Verkocht

Secretarieweg 18 3247 BS Dirksland

74m2
Wonen
3
Kamers
91m2
Perceel
1910
Bouwjaar
Op zoek naar een instapklare starterswoning die het toppunt van comfort en gemak biedt? Zoek dan niet verder dan deze prachtige tussenwoning, gelegen in het hart van Dirksland. Deze woning, die in 2017 grotendeels is gerenoveerd, belichaamt een perfecte harmonie van moderne elegantie en functionele woonruimte, en biedt een unieke kans voor starters op de woningmarkt.

Vanaf het moment dat u deze woning binnenstapt, wordt u verwelkomd door een sfeer van lichte ruimtes. Met een perceeloppervlakte van 92m2 eigen grond biedt deze woning niet alleen voldoende ruimte voor comfortabel wonen, maar ook de perfecte setting voor het ontvangen van gasten of het genieten van rustige avonden thuis.

Met twee slaapkamers biedt de woning voldoende ruimte voor zowel individuele bewoners als kleine gezinnen. Deze kamers zijn ontworpen om maximale natuurlijke lichtinval te ontvangen, wat de algemene sfeer van rust en comfort versterkt. De efficiënte indeling zorgt voor een optimaal gebruik van de beschikbare ruimte, terwijl het interieur een moderne en uitnodigende uitstraling heeft.

Een van de hoogtepunten van deze woning is de open keuken, die naadloos overloopt in de woonruimte. Deze keuken is uitgerust met moderne apparatuur en voldoende opbergruimte, waardoor het bereiden van maaltijden zowel een plezierige als een praktische ervaring wordt. De open opzet bevordert sociale interactie en zorgt ervoor dat de keuken het kloppende hart van de woning is, ideaal met gasten of het doorbrengen van kwaliteitstijd met het gezin.

Gelegen in het centrum van Dirksland, profiteert deze woning van de nabijheid van alle lokale voorzieningen, waaronder winkels, het ziekenhuis, het openbaar vervoer en recreatieve faciliteiten.

De renovatie in 2017 heeft gezorgd voor een moderne uitstraling en gevoel, waarbij aandacht is besteed aan elk detail om zowel esthetische aantrekkingskracht als functionele leefbaarheid te garanderen. Van de stijlvolle vloerafwerkingen tot de smaakvolle decorkeuzes, elke aspect van de woning weerspiegelt een toewijding aan kwaliteit en comfort.

Kortom, deze tussenwoning biedt een zeldzame combinatie van locatie, stijl en comfort, en is daarmee de perfecte keuze voor starters die op zoek zijn naar een woning waar ze direct in kunnen trekken. Met zijn grotendeels gerenoveerde interieur, open keuken en centrale ligging in Dirksland, vertegenwoordigt deze woning een uitstekende investering in uw toekomst. Mis deze kans niet om de eigenaar te worden van een stukje paradijs in het hart van Dirksland.
Begane grond
Entree:
Laminaatvloer, meterkast en trapopgang.

Woonkamer:
Laminaatvloer, radiator en handmatig screen.

Keuken:
Laminaatvloer, enkel spoelbak, 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combi-oven, koelkast, vriezer, trapkast en screen.

Hal:
Plavuizen vloer en radiator

Toilet:
Zwevend toilet en half betegeld.

Bijkeuken:
Plavuizen vloer, witgoedaansluitingen en radiator.

Eerste verdieping
Overloop:
Laminaatvloer en dakvenster met verduistering.

Slaapkamer 1:
Laminaatvloer en radiator.

Slaapkamer 2:
Laminaatvloer en radiator.

Badkamer:
Inloopdouche met hand- en regendouche, zwevend toilet, handdoekenradiator, wastafel met meubel en geheel betegeld.

Tuin
Achtertuin:
Split-level, buitenkraan, bestraat, elektra, buitenverlichting en eigen achterom.

Details
Extra’s:
- Instapklaar;
- Starterswoning;
- In 2017 grotendeels gerenoveerd;
- In het centrum van Dirksland;
- Op loopafstand van alle dorpsvoorzieningen;
- 92m2 eigen grond;
- 2 slaapkamers;
- Open keuken.

Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
19 februari 2024
Verkoopdatum
5 april 2024
Looptijd
2 maanden

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 3.378
Aangeboden sinds
19 februari 2024
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, tussen woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1910
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
91 m2
Inhoud van de woning
262 m3
Oppervlakte externe bergruimte
10 m2

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal woonlagen
2
Voorzieningen
Tuin, schuur/berging, buitenzonwering, dakraam

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview