dan contact met u opgenomen om een afspraak in te plannen.
Begane grond
Entree, hal met mooie natuurstenen vloer, garderobe, kast met moderne elektra, trapkast en net toilet.

Vanuit de hal toegang naar het souterrain van maar liefst 44m2. Deze ruimte is uitstekend geïsoleerd en voorzien van hal, technische ruimte en een ruime kamer voor een kantoor, praktijk, sportruimte, slaapkamer of playroom voor kinderen.

Ruime woonkamer voorzien van nette houten vloer en gashaard. De serre aan de achterzijde geeft mooie natuurlijke lichtinval, is voorzien van vloerverwarming en is een gezellig eetgedeelte. Aangrenzend een moderne keuken voorzien van kwalitatief hoogwaardige (inbouw)apparatuur.

Middels een schuifdeur aan de achterzijde toegang tot de zonnige achtertuin. De tuin is voorzien van nette betrating, een stenen schuur met electra, een gezellige veranda en een achterom welke uit het zicht is.

Eerste verdieping
Via karakteristiek trappenhuis toegang naar de eerste verdieping. Overloop met bergkast. Twee (voorheen 3) mooie ruime slaapkamers met beide een nette PVC-vloer en een vaste kast. De slaapkamer aan de voorzijde beschikt over een balkon, type loggia. Praktische badkamer met douche, wastafel en toilet.

Tweede verdieping
Vaste trap naar de zolderverdieping. Overloop en een goede slaapkamer met dakkapel, wastafel en ruime vaste kast.

Details
* Vrije parkeergelegenheid voor de deur
* Goede ligging in ruim opgezette wijk met veel groen
* Multifunctioneel souterrain (44m2) welke uitstekend geïsoleerd is
* Schilderwerk binnen- en buiten is in 2023 gedaan
* Geheel voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing
* Geheel voorzien van goede zonwering
* Voor- en achtertuin zijn keurig aangelegd
* Vrijstaande stenen schuur met electra en achterom

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 4.070
Aangeboden sinds
20 mei 2024
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, tussen woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1960
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
180 m2
Inhoud van de woning
540 m3
Oppervlakte externe bergruimte
6 m2
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
4 m2

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal woonlagen
4
Voorzieningen
Tuin, schuur/berging

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview