Weverstraat 18 7271 AJ Borculo

109m2
Wonen
4
Kamers
121m2
Perceel
1936
Bouwjaar
Ben jij ook zo'n liefhebber van jaren '30 woningen? Met originele vloer in de hal, hoge plafonds, paneeldeuren en een originele wandschildering.
Kom dan gauw kijken, want deze woning heeft het allemaal!

Het is een prachtig, karakteristiek, jaren '30 helft van een dubbel woonhuis, originele details maar ook zeker met de tijd meegegaan. Zo is de keuken up to date en voorzien van inbouwapparatuur en ook de badkamer, deze bevindt zich op de begane grond, is ook recentelijk vernieuwd.

Bij binnenkomst door de voordeur ziet u meteen de mooie, authentieke tegelvloer met aan de wand een prachtige muurschildering en de trapopgang.
Via de hal kunt u linksaf de woonkamer in en rechtsaf naar de keuken met eetgedeelte en openslaande tuindeuren naar de patio.

In de gezellige patio kunt u heerlijk genieten van een kopje koffie, een knus en rustig binnenplaatsje midden in het centrum van Borculo.

Op de eerste verdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers en op de tweede verdieping treft u een grote bergzolder aan.

Dit alles tezamen maakt het plaatje compleet; een prachtige jaren '30 woning midden in het kloppende hart van het stadje Borculo.

Indeling:

* Begane grond: entree, hal met meterkast en trapopgang. De eerste deur geeft toegang naar de badkamer. Vervolgens een dichte keuken met eetgedeelte en
openslaande tuindeuren, daarachter bevindt zich een berging met wasmachine-aansluiting en C.V. opstelling. Aan de linkerkant de deur naar de woonkamer.
* Eerste verdieping: overloop met grote inbouwkast en 3 ruime slaapkamers waarvan 1 slaapkamer met separaat toilet en wastafel.
* Tweede verdieping: grote bergzolder bereikbaar via vlizotrap.

N.B. Binnenkort is er een meetrapport en een bouwkundig rapport van de woning beschikbaar.

Waarborgsom/bankgarantie: is bij koop vereist en bedraagt 10% van de koopsom
Partijen zijn pas gebonden niet eerder dan dat er een schriftelijke koopovereenkomst is getekend door partijen (schriftelijkheidsvereiste)
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 2.638
Aangeboden sinds
3 maart 2022
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, twee-onder-een-kap woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1936

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
121 m2
Inhoud van de woning
335 m3

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal woonlagen
2
Voorzieningen

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview