Verkocht

Anne Franklaan 128 1403 HT Bussum

119m2
Wonen
5
Kamers
145m2
Perceel
1968
Bouwjaar
Ruimte en comfort op steenworp afstand van de heide
Op steenworp afstand van de heide gelegen in de gewilde woonwijk Oostereng, aan een gemoedelijk hofje, waar kinderen nog vrijuit op straat kunnen spelen, ligt deze volledig gemoderniseerde tussenwoning met een gebruiksoppervlak van ca. 119m2 (NEN 2580). Deze woning heeft naast een ruime woonkamer met moderne nagenoeg nieuwe open keuken, drie slaapkamers en een goede royale badkamer op de tussenverdieping, tevens ook een prima 2e verdieping met twee dakkapellen met volwaardige 4e slaapkamer en bergruimte. De achtertuin is besloten en gesitueerd op het zuidwesten, zonverzekerd derhalve! De omgeving is zeer kindvriendelijk en groen te noemen. De Bussummer heide ligt letterlijk om de hoek. Tevens zijn alle denkbare voorzieningen op korte afstand van de woning gelegen. Parkeren kan kosteloos voor de deur.
Instapklaar ideaal gezinshuis in een fijne buurt!
Begane grond
Zodra je deze woning binnenkomt valt je gelijk de doordachte stijl van de luxe afwerking op. Aan alles is gedacht waardoor een harmonieus geheel is ontstaan met hoogwaardige materialen en afgewerkt door mensen met liefde voor hun vak.
De entree met vestibule en garderobe, moderne meterkast (voorbereid voor zonnepanelen en voorzien van krachtstroom), trapopgang, modern toilet met fonteintje en provisiekast onder de trap, geeft toegang tot de lichte woonkamer met open keuken.
De woonkamer is over de volle breedte aan de achterzijde voorzien van een nieuwe pui met openslaande deuren en HR++ glaspanelen, wat voor een heerlijke lichtinval zorgt. Aan de voorzijde is een nieuw kozijn geplaatst, uiteraard ook voorzien van HR++ glas. De gehele benedenverdieping is voorzien van een PVC vloer met vloerverwarming en met hoge plinten, glad gestuukte wanden en gestuukt plafond. Fraaie stalen taatsdeuren maken het plaatje compleet.
De moderne open keuken (2023) in hoekopstelling en met inbouwspots is keurig afgewerkt en voorzien van een composiet (krasvrij) werkblad met inbouwapparatuur van een gerenommeerd merk, te weten: koel- /vries combinatie, combi magnetron, stoomoven, luxe inductie koopplaat met neerwaartse afzuiging, vaatwasser, Quooker multifunctionele kraan met bijbehorend zeeppompje en een wijnkoeler. Vanzelfsprekend voldoende kastjes en laden voor het opbergen van de keukenspullen.

Eerste verdieping
De overloop van de eerste verdieping geeft toegang tot drie, in grootte variërende slaapkamers en een goede badkamer.
Aan de achterzijde bevinden zich de huidige ouderslaapkamer van ca. 15 m2 en de tweede kleinere slaapkamer. Aan de voorzijde ligt de derde grote slaapkamer van ca. 12,5 m2.
De nette badkamer met inloopdouche, tweede modern toilet, een wastafelmeubel en handdoekenradiator is geheel, in neutrale kleurstelling, betegeld.
De gehele eerste verdieping is voorzien van dezelfde laminaatvloer en heeft ook weer strak gestuukte wanden en plafonds.

Tweede verdieping
Via een vaste trap is er toegang tot de overloop van de ruime zolderverdieping met een nokhoogte van 2,75 meter met zowel een kunststof dakkapel aan de voorzijde als aan de achterzijde. Momenteel in gebruik als bergzolder en fitnessruimte maar vanzelfsprekend ook te gebruiken als 4e volwaardige slaapkamer.
Op deze verdieping is tevens een separate bergruimte voor de wasmachine en wasdroger opstelling, de C.V.-ketel en mechanische ventilatie. Achter de knieschotten is nog wat extra bergruimte te benutten.

Tuin
De besloten achtertuin is gesitueerd op het zuidwesten, zonverzekerd derhalve. Door het kamerbrede zonnescherm is er ook altijd een plekje in de schaduw te vinden. Deze tuin is in 2021 opnieuw aangelegd. De privacy wordt verzekerd door afsluitbare eigen achterom en een schutting. Achter in de tuin is een vrijstaande gemetselde schuur met elektra, waarvan het dak in 2020 is vervangen.
De voortuin is netjes aangelegd en is voldoende diep om uw privacy vanaf de openbare weg te waarborgen.

Details
- Een volledig gemoderniseerde eengezinswoning in een gewilde omgeving.
- Ingemeten conform NEN 2580, totale gebruiksoppervlakte 119 m2 over 3 woonlagen.
- In 2023 modernisatie doorgevoerd waaronder:
  PVC vloer met vloerverwarming op de gehele begane grond, inclusief toiletruimte en kelderkast; Achterpui begane grond volledig vervangen; kozijn
voorzijde begane grond vernieuwd; nieuwe luxe keuken en nieuw toilet, stalen taatsdeuren begane grond; meterkast nieuw en voorbereid op
zonnepanelen; dakkapellen zijn in 2015 geplaatst; tuin in 2021 aangelegd; dakbedekking schuur in 2019 vervangen.
- Leuke woonomgeving, aan een hofje op enkele minuten loopafstand van de heide.
- Onderhoudsvriendelijke tuin met stenen berging, eigen achterom.
- Spouwmuren geïsoleerd, houten en kunststof met HR++ en dubbel glas, dak grotendeels geïsoleerd, vloerisolatie toegepast.
- Definitief energielabel B, geldig tot 13-05-2034.
- Verwarming en warm water d.m.v. HR combiketel uit 2012.
- Vergunningvrij parkeren aan de openbare weg.

De woning ligt op een perceel van 177 m2 in de rustige gewilde en kindvriendelijke woonomgeving “Oostereng” van Bussum. Natuurgebied de Bussumerheide ligt letterlijk om de hoek maar ook voorzieningen zoals scholen, sportfaciliteiten en het winkelcentrum is op loopafstand bereikbaar. Bussum ligt centraal in het Gooi en heeft twee treinstations en goede busverbindingen. Binnen no time bent u met de auto op de A1, A6 of A27 en zijn steden als Amsterdam, Utrecht, en Amersfoort binnen een straal van 25 km bereikbaar. Parkeren kan gratis en vergunningvrij voor de deur.


Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
24 mei 2024
Verkoopdatum
14 juni 2024
Looptijd
21 dagen

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 5.034
Aangeboden sinds
24 mei 2024
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, tussen woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1968
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Uitstekend
Staat van onderhouden buiten
Uitstekend

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
145 m2
Inhoud van de woning
391 m3
Oppervlakte externe bergruimte
8 m2

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin, schuur/berging, ventilatie, kabel-tv, glasvezel

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview