De Zwaden 19 9203 GJ Drachten

85m2
Wonen
4
Kamers
207m2
Perceel
1964
Bouwjaar
Degelijke twee-onder-een-kap doorzonwoning op rustige woonstand. Vlakbij het centrum van Drachten en de uitvalswegen. Met garage, drie slaapkamers, bergzolder en tuin. Netjes afgewerkt. In de loop van de tijd zijn verschillende renovaties uitgevoerd.

Ligging
De woning ligt in een rustige wijk en heeft een brede groenstrook voor de deur. In enkele minuten loopt u naar het park. Het centrum van Drachten is eveneens vlakbij. Op de fiets bent u er in enkele minuten en lopend binnen tien minuten. Drachten is qua inwoners de tweede plaats in Friesland. U vindt er een uitgebreid voorzieningenniveau op het gebied van winkels, horeca, basisonderwijs, voortgezet en middelbaar beroepsonderwijs, sport, cultuur en gezondheidszorg. Een kleine greep: kinderboerderij, schouwburg, subtropisch zwembad, atletiekbaan en ziekenhuis. De bos- en natuurgebieden rond Beetsterzwaag liggen op korte afstand, evenals het natuur- en waterrecreatiegebied de Alde Feanen. Ook wandel- en fietspaden vindt u volop in de directe omgeving. Op de A7 zit u binnen enkele autominuten. In Heerenveen bent u in twintig minuten, in Leeuwarden en Groningen in een half uur en in Assen in drie kwartier.
Begane grond
De entree ligt aan de voorzijde. In de hal vindt u toilet, trapkast en vaste trap naar de eerste verdieping. De L-vormige woonkamer is mooi licht door de grote raampartijen en heeft zonwering aan de voorzijde. De halfopen keuken is tijdens een verbouwing verplaatst naar de aangebouwde berging, waardoor meer ruimte in de kamer is ontstaan. Aangrenzend aan de keuken is de achteringang met hal en een berging.

Eerste verdieping
Overloop en drie slaapkamers met vaste kasten. Badkamer met douche en wastafel.

Tweede verdieping
Via een vlizotrap bereikt u de bergzolder.

Tuin
Garage en ruime oprit met schutting en loopdeur (kan eenvoudig worden verwijderd voor toegang tot de garage). De achtertuin is grotendeels betegeld.

Details
- Snel wonen zonder grote investeringen;
- Mooie woonstand;
- Vlakbij alle voorzieningen en de uitvalswegen.

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 3.205
Aangeboden sinds
19 april 2024
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, half vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1964
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
207 m2
Inhoud van de woning
331 m3
Oppervlakte externe bergruimte
17 m2

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview