Verkocht

Jh van Aismawei 35 9045 PG Bitgummole

102m2
Wonen
4
Kamers
360m2
Perceel
1925
Bouwjaar
Wauw, wat een pareltje hebben we hier! Dit huis, gelegen aan de JH van Aismawei 35 in het gezellige dorp Bitgummole, is absoluut een schot in de roos! Of je nu een jong gezin bent op zoek naar een ideale plek om te settelen of een doorstromer op de woningmarkt. Met zijn charmante uitstraling en authentieke details is deze vrijstaande eengezinswoning uit 1925 een lust voor het oog. Met een strakke inrichting en hoogwaardige afwerking, biedt deze woning een eigentijdse leefruimte. Ben je op zoek naar een woning waar je direct in kunt trekken zonder nog iets te hoeven verbouwen? Dan is dit de ideale keuze!

Laten we eens binnenkijken…

Begane grond: Via de voordeur kom je binnen in het voorportaal waar zich ook de meterkast bevindt. Aansluitend in de hal is de trapopgang naar de bovenverdieping, toegang tot de kelder en de woonkamer. Bij binnenkomst in de woning wordt direct de aandacht getrokken door de authentieke details die bewaard zijn gebleven zoals de originele paneeldeuren en het balkenplafond. De moderne keuken (2022) met kookeiland is van alle gemakken, waardoor culinaire avonturen hier zeker geen straf zijn! Er is voldoende ruimte voor het plaatsen van een eetopstelling. Daarnaast is er vloerverwarming in de woonkamer en keuken aanwezig, wat zorgt voor extra comfort en warmte. Dankzij de openslaande tuindeuren wordt binnen met buiten verbonden, waardoor je het heerlijke buitengevoel ook binnen kunt ervaren. De naastgelegen bijkeuken geeft toegang tot de separate toiletruimte en de badkamer waar een ligbad, douche en wastafelmeubel is gesitueerd.

Verdieping: Middels de trapopgang in de hal bereik je de verdieping, waar drie slaapkamers zijn. De grote slaapkamer aan de voorzijde beschikt over vaste kastruimte. De diverse dakvensters geven de twee slaapkamers aan de achterzijde fijn daglicht. De gehele verdieping is voorzien van een fraaie laminaatvloer. Doordat de draagbalken fraai in het zicht zijn gehouden, geeft dit de slaapkamers extra sfeer en karakter.

Tuin: Rondom de woning is tuin aanwezig. De achtertuin is ingedeeld met bestrating, hier is het fijn beschut zitten tijdens zomerse dagen. Verder beschikt de woning over een nieuw aangebouwde houten berging (geïsoleerd met dakplaten en hennepisolatie), wat handig is voor het opbergen van fietsen, gereedschap of andere spullen. Aan de voorzijde is een gedeelte van de tuin afgezet door middel van een heg waardoor er een speel- of zitruimte gecreëerd is. Hier bevindt zich tevens de oprit met parkeerruimte voor meerdere auto’s.

Het levendige dorp Bitgummole ademt een charmante sfeer uit die de perfecte combinatie biedt van landelijke rust en gemeenschapsleven. Hier kun je genieten van het beste van beide werelden, met de rust en sereniteit van het platteland en toch de nabijheid van voorzieningen. De buurdorpen Bitgum en Ingelum werken op veel gebieden samen en delen sportvoorzieningen zoals een voetbalvereniging, kaatsvereniging en gymnastiekvereniging. Hier is het fijn dorps wonen, op maar slechts 10 autominuten gelegen van Leeuwarden. Daarnaast ben je binnen enkele minuten op de uitvalswegen richting andere steden, waardoor je snel en gemakkelijk naar je werk of andere bestemmingen kunt reizen.

Bijzonderheden:
- Authentieke en charmante woning, bouwjaar 1925
- Compleet gerenoveerd en instapklaar!
- Zeer recente keuken (2022)
- Vloerverwarming woonkamer en keuken
- Aangebouwde houten berging
- Royaal perceel van maar liefst 360 m2
- Ideaal voor starters of jonge gezinnen
- Grotendeels v.v. dubbelglas
- Energielabel D

Er zijn veel bijzondere elementen behouden in deze karakteristieke woning. Bovendien is de woning inhoudelijk groter dan verwacht en zeker een bezichtiging waard! Nieuwsgierig geworden en graag eens binnenkijken? Je bent van harte welkom tijdens de KIJKMIDDAG op donderdag 15 februari a.s. van 15.00 tot 16.30 uur.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld, veelal aan de hand van de door verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Dit geldt voor onder meer de opgegeven maten, oppervlakten, isolatie en ouderdom van technische installaties.
Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
6 februari 2024
Verkoopdatum
15 april 2024
Looptijd
2 maanden

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 2.696
Aangeboden sinds
6 februari 2024
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1925
Soort dak
Samengesteld dak

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
360 m2
Inhoud van de woning
492 m3
Oppervlakte overige inpandige ruimten
19 m2

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin, schuur/berging, dakraam

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview