Damast 11 5667 RX Geldrop

162m2
Wonen
6
Kamers
352m2
Perceel
2007
Bouwjaar
Scherpe vraagprijs! Deze vrijstaande woning kenmerkt zich door veel natuurlijke lichtinval, veel woonruimte en wooncomfort. Deze royale woning beschikt over o.a. een lichte woonkamer, open keuken met kookeiland, kantoorruimte, 4 ruime slaapkamers, een riante badkamer, vlizo zolder, carport en een volop privacy biedende achtertuin met zwembad.

Op een riant hoekperceel, gesitueerd in de kindvriendelijke wijk “Espace”, in bosrijke omgeving en grenzend aan het Villapark.

Begane grond:
Entree: In de hal bevinden zich de meterkast welke is voorzien van glasvezel en toiletruimte met hangcloset en fonteintje.
Woonkamer: Vanuit de hal bereikt u de woonkamer. Deze L-vormige kamer kenmerkt zich door veel natuurlijke lichtinval in de kamer door zijn grote raampartijen. Aan de achterzijde van de woonkamer is een grote schuifpui naar het terras in de achtertuin met zwembad.
Keuken: Deze ruime, lichte en praktisch ingedeelde open keuken is voorzien van een kookeiland met een bar voorzien van 3 zitplaatsen. Het heeft een granieten blad.
De keuken heeft veel kastruimte en is voorzien van luxe inbouwapparatuur (voornamelijk Miele), combi magnetronoven, koffiemachine, Amerikaanse koelkast met ijsmachine, vaatwasser, spoelbak, 4-pits inductiekookplaat en een afzuigkap.
Vanuit de keuken bereikt u via een deur de berging/kantoor. Vanuit deze ruimte heeft u tevens toegang tot de achtertuin.

Eerste verdieping:
Aan de overloop grenzen 4 ruime slaapkamers, een separate toiletruimte en een badkamer. De eerste verdieping is voorzien van een laminaatvloer Slaapkamer 1 (circa 3.70 m x 4.30 m) is gesitueerd aan de achterzijde van de woning en kenmerkt zich door het hoge plafond (circa 3.50 m) en veel lichtinval. Slaapkamer 2 (circa 3.60 m x 4.05 m) is tevens gesitueerd aan de achterzijde van de woning. Slaapkamer 3 (circa 2.55 m x 4.30 m) is gesitueerd aan de voorzijde van de woning en wordt tevens gekenmerkt door het hoge plafond (circa 3.50 m). Slaapkamer 4 (circa 3.60 m x 4.05 m) is gesitueerd aan de voorzijde van de woning.
Toiletruimte: Op de eerste verdieping bevindt zich een separate toiletruimte voorzien van een hangcloset en fonteintje.
Badkamer: De ruime en luxe badkamer is voorzien van een ligbad (bubbelbad), dubbele wastafel met spiegelkast, verlichting en lades en een douche.

Tweede verdieping:
Zolder: Vanuit de overloop op de eerste verdieping bereikt men middels een vlizotrap de zolder (circa 42 m2). Op de zolder bevinden zich de CV ketel (Remeha 2018) en WTW-systeem (2007).

Tuin:
Vanuit de woonkamer/keuken en berging/kantoor bereikt u de achtertuin met zwembad ((8x4) met powerline warmtewisselaar, een glasfilterpomp, een waterstofzuiger en een houten berging met elektra. De tuin is bereikbaar aan beide zijde van de woning middels een afgesloten hekwerk.

Bijzonderheden:

- Een vrijstaande stadsvilla met verrassend veel ruimte in kindvriendelijke wijk “Espace”; Perceel van 352m2.
- Gelegen in bosrijke omgeving en nabij Villapark Omgeving op slechts 750 meter van diverse scholen;
- Op slechts 10 autominuten van het centrum van Eindhoven en 5 fietsminuten van het centrum van Geldrop;
- De gehele begane grond is voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming;
- De woning is voorzien van 4 ruime- en hoge slaapkamers op de eerste verdieping;
- De benedenverdieping is voorzien van rolluiken;
- Het buitenschilderwerk is in 2018 volledig opnieuw gedaan;
- De woning heeft een energielabel A;
- Oprit met carport;
- Ruime en volop privacy biedende tuin met zwembad.

Kortom een instapklare vrijstaande stadsvilla die u zeker gezien moet hebben!
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 2.932
Aangeboden sinds
12 maart 2019
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2007
Soort dak
Lessenaarsdak
Staat van onderhouden binnen
Uitstekend
Staat van onderhouden buiten
Uitstekend

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
352 m2
Inhoud van de woning
700 m3
Oppervlakte externe bergruimte
5 m2
Oppervlakte overige inpandige ruimten
37 m2

Indeling

Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
4
Aantal woonlagen
2
Voorzieningen
Tuin, rolluiken, kabel-tv, glasvezel, zwembad, schuifpui

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview