Verkocht

Bloemstraat 54 1782 LG Den Helder

85m2
Wonen
5
Kamers
91m2
Perceel
1920
Bouwjaar
NIEUW TE KOOP!!!
Bloemstraat 54 te Den Helder

Ben je op korte termijn zoek naar een eengezinswoning met 4 slaapkamers en de tuin op het zuiden waar je zelf nog je eigen draai aan kan geven dan is de Bloemstraat 54 iets voor jou. Gelegen op wandelafstand van het centrum, het station, (basis)scholen en kinderopvang bieden wij deze eengezinswoning met ruim 85m2 aan woonoppervlak aan tegen een keurige richtprijs van € 169.000 k.k. De bewoner is reeds verhuist waardoor de woning op zeer korte termijn door een nieuwe bewoner is te betrekken.

Op de begane grond vind je na de entree/hal voorzien van toilet, een ruime en lichte doorzon woonkamer met aansluitend (deels) in de aanbouw de half-open keuken in een hoekopstelling geplaatst. Al de inbouw- en losse apparatuur is in de aanbieding inbegrepen. Ook in de aanbouw, achter de keuken, is er een bijkeuken (met toegang tot de achtertuin) en separaat de badkamer, geheel betegeld en voorzien van wastafelmeubel en douche. Vanuit de aanbouw bereik je de ca. 10 meter diepe achtertuin op het Zuiden met berging en achterom. De eerste verdieping telt 4 slaapkamers, allen voorzien van laminaatvloer en de ramen en kozijnen zijn (zoals in de gehele woning) uitgevoerd in dubbelglas.

De begane grondvloer is deels van hout en deels van beton en de verdiepingsvloer is van hout. De woning is geheel uitgevoerd in dubbelglas en wordt verwarmd middels een Remeha HR CV ketel uit 2017. De meterkast voorziet in 6 groepen (deels) op aardlek. Het platte dak biedt een uitgelezen mogelijkheid om zonnepanelen op te plaatsen. De woning biedt ca. 85m2 aan woonoppervlak en staat op een kavel van 91m2 eigen grond.

Voor een bezichtigingsafspraak neem je contact op met ons kantoor.

LAAN MAKELAARS
voor de Kop van Noord-Holland

taxaties-aankoop-verkoop
van bestaande woningen

Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
21 mei 2024
Verkoopdatum
13 juni 2024
Looptijd
23 dagen

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 1.988
Aangeboden sinds
21 mei 2024
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, tussen woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1920
Staat van onderhouden binnen
Redelijk
Staat van onderhouden buiten
Redelijk

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
91 m2
Inhoud van de woning
300 m3
Oppervlakte externe bergruimte
9 m2

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal woonlagen
2
Voorzieningen
Tuin

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview