Zuiderpolderweg 5 8356 HG Blokzijl

100m2
Wonen
4
Kamers
206m2
Perceel
1998
Bouwjaar
Aan de rand van het gezellige eeuwenoude handelsstadje Blokzijl, mag Optimaal Makelaars namens verkopers te koop aanbieden een ruime 2 onder 1 kap woning. De woning heeft aan de achterzijde vrij uitzicht over de ijsbaan en de achterliggende landerijen. Blokzijl kenmerkt zich door een rijk cultureel leven, een gezellig oud stadsdeel rond de havenkolk, waar een ruim aanbod van horeca in diverse soorten te vinden is. Vanaf deze woning bent u binnen 15 minuten per fiets in het hart van het natuurgebied de Wieden. De snelwegen A 6 en A 32 zijn per auto in ca 20 minuten aan te rijden, waardoor de Randstad in een redelijke tijd is te bereiken.

De prijs is een bieden vanaf prijs elke bieding boven dit bedrag zal door de opdrachtgever in overweging worden genomen
Begane grond
Op de begane grond komt u via de hal in de woonkamer met open keuken. De woonkamer is gericht op de straat, de achterkamer ziet uit op de ijsbaan en de achterliggende landerijen. De keuken is voorzien van alle inbouwapparatuur en biedt toegang tot de bijkeuken. De garage is zowel via de bijkeuken als via de voorzijde en vanaf de tuin bereikbaar. Vermeldenswaardig is dat de buitenmuur van de uitbouw aan de rechterzijde is voorbereid om te dienen als binnenmuur voor een eventuele uitbouw van de achterkamer.

Eerste verdieping
Hier biedt de overloop toegang tot 2 ruime slaapkamers waarvan 1 voorzien van een ruime inbouwkast. De badkamer is geheel betegeld en is voorzien van een wastafel, toilet en douchecabine. De slaapkamer aan de voorzijde geeft toegang tot het balkon.

Tweede verdieping
De tweede verdieping heeft als enige woning in deze straat aan de achterzijde een groot raam en biedt veel berg- en werkruimte. Op deze verdieping bevindt zich tevens de cv ketel.

Tuin
De voortuin biedt gelegenheid tot het parkeren van 2 auto's, voor de woning is de tuin fraai aangelegd. De achtertuin is geheel bestraat en biedt toegang tot het achterpad welke aan de ijsbaan grenst.

Details
Een ruime woning gelegen op een gunstige locatie met voldoende voorzieningen in de directe nabijheid van vaarwegen en natuurgebieden.

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 2.695
Aangeboden sinds
5 januari 2021
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, geschakelde twee-onder-een-kap woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1998
Soort dak
Dwarskap
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
206 m2
Inhoud van de woning
395 m3
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
2 m2
Oppervlakte overige inpandige ruimten
16 m2

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin, balkon, ventilatie, buitenzonwering

Buitenruimte

Balkon
Ja
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview