Verkocht

Korenmolen 14 2678 DE De Lier

128m2
Wonen
5
Kamers
193m2
Perceel
2001
Bouwjaar
Bent u op zoek naar een goed onderhouden en ruime geschakelde woning met garage, zonnige achtertuin, dakterras, 2 badkamers en een oprit voor 2 auto’s? Kom dan zeker kijken bij deze woning aan de Korenmolen 14!
Deze woning is heerlijk rustig, maar ook centraal gelegen in de kindvriendelijke wijk Molensloot-West en biedt verrassend veel ruimte. Een ideale woning voor doorstromers en gezinnen die op zoek zijn naar comfort, ruimte en kwaliteit. Deze woning biedt veel mogelijkheden!
Begane grond
Bij binnenkomst valt direct op hoe licht en ruimtelijk deze woning is.
Entree met toegang tot toilet met fontein, de garage, woonkamer en keuken.
De lichte, royale woonkamer ligt aan de achterzijde van de woning en heeft vanuit alle hoeken zicht op de zonnige tuin. Deze bereikt u vanuit de woonkamer middels een schuifpui. De zonnige tuin, gelegen op het zuidoosten biedt veel privacy en is voorzien van een ruime houten berging.
De open keuken, uitgevoerd in een lichte kleurstelling met een granieten aanrechtblad en voorzien van diverse inbouwapparatuur, te weten: 4-pits gaskookplaat, afzuigkap (2022), oven, magnetron, vaatwasser en koel/vriescombinatie en een close-in boiler (2022). De garage, bereikbaar via de hal, is geïsoleerd en (op de deur na) voorzien van een trapkast, wasbak met boiler, vaste kastenwand met fraaie schuifdeuren en een aparte kanteldeur en loopdeur. De gehele begane grond is voorzien van een plavuizen vloer met vloerverwarming.

Eerste verdieping
De zeer lichte overloop met zijraam en vide biedt toegang tot 3 slaapkamers, de badkamer en de wasruimte. Aan de voorzijde van de woning ligt de ruime ouderslaapkamer. Aan de achterzijde bevinden zich twee identieke slaapkamers met zicht op de achtertuin. De volledig betegelde badkamer is ruim en voorzien van een dubbele wastafel met brede spiegelwand, een ligbad, nis met glazen planken en een tweede toilet. Op deze verdieping is ook een vaste kast met opstelplaats voor de wasmachine en droger.

Tweede verdieping
Vaste trap naar deze etage. Ruime vierde slaapkamer met vaste schuifdeurkast die toegang geeft tot een zeer royale bergruimte, over de volle breedte van de woning, achter de knieschotten. De slaapkamer is heerlijk licht door de grote glazen pui en biedt toegang tot het dakterras. Vanaf het dakterras heeft u een prachtig uitzicht op de waterpartij aan de zijkant van de wijk!
Via de slaapkamer bereikt u ook de tweede badkamer met wastafel en douche. Hier zit ook de HR-combiketel (Nefit 2018) en de mechanische ventilatie-unit.

Details
Bouwjaar: 2001; perceeloppervlakte: 193 m2; gebruiksoppervlak wonen: 128,9 m2; inpandige bergruimte: ca. 19,6 m2 (garage); gebouwgebonden buitenruimte: 12,7 m2; inhoud: 546 m3; externe bergruimte: 6,8 m2.
* De woning beschikt over Energielabel: A;
* De begane grond is grotendeels voorzien van vloerverwarming m.u.v. toilet en voor de trap;
* De garage is voorzien van een garagedeur met loopdeur;
* Deze woning is voorzien van 2 badkamers;
* Zonnige tuin op het Zuidoosten met veel privacy van ca. 45 m2;
* De afvalcontainers staan verdekt opgesteld achter de heg, voor een mooie entree;
* Schilderwerk buitenzijde is gedaan in 2021
* Centraal gelegen, nabij winkels, scholen, sportverenigingen en uitvalswegen

Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
13 mei 2024
Verkoopdatum
14 juni 2024
Looptijd
één maand

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 4.267
Aangeboden sinds
13 mei 2024
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, geschakelde woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2001
Soort dak
Lessenaarsdak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
193 m2
Inhoud van de woning
546 m3
Oppervlakte externe bergruimte
6 m2
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
12 m2
Oppervlakte overige inpandige ruimten
19 m2

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin, schuur/berging

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview