Geesterse Binnenweg 8 7271 VX Borculo

123m2
Wonen
4
Kamers
629m2
Perceel
1927
Bouwjaar
Er zijn van die woningen waar je minimaal twee keer door heen moeten lopen om de hoeveelheid ruimte en de mogelijkheden goed op je te laten inwerken.
Dit is nu zo’n woning: een vrijstaande woning uit 1927 op een ruim kavel van meer dan 625 m2 en op loopafstand van winkels en buitengebied. Het gehele woongedeelte is voorzien van HR++ beglazing en kunststofkozijnen. Het is wel een gedateerde woning maar dit geeft u de mogelijkheid om uw eigen woonwensen/dromen te kunnen verwezenlijken.

Indeling:

Begane grond:
De entree bevindt zich aan de linker zijde van de woning, de aan de voordeur gelegen oprit met carport biedt ruimte voor 2 auto’s. Als u de woning betreedt komt u in de hal uit waar zich de vaste trap naar de eerste verdieping bevindt, links de deur naar de gesloten woonkeuken (voorzien van vloerverwarming). Aangrenzend aan de keuken is de doorgang naar zowel de badkamer als naar de garage (inpandig bereikbaar) met veranda.
Loopt u rechtdoor in de hal dan bevindt zich aan de linker kant het toilet en aan de rechter kant een prachtige, ouderwetse opkamer geschikt voor meerdere doeleinden. Vervolgens komt u in de gezellige, lichte woonkamer/serre met openslaande tuindeuren en een houtkachel. Grenzend aan het eetgedeelte van de woonkamer bevindt zich nog een ruimte geschikt voor bijvoorbeeld een speelkamer, muziekkamer of kantoor.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping komt u uit op de overloop met aan uw rechterzijde een slaapkamer en een open ruimte geschikt voor bijvoorbeeld wassen/strijken. Tegenover de trap bevindt zich nog een slaapkamer. Als u links gaat op de overloop komt u uit in een grote, bijzondere ruimte met niveauverschil geschikt voor bijvoorbeeld slaapkamer, logeerkamer etc. Aansluitend aan deze ruimte komt u uit in de ruime zolder boven de garage.

Kortom een woning met heel veel mogelijkheden. Bel ons op 0545 – 254 444 of mail ons info@caromakelaars.nl voor meer informatie of een bezichtiging.
Er is een bouwtechnisch rapport, een meetrapport (inclusief plattegronden) en een energielabel van de woning beschikbaar.
Kijk voor meer foto's van de woning op www.caromakelaars.nl.

Waarborgsom/bankgarantie: is bij koop vereist en bedraagt 10% van de koopsom
Partijen zijn pas gebonden niet eerder dan dat er een schriftelijke koopovereenkomst is getekend door partijen (schriftelijkheidsvereiste)
Begane grond
- Begane grond: entree, hal, ruime woonkamer met serre, kantoor, opkamer, keuken, badkamer voorzien van wastafel, douche en bad. Separaat toilet, carport en garage met veranda.

- Eerste verdieping: overloop met 3 slaapkamers waarvan één slaapkamer met een wastafel. Douche. zolder met slaapkamer en waskamer.

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 2.841
Aangeboden sinds
24 februari 2022
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1927
Soort dak
Zadeldak

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
629 m2
Inhoud van de woning
743 m3
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
20 m2
Oppervlakte overige inpandige ruimten
88 m2

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal woonlagen
2
Voorzieningen
Tuin, schuur/berging, rolluiken, kabel-tv, rookkanaal

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview