Verkocht

Zwartewaal 4 4617 NS Bergen op Zoom

115m2
Wonen
5
Kamers
144m2
Perceel
1991
Bouwjaar
Deze aan de achterzijde uitgebouwde tussenwoning is op de Bergse Plaat vlakbij de basisschool gelegen. De woning is onderhoudsvriendelijk met kunststof kozijnen met HR++ glas. Op de begane grond heb je, door de uitbouw, een zeer royale woonkamer aan de achterzijde en een met schuifdeuren af te sluiten ruime keuken aan de voorzijde van de woning. Op de 1e verdieping bevinden zich 3 (slaap)kamers en de badkamer. De 2e verdieping, die met een vaste trap bereikbaar is, beschikt over een grote zolderkamer met 2 dakvensters en een aparte ruimte op de voorzolder waar de aansluitingen zijn voor de wasmachine en de wasdroger en waar tevens de cv-ketel hangt. Boven de voorzolder is een bergruimte gecreëerd. Achter de woning is een leuke, gezellige tuin aanwezig met achterin de tuin een royale berging met de uitgang naar de hierachter gelegen brandgang.

De woning is gelegen aan de Zwartewaal in de nabijheid van alle voorzieningen op de Bergse Plaat. Het winkelcentrum Het Kompas, waar je voor de basisvoorzieningen terecht kunt, bereik je in enkele minuten fietsen evenals de horecavoorzieningen aan de boulevard. Het historische centrum van Bergen op Zoom bereik je in 15 minuten fietsen. Mocht je buiten de stad moeten zijn, de autosnelweg naar Breda, Rotterdam of Antwerpen is binnen 5 minuten bereikt.

Zoek je een leuke tussenwoning, in een kindvriendelijke wijk, nabij de basisscholen en overige voorzieningen? Maak dan snel een afspraak voor een bezichtiging.
Begane grond
Hal
Vanuit de voortuin betreed je de woning in de hal. In de hal bevinden zich de garderobe, het toilet, de trapopgang naar de 1e verdieping en de meterkast. Deze beschikt over 7 elektragroepen en 2 aardlekschakelaars.

Toilet
Het toilet bestaat uit een hangcloset en fontein. Het toilet is betegeld tot ongeveer halfhoog. Hierboven zijn de wanden en het plafond afgewerkt met spuitwerk.

Woonkamer
Vanuit de hal kom je in de royale woonkamer. Door de uitbouw aan de achterzijde is het een heerlijke ruimte om rondom de gashaard een zithoek te creëren. Hiernaast is er meer dan voldoende ruimte om een eethoek te plaatsen. Vanuit de woonkamer is het mogelijk om de achtertuin in te lopen via een tuindeur. Op de scheiding van de woonkamer en de (halfopen) keuken zijn schuifdeuren aangebracht die de woonkamer kunnen afsluiten van de keuken. De wanden van de woonkamer zijn afgewerkt met spachtelputz en het plafond met spuitwerk. Op de vloer ligt een eikenhouten plankenvloer.

Keuken
De keuken staat in halfopen verbinding met de woonkamer en is aan de voorzijde van de woning gelegen. Vanuit de keuken heb je uitzicht over de Zwartewaal. Het in L-vorm opgestelde keukenblok beschikt over voldoende onderkasten en -lades, een kunststof werkblad met spoelbak en mengkraan. Ingebouwd zijn een 5-pits gaskookplaat (incl. wok brander) met hierboven de afzuigkap en een vaatwasser. Hiernaast staat een apparatenwand. In de apparatenwand zijn aanwezig een combi-oven/grill/magnetron, een combi-oven/grill en een koel/vriescombinatie. De achterwand boven het werkblad is deels betegeld. De afwerking bestaat verder uit spuitwerk op de wanden en het plafond. De vloer is betegeld.

Eerste verdieping
De trapopgang in de hal komt uit op de overloop van de 1e verdieping. Op deze verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en de badkamer.

Slaapkamer 1 (ca. 9 m2)
Deze slaapkamer is aan de achterzijde gelegen en beschikt over een dakkapel wat zorgt voor veel lichtinval. In deze slaapkamer is plaats voor een 2-persoonsbed en een kledingkast. De wanden zijn afgewerkt met glasvezel behang en het plafond met spuitwerk. Op de vloer ligt laminaat.

Slaapkamer 2 (ca. 7,5 m2)
Deze slaapkamer is ook aan de achterzijde gelegen en beschikt eveneens over een dakkapel. De slaapkamer wordt nu gebruikt als werkkamer maar kan vanzelfsprekend worden gebruikt als slaapkamer. In dat geval kan er een 1-persoonsbed staan met kledingkast en/of bureau. De afwerking van deze slaapkamer is gelijk aan die van slaapkamer 1.

Slaapkamer 3 (ca. 12,5 m2)
Deze lichte slaapkamer is aan de voorzijde gelegen. In deze slaapkamer kan een 2-persoonsbed staan met kledingkast. De wanden zijn afgewerkt met spachtelputz en het plafond met spuitwerk. Op de vloer ligt laminaat.

Badkamer
De verwarmde badkamer beschikt over een hoek-/instapdouche met regendouche en handsproeier, een hangcloset en een wastafel waaronder een badkamermeubel aanwezig is. De vloer en de wanden van de badkamer zijn volledig betegeld. Het plafond is afgewerkt met spuitwerk.

Tweede verdieping
De open trapopgang op de overloop van de 1e verdieping komt uit op de voorzolder van de zolderverdieping. In het plafond van de voorzolder is een luik aanwezig wat met behulp van een vlizotrap toegang geeft tot de bovengelegen bergruimte. De zolderverdieping beschikt over een 4e slaapkamer en een ‘technische ruimte’ waar de aansluitingen aanwezig zijn voor de wasmachine en de wasdroger en waar tevens de cv-ketel hangt. Dit betreft een Remeha Quinta van het bouwjaar 2012. Voor de lichtinval zorgt een dakvenster. In deze technische ruimte is een aparte wastafel aanwezig en veel (op)bergruimte net als op de voorzolder.

Zolderkamer (ca. 10 m2 boven 1,50 m gelegen)
De ruime zolderkamer beschikt aan zowel de voor- als achterzijde over een dakvenster. In deze slaapkamer kan een 2-persoonsbed staan en een bureau. De wanden en het plafond op de zolderkamer zijn afgewerkt met (gesausd) stucwerk en op de vloer ligt laminaat. De (geïsoleerde) dakplaten zijn gesausd.

Tuin
Vanuit de woonkamer loop je via de tuindeur de gezellige tuin in. De op het noordwesten gesitueerde tuin is aangelegd met deels een houten vlonder en deels beplanting. Achter in de tuin staat een met hout beklede berging met hierin de deur naar de achter de woning gelegen brandgang. De tuin is omheind door een houten schutting.

Details
* De woning is vlakbij de basisschool gelegen in een kindvriendelijke wijk
* de woning is aan de achterzijde uitgebouwd
* Ruime woonkamer en keuken
* De woning beschikt volledig over kunststof kozijnen met HR++ glas
* De woning beschikt over energielabel C
* Alle voorzieningen op korte afstand
* Vrij parkeren voor de deur


Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
12 januari 2024
Verkoopdatum
2 april 2024
Looptijd
3 maanden

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 2.774
Aangeboden sinds
12 januari 2024
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, tussen woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1991
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
144 m2
Inhoud van de woning
366 m3
Oppervlakte externe bergruimte
11 m2

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin, schuur/berging, ventilatie, kabel-tv, glasvezel, dakraam

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview