Verkocht

Pastoor Kikkenweg 1C 6267 NK Cadier en Keer

138m2
Wonen
5
Kamers
315m2
Perceel
2019
Bouwjaar
DEZE WONING WORDT AANGEBODEN DOOR POOTERS MAKELAARDIJ
Aan de rand van Cadier en Keer, in een rustige en groene omgeving, is gelegen deze ruime nieuwbouwwoning met 4 slaapkamers, ruime living met open keuken, serre met glazen schuifwand en garage. Met energielabel A+ kunnen we spreken van energiezuinig. De woning is geheel voorzien van hardhouten kozijnen met HR++ beglazing, volledig geïsoleerd, 12 zonnepanelen in eigendom en vloerverwarming.

Indeling

Begane grond
De entree geeft toegang tot de ruime hal (7m2) met garderobe, moderne meterkast, opgaande trap naar de verdieping en toiletruimte (2m2) met zwevend closet en fonteintje. De ruime living (44m2) met doorzonwoonkamer en open keuken is geheel voorzien van vloerverwarming en geniet door de grote raampartijen veel lichtinval. De keuken in hoekopstelling met kastenwand is van alle gemakken voorzien en beschikt over een 4-pits inductiekookplaat, afzuigkap, combi oven, vaatwasser, koelkast en voldoende kastruimte. Een berging (trapkast) geeft extra bergruimte.
Een loopdeur vanuit de keuken en dubbele openslaande deuren vanuit de woonkamer geven toegang tot de ruime tuinkamer (21m2) met verlichting en glazen schuifwand. Vanuit hier verkrijgt men ook toegang tot de garage (22m2) met geïsoleerde poort met openslaande deuren en witgoedaansluitingen.
De fraai aangelegde tuin is gelegen op het zuidoosten en beschikt over een betegeld terras, gazon en tuinhuis met bergruimte (8m2) en overkapping (9m2). Zowel de voorzijde als ook aan de achterzijde van de woning is voorzien van een elektrisch bedienbaar zonnescherm.

Eerste verdieping
De overloop geeft toegang tot drie slaapkamers en de badkamer. Slaapkamer 1 (16m2) en slaapkamer 2 (6m2) zijn aan de achterzijde van de woning gelegen en beschikken beiden over een elektrisch screen. Slaapkamer 3 (16m2) is aan de voorzijde gesitueerd. Alle slaapkamers zijn voorzien van hardhouten kozijnen met HR++ beglazing, draaikiepramen en een doorlopende laminaatvloer.
De moderne badkamer (6m2) is voorzien van een inloopdouche, een toilet en dubbele wastafel met groot badmeubel. Een groot raam (draaikiep) zorgt voor voldoende natuurlijke ontluchting en veel lichtinval.

Tweede verdieping
Een vaste trap geeft toegang tot de tweede verdieping met overloop en (eventueel) vierde slaapkamer van ca. 20m2. Op deze verdieping is de cv-ketel en de wtw-installatie gesitueerd. Ook kan men hier de wasmachine en wasdroger aansluiten.

Extra informatie
- Nieuwbouwwoning met 4 slaapkamers in het geliefde Cadier en Keer;
- Energielabel A+;
- Geheel voorzien van hardhouten kozijnen met HR++ beglazing;
- De eerste verdieping geheel voorzien van draaikiepramen;
- Deels voorzien van elektrische rolluiken;
- Begane grond voorzien van vloerverwarming;
- Cv-ketel (combi, Intergas HRE) met bouwjaar 2019.
- Er liggen 12 zonnepanelen op het dak (eigendom);
- De woning is volledig geïsoleerd;
- Moderne meterkast;
- Voorzijde woonkamer beschikt over een elektrisch zonnescherm;
- Witgoedaansluiting zowel op de tweede verdieping als in de garage;
- Fraai aangelegde tuin met tuinkamer is gesitueerd op het zuidoosten;
- De tuinkamer beschikt eveneens over een elektrisch zonnescherm.

Aanvullende informatie
Cadier en Keer, gemeente Eijsden-Margraten, ligt aan de provinciale weg tussen Maastricht, Gulpen en Vaals (de N278) en staat door zijn ligging dicht bij Maastricht bekend als een forensendorp met een gezellig kerkplein en oude boerenhoeves. Het landelijk gebied rondom het dorp vormt de entree naar het Zuid-Limburgse Heuvelland met o.a. heuvelachtige bossen, akkers, verstopte mergelgroeves, omvangrijk religieus erfgoed en een riant panorama op Maastricht en het Maasdal.
In Cadier en Keer zijn twee supermarkten, diverse speciaalzaken, basisschool 'De Keerkring', een peuterspeelzaal en een kinderopvang te vinden. Tevens zijn er diverse sportfaciliteiten waaronder de golfbaan "Het Rijk van Margraten". Uitvalswegen richting Maastricht, Heerlen, Aken en Luik zijn uitstekend te bereiken. Cadier en Keer is gunstig gelegen ten opzichte van het stadscentrum van Maastricht, MUMC+ ziekenhuis, MECC en de kantorenwijk Randwijck.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste"). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Bovenstaande vrijblijvende informatie is door Pooters Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Echter aanvaard Pooters Makelaardij geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Oppervlakten en maten zijn indicatief.
Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
26 maart 2024
Verkoopdatum
24 april 2024
Looptijd
één maand

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 3.587
Aangeboden sinds
26 maart 2024
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, geschakelde twee-onder-een-kap woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2019
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
315 m2
Inhoud van de woning
568 m3
Oppervlakte externe bergruimte
8 m2
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
24 m2
Oppervlakte overige inpandige ruimten
22 m2

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin, schuur/berging, ventilatie, rolluiken, kabel-tv, glasvezel, buitenzonwering

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview