Verkocht

Oudewei 10 3247 XP Dirksland

142m2
Wonen
6
Kamers
475m2
Perceel
1930
Bouwjaar
Welkom bij dit charmante vrijstaande woonhuis gelegen aan Oudewei 10 te Dirksland. Een ideale eengezinswoning gebouwd in het jaar 1930 en met veel karakter. Deze woning biedt je vele mogelijkheden door dat het nog naar smaak te maken en met zonnepanelen en (hybride) luchtwarmtepomp gedeeltelijk toekomstproef is.
En met 4 slaapkamers geschikt is voor een grote doelgroep die op zoek is naar ruimte, comfort en een gezellige sfeer. Of je nu een gezin hebt, een stel bent dat van ruimte houdt, of gewoon op zoek bent naar een fijn thuis, dit huis heeft voor ieder wat wils.
Dirksland centrum is een levendige buurt met tal van voorzieningen zoals winkels, eetgelegenheden en openbaar vervoer. Van lokale delicatessen tot kantoorbenodigdheden, alles is binnen handbereik. De busverbindingen zijn uitstekend en de uitvalswegen naar nabijgelegen steden zijn vlot bereikbaar.
Begane grond
Bij binnenkomst word je begroet door een aangename entree met een trap naar de eerste verdieping, kelderkaste n een toilet. Aan het einde van de gang stap je via de keuken de woonkamer in, deze is heerlijk licht en grenst aan een eetkamer/serre. Deze is rondom voorzien van raampartijen waar door je uitkijkt op de tuin.
De keuken is voorzien van lichte kastjes gecombineerd met hout, een granieten aanrechtblad en uitgerust met diverse inbouwapparatuur. De bijkeuken heeft aansluiting voor wasmachine en droger.

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping vind je maar liefst vier slaapkamers, waarvan 2 royale kamers en 1 daarvan met een inbouwkasten wand. Ook de badkamer bevindt zich op deze verdieping, deze bevat een douchecabine, een wastafel en toilet. Door het dakraam heb je veel natuurlijk licht en ventilatie in de badkamer.

Tweede verdieping
Op de overloop zit een luik in het plafond met een vlizotrap naar een ruime bergzolder waar ook de CV is geplaatst.

Tuin
Via de oprit waar je met gemak je auto kwijt kunt loop je naar de achtertuin. Hierin staat een ruime houten berging. De tuin rondom het huis biedt veel privacy en is perfect voor tuinliefhebbers, levensgenieters of om de kinderen lekker te laten spelen. Heel de dag door kun je een plekje in de zon vinden, overigens is de tuin keurig aangelegd.

Details
- Vrijstaand woonhuis met 4 slaapkamers
- Heerlijk ruime tuin rondom van maar liefst 444 m2
- Energielabel: B
- Gedeeltelijk vloerverwarming
- Luchtwarmtepomp 2023
- 12 zonnepanelen van 2021

Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
15 mei 2024
Verkoopdatum
19 juli 2024
Looptijd
2 maanden

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 3.479
Aangeboden sinds
15 mei 2024
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1930
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
475 m2
Inhoud van de woning
545 m3
Oppervlakte externe bergruimte
14 m2
Oppervlakte overige inpandige ruimten
4 m2

Indeling

Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
4
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin, schuur/berging

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview