Haarlemmerstraat 11-11A 2182 HA Hillegom

168m2
Wonen
4
Kamers
761m2
Perceel
1910
Bouwjaar
Buitengewoon mooi wonen aan de rand van Hillegom, op slechts 10 minuten van strand en zee! Deze karakteristieke 2-1 kapwoning is met oog voor detail gemoderniseerd, waarbij authentieke details, zoals de glas-in-lood ramen en de kamer-en-suite behouden zijn gebleven. Op het perceel staat een, van origine, ‘bollenschuur’ (ca. 375m2) met kantoor en een garage van ca. 96m2. De ‘bollenschuur’ heeft een bedrijfsbestemming waardoor deze woning, in combinatie met de ligging, er zeker een is met mogelijkheden!

In de wijk Oosteinde, aan de rand van Hillegom ligt deze royale 2-1 kapwoning met grote garage en “Bollenschuur”. In het gezellige dorpshart van Hillegom vindt u een keur aan winkels en terrasjes en kunt u terecht voor uw dagelijkse boodschappen. De centrale ligging maakt het dat omliggende plaatsen goed en in korte tijd zijn te bereiken.

De entree
Het pand heeft een statig karakter en de aanwezige erkers zijn niet alleen aan de buitenzijde een fraai detail maar zorgen ook binnen voor een sfeervol geheel. De eigen oprit met mogelijkheid voor het parkeren van meerdere auto’s, geeft toegang tot de zijentree van de woning. De entree is een warm welkom en een mooie afspiegeling van wat u verder mag verwachten. Van hieruit is er toegang tot de woonkamer met kamer-en-suite, de keuken, de trapopgang naar de 1e verdieping, de toiletruimte en de trap- annex meterkast. De nette toiletruimte is gedeeltelijk betegeld en heeft een zwevend toilet, een fontein en mechanische ventilatie.

De living en kamer-en-suite
Twee zeer stijlvolle leefruimtes waarbij modern wooncomfort gecombineerd is met de sfeer van weleer. De beide erkers aan de voorzijde van de living zorgen voor een fijne lichtinval en een ruimtelijk geheel. De aangrenzende kamer-en-suite is eveneens een fijne leefruimte. Hier zorgen de openslaande deuren, naar de tuin en het terras, ervoor dat het binnen mooi aansluit op buiten. De living heeft een houten vloer, welke doorlopend is in de kamer-en-suite en de keuken. De wanden en plafonds zijn netjes afgewerkt met onder andere met sierlijsten.

De keuken
Zowel vanuit de hal als vanuit de kamer-en-suite heb je toegang tot de keuken. Een mooie ruimte met royale opstelling, waarbij gekozen is voor een warme kleurstelling in combinatie met een robuust en duurzaam granieten werkblad. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder een 4-pitskookplaat, rvs afzuiginstallatie en spoelbak, combi-oven, koel-vriescombinatie en vaatwasser. Vanuit de keuken is er, via een 2e hal, toegang tot de achtertuin.

De eerste verdieping
De trapopgang naar de 1e verdieping geniet een mooie en speelse lichtinval door de aanwezigheid van meerdere glas-in-loodramen. De overloop geeft toegang tot de 2 slaapkamers, het dakterras (ca. 10m2) en de badkamer. De trap en overloop zijn voorzien van een lichte vloerbedekking welke doorlopend is in de beide slaapkamers.
Slaapkamer 1: ca. 17,80m2 is gelegen aan de voorzijde en heeft toegang tot het balkon en tot de badkamer.
Slaapkamer 2: ca. 17,10m2 is gelegen aan de achterzijde en heeft net zoals de 1e slaapkamer een brede raampartij en veel lichtinval.
Beide slaapkamers hebben een nette en strakke afwerking van de wanden en de plafonds met als detail sierlijsten.

De badkamer
De badkamer is nagenoeg geheel betegeld met een lichte vloer- en wandtegel. De ruimte is ingericht met een ligbad met douchemogelijkheid, 2e toilet, designradiator en badkamermeubel met dubbele wastafel en bijpassende spiegel- en onderkast. De badkamer heeft, naast de mechanische ventilatie, een raam voor een natuurlijke ventilatie van de ruimte.

De 2e verdieping
De vaste trap komt uit op de 2e verdieping met de 3e slaapkamer en een aparte wasruimte (ca. 5,80m2). De slaapkamer is een ruime en nette kamer met openslaande ramen (draai-kiep) een laminaatvloer en een lichte afwerking van de wanden. De aparte wasruimte is geheel betegeld waar tevens de CV-installatie is geplaatst (Remeha 2017).

De achtertuin
De gezellige achtertuin op het westen ligt mooi beschut en is geheel bestraat. Vanuit de tuin heb je toegang tot de garage (ca. 96m2) met elektra, water en dubbele opgaande elektrische roldeuren (gebouwd 2018).
Via de garage is er toegang tot een extra tuingedeelte achter de ‘bollenschuur’. Hier kun je tot zonsondergang genieten en in de zon zitten!

De “bollenschuur”
De “bollenschuur” (ca. 375m2) heeft een industriebestemming. De indeling en oppervlakte maken het tot een multifunctionele ruimte! Het grootste gedeelte van de begane grond is nu in gebruik als werkruimte en voor het overige is het een open ruimte met toegang tot de trap naar de 1e verdieping. Het kantoorgedeelte (ca. 30m2) is voorzien van een toilet, verwarming en isolatie. De 1e verdieping heeft een opslagruimte (ca. 75m2) en een afzonderlijke ruimte van ca. 104m2. Deze laatst is momenteel in gebruik als dansruimte.

Wat maakt deze woning zo bijzonder:
- Karakteristiek pand op een royaal perceel aan de rand van Hillegom
- Geheel gemoderniseerd met behoud van authentieke details
- Woonkamer 2 erkers en aangrenzend een kamer-en-suite
- Nette keuken en badkamer
- Terras en tuin aangrenzend aan de kamer-en-suite en toegankelijk via openslaande deuren en via de keuken
- Via de garage toegang tot de 2e tuin, gelegen op het achterste gedeelte van het perceel
- 3 volwaardige slaapkamers waarvan 2 op de 1e verdieping en 1 op de 2e verdieping
- Aparte wasruimte op de 2e verdieping
- Royale oprit met aangrenzend de garage van ca. 96m2
- “Bollenschuur” een multifunctionele ruimte met verdieping en kantoor van totaal ca. 375m2

Je huis verkopen? Dat doen wij graag voor je! De Huizenbemiddelaar jouw makelaar voor Hillegom en omstreken! Wij bieden volledige verkoopbegeleiding tegen een vaste en lage prijs. Informeer naar onze werkwijze en wij vertellen je graag meer
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 4.911
Aangeboden sinds
5 maart 2019
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, twee-onder-een-kap woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1910
Staat van onderhouden binnen
Uitstekend
Staat van onderhouden buiten
Uitstekend

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
761 m2
Inhoud van de woning
510 m3
Oppervlakte externe bergruimte
471 m2
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
14 m2

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin, balkon

Buitenruimte

Balkon
Ja
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview