Verkocht

Boskrekel 12 7423 HC Deventer

106m2
Wonen
5
Kamers
152m2
Perceel
1982
Bouwjaar
Vanwege de zeer grote belangstelling is het niet meer mogelijk een bezichtiging aan te vragen bij deze woning.

Welkom in deze sfeervolle tussenwoning met carport en stenen berging (1982). De woning is gelegen in de kindvriendelijke woonwijk Blauwenoord aan een autovrij gedeelte van Boskrekel en heeft vier slaapkamers en een diepe achtertuin met gezellige zitkuil. De woning is zeer goed geïsoleerd, volledig voorzien van kunststof kozijnen met HR++ glas en heeft lage maandlasten en een energielabel B.

Je parkeert je auto gemakkelijk op eigen terrein onder de carport aan de achterzijde van de woning. Hier bevindt zich tevens een klein speeltuintje.
Begane grond
De begane grond heeft een heerlijk lichte tuingerichte woonkamer met parketvloer en een gezellige keuken aan de voorzijde. De keuken is voorzien van een Bruynzeel keukenblok in hoekopstelling met alle wenselijke inbouwapparatuur (gaskookplaat, afzuigkap, close- in boiler, oven, koelkast, vriezer, vaatwasmachine, carrousel en apothekerskast) en een gezellig eetbar. De ruime trapkast biedt extra bergruimte en is sfeervol afgewerkt. Naast de voordeur is het moderne toilet met fontein.

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping vind je drie ruime slaapkamers, de grote slaapkamer aan de voorzijde heeft een frans balkon en een ruime vaste kastenwand. De andere slaapkamers zijn voorzien van een dakkapel en bergruimte. De badkamer heeft een inloopdouche, toilet, een wastafel, kast, design radiator en heerlijke vloerverwarming. Op de overloop is een vaste kast met hierin de aansluiting voor de wasmachine.

Tweede verdieping
Met een vaste trap kom je op de tweede verdieping, hier vind je de vierde slaapkamer, voorzien van wateraansluiting en krachtstroom. Op de voorzolder is extra bergruimte gecreëerd en is er een fijne werkplek met uitzicht op de tuin.

Tuin
De zonnige achtertuin is besloten en is gelegen op het zuiden waardoor je heerlijk kunt genieten van de zon in de gezellige zitkuil of je kunt in de schaduw gaan zitten onder het zonnescherm. Achterin de tuin staat een vrijstaande stenen schuur voor de fietsen, gereedschap en tuinspullen en kom je in de carport met achterom naar het pleintje achter de woning met speeltuintje.

Details
Op korte afstand is een winkelcentrum met supermarkt en andere winkels gelegen en er zijn meerdere lagere scholen in de buurt.
Ook het winkelcentrum ‘Colmschate’, Sportcentrum ‘De Scheg’, NS-station Colmschate, de N348 en A1 zijn binnen enkele rij minuten afstand bereikbaar.

Bijzonderheden:
- Geheel voorzien van kunststof kozijnen met HR++ glas.
- Aan de achterzijde van de woning zijn op de eerste en tweede verdieping dakkapellen geplaatst.
- De kunststof kozijnen zijn voorzien van horren en de dakkapellen zijn voorzien van elektrisch bedienbare screens.
- De trappen naar de verdiepingen zijn gerenoveerd.
- Aan de achtergevel is een elektrisch bedienbaar zonnescherm aangebracht.

Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
15 mei 2024
Verkoopdatum
20 juli 2024
Looptijd
2 maanden

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 3.043
Aangeboden sinds
15 mei 2024
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, tussen woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1982
Soort dak
Dwarskap
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
152 m2
Inhoud van de woning
378 m3
Oppervlakte externe bergruimte
8 m2

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin, schuur/berging, buitenzonwering, fransbalkon, dakraam

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview