Verkocht

Tuinstraat 59 5275 AW Den Dungen

118m2
Wonen
4
Kamers
610m2
Perceel
1968
Bouwjaar
Gelegen in het Brabantse staat deze royale vrijstaande woning met aangebouwde garage op een mooi perceel met veel privacy en een keurig nette tuin. Door de jaren op onderdelen verduurzaamd en met veel liefde onderhouden. De woning kan een upgrade qua modernisering gebruiken.
Het dorp voorziet in een supermarkt, verschillende winkels, horeca, basisscholen en sportverenigingen. Door de landerijen fietst u zo naar ’s-Hertogenbosch en andere omliggende dorpen. Uitvalswegen bereikt u in enkele minuten.

Inhoud 600 m3, woonoppervlakte 118 m2, 4 kamers, 3 slaapkamers, overig inpandige ruimte 49 m2, perceel 610 m2, bouwjaar 1968.
Begane grond
Ruime entree/hal met opgaande trap, meterkast, garderobehoek en deur naar de woonkamer. Royale woonkamer in L-vorm met eet- en zithoek. Ingericht met houtkachel, grote raampartijen en een licht tapijt. Aan de eethoek een deur naar de kelder en een open doorgang naar de keuken.
Keuken met gaskookplaat, afzuigkap, oven, koelkast en dubbele spoelbak. Via de keuken een deur naar de entree voor de achterom. Hieraan grenst de bijkeuken en het toilet. De bijkeuken met witgoed, HR-combiketel en vaste kast. Toilet met fonteintje.

Eerste verdieping
Ruime overloop met deuren naar de drie slaapkamers, een separaat toilet en de badkamer. De drie slaapkamers (ca. 15m2, 12m2 en 10m2) zijn allen voorzien van grote kantelramen en een vaste kast. De kleinste slaapkamer heeft een loopdeur naar het plat dak. De badkamer met wastafel in meubel en ligbad met douche.

Tweede verdieping
Via een vlizotrap boven de overloop op de eerste verdieping bereikt u de zolder. Deze heeft de potentie om tevens als woonverdieping te dienen.

Tuin
Het fraaie hoekperceel voorziet in een aangebouwde garage, goede achterom, vijver, zitkuil, zonneluifel aan voor- en achterzijde, privacy en veel groen. De aangebouwde garage met segmentdeur komt u binnen via een loopdeur in de tuin. Garage in L-vorm biedt ruimte voor een auto, berging en werkbank.

Details
Vrijstaande woning op fraai perceel met veel mogelijkheden.

Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
6 februari 2024
Verkoopdatum
4 maart 2024
Looptijd
één maand

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 4.195
Aangeboden sinds
6 februari 2024
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1968
Soort dak
Zadeldak

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
610 m2
Inhoud van de woning
600 m3
Oppervlakte overige inpandige ruimten
49 m2

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin, rolluiken, buitenzonwering

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview