Verkocht

Lyts Blijema 27 9001 LH Grou

126m2
Wonen
5
Kamers
236m2
Perceel
1973
Bouwjaar
Welkom in deze leuke twee-onder-een-kapwoning aan Lyts Blijema 27 in het gezellige Grou! Hier stapt u binnen in een keurig onderhouden en compleet uitgeruste woning met bijzondere aandacht voor energiebesparende maatregelen. Het huis is namelijk volledig geïsoleerd, voorzien van kunststof kozijnen en er liggen 12 zonnepanelen op het dak. Dit alles heeft geresulteerd in Energielabel A. Intern biedt de woning veel leefruimte en met vier slaapkamers is het een ideale gezinswoning. Bovendien is er voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein en er is een ruime vrijstaande garage aanwezig. Nieuwsgierig geworden? Maak snel een afspraak voor een bezichtiging!

Grou
Grou, het watersportdorp in het hart van Friesland! Dankzij de ideale en centrale ligging is Grou een bekende trekpleister voor toeristen en watersporters. Het dorp biedt een grote diversiteit aan winkels en kenmerkt zich door zijn bedrijvigheid. U kunt er naar hartenlust winkelen, zeilen, varen, fietsen, rondvaarten maken, musea bezoeken en nog veel meer. Na een dag op het water is Grou ook bij uitstek geschikt voor de Bourgondiër. Het dorp herbergt verschillende gezellige horecagelegenheden waar men zowel kan genieten van heerlijke hapjes als verfrissende drankjes. Grou is niet alleen via het water goed bereikbaar, maar dankzij de ligging aan de A32 en een nabijgelegen spoorlijn zijn zowel Heerenveen als Leeuwarden snel en gemakkelijk te bereiken. Bovendien bevindt Grou zich op slechts 75 minuten van de Randstad, waardoor het de perfecte woonplaats is om te genieten van al het moois dat Friesland te bieden heeft.
Begane grond
Bij binnenkomst kom je in de hal die toegang biedt tot de meterkast, de wc en de trap naar boven. Vervolgens stap de lichte en gezellige woonkamer binnen. De woonkamer is straat gericht en door de grote ramen komt er veel licht binnen. De keuken en het eetgedeelte is tuingericht. De keuken is compleet met inbouwapparatuur en openslaande deuren naar de tuin. Door de keuken kom je in de zeer praktische aangebouwde bijkeuken. Ideaal voor de was-en droogapparatuur.

Eerste verdieping
Vanaf de overloop zijn alle vertrekken op de verdieping toegankelijk. Er zijn drie slaapkamers, waarvan twee ruime en de badkamer. In de badkamer is een douche, wc en wastafel aanwezig.

Tweede verdieping
De tweede verdieping is middels een vaste trap te bereiken. Op de overloop is plek voor de cv-ketel en de omvormer van de zonnepanelen. Daarna kom je in de ruim bemeten slaapkamer.

Details
We sommen hier graag nog even alle unieke punten van deze woning voor u op:

- Keurig onderhouden.
- 12 zonnepanelen.
- Vrijstaande stenen garage.
- Praktische bijkeuken.
- Voorzieningen, zoals scholen, supermarkten en NS-station op fietsafstand.
- Rondom kunststof kozijnen.
- Onderhoudsarm aangelegde tuin.
- Eigen oprit.
- etc.

Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
20 februari 2024
Verkoopdatum
12 maart 2024
Looptijd
21 dagen

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 2.611
Aangeboden sinds
20 februari 2024
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, twee-onder-een-kap woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1973
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
236 m2
Inhoud van de woning
497 m3
Oppervlakte externe bergruimte
18 m2

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin, glasvezel, dakraam

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview