Molenstraat 28 7957 CK de Wijk

114m2
Wonen
4
Kamers
1049m2
Perceel
1951
Bouwjaar
Laat u verrassen door de bijzonder grote tuin achter deze VRIJSTAANDE woning aan de rand van het centrum van De Wijk.
Op loop- en fietsafstand van winkels en voorzieningen staat deze vrijstaande woning op een kavel van maar liefst 1049 m2!
Ook bijzonder is dat de woning een slaapkamer en badkamer op de begane grond heeft. Kortom, bent u op zoek naar een vrijstaande woning, nabij het centrum van De Wijk met een riante achtertuin.....aarzel dan niet langer en neem contact op voor een bezichtiging om de mogelijkheden van deze woning te bekijken.
Begane grond
U komt binnen in de hal waar zich het toilet bevindt, de trapopgang naar de verdieping, de kelder, toegang tot de keuken en toegang tot de woonkamer.
De woonkamer is ruim en voorzien van openslaande tuindeuren. Achter de woonkamer is de badkamer met bad, douche en wastafel. De keuken is netjes en voorzien van inbouwoven en gaskookplaat. Aangrenzend aan de keuken is de bijkeuken, waar zich ook de wasmachineaansluiting bevind. Via de bijkeuken is er toegang tot de slaapkamer op de begane grond.

Eerste verdieping
Op de verdieping zijn twee ruime slaapkamers, beide voorzien van vaste inbouwkasten. De slaapkamer aan de achterzijde heeft toegang tot het platte dak.

Tuin
De verrassing is letterlijk groot wanneer u in de achtertuin komt, hier is een diepe tuin van circa 40 x 15 meter. In de achtertuin zijn onder andere een waterput, een moestuin, externe bergruimtes, een terrasoverkapping en een kap-schuur te vinden.
Aan de voorzijde van de woning is een tuin met oprit die ruimte biedt aan meerdere auto's. Ook is er een waterbron in de voortuin.

Details
- Bouwjaar 1951
- Geheel dubbel glas
- Gedeeltelijk muurisolatie
- Slaapkamer en badkamer op de begane grond
- Kavel 1049 m2
- Voorzieningen en winkels in de directe omgeving

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 2.851
Aangeboden sinds
28 mei 2019
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1951
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Redelijk
Staat van onderhouden buiten
Redelijk

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
1049 m2
Inhoud van de woning
365 m3
Oppervlakte externe bergruimte
20 m2
Oppervlakte overige inpandige ruimten
40 m2

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal woonlagen
2
Voorzieningen
Tuin

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview