Verkocht

Moerbei 16 4623 AZ Bergen op Zoom

116m2
Wonen
3
Kamers
101m2
Perceel
2001
Bouwjaar
Deze tussenwoning is gebouwd in 2001, volledig geïsoleerd en prima onderhouden. Op de begane grond heeft men in deze woning de woon-/leefkeuken gesitueerd. De ruime woonkamer bevindt zich op de 1e verdieping. Op de 2e verdieping zijn 2 royale slaapkamers en de badkamer. Eventueel bestaat de mogelijkheid om op de zolderverdieping nog een 3e slaapkamer/werkkamer te creëren. De woning voorziet voor een belangrijk deel in de eigen energievoorziening door de aanwezigheid van 6 zonnepanelen. De woning beschikt over energielabel A.

Deze royale tussenwoning is gelegen in een rustige, kindvriendelijke woonwijk op de fundamenten van het voormalige zwembad Gageldonk. De wijk heeft dan ook niet voor niets de naam ‘De Baden’ meegekregen. Aan de voorzijde van de woning ligt een grote vijver die doet herinneren aan het voormalige zwembad. De woning ligt vlakbij winkelcentrum De Gagel en winkelcentrum Zonneplein waar alle winkels voor de basisvoorzieningen aanwezig zijn. Ook de basisscholen liggen op korte afstand. De uitvalswegen van Bergen op Zoom richting Breda, Rotterdam en Antwerpen liggen echt om de hoek. Het centrum van Bergen op Zoom is met de fiets in 10 minuten bereikt.

Mocht u op zoek zijn naar een verassend ruime tussenwoning in een rustige wijk met alle voorzieningen in de nabijheid van de woning, bel dan voor een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging.
Begane grond
De woning wordt betreden in de hal. De hal geeft toegang tot de woon/-leefkeuken, het toilet, een bijkeuken en de berging. Tevens is hier de trapopgang naar de 1e verdieping. In de hal is eveneens de meterkast gesitueerd. Deze heeft 7 elektragroepen en 2 aardlekschakelaars. De hal is afgewerkt met spuitwerk op de wanden en het plafond en de vloer is betegeld met tegels van natuursteen.

Woon-/leefkeuken
Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de woon-/leefkeuken die toegang geeft tot de achter de woning gelegen tuin. In de keuken is plaats voor een eettafel waar je met meerdere personen aan kunt eten of verblijven. Het in een hoek opgestelde Bruijnzeel keukenblok heeft opbergruimte in de vorm van onder- en bovenkasten. Het heeft een werkblad van natuursteen met 1,5 spoelbak en mengkraan. Gekookt wordt er op een 4-pits gasfornuis (Boretti) waaronder een oven met grillfunctie aanwezig is. Boven het fornuis hangt de afzuigkap. Ingebouwd is een vaatwasser. De achterwand tussen werkblad en bovenkasten/raam is betegeld. Verder zijn de wanden in de keuken afgewerkt met spachtelputz, is het plafond gespoten en is de vloer betegeld met natuursteen.

Bijkeuken
In de bijkeuken zijn de aansluitingen aanwezig voor de wasmachine en de wasdroger. Tevens is het de ruimte waar bijvoorbeeld een extra koelkast kan worden geplaatst en/of een kast worden geplaatst waar de (extra) voorraad kan worden opgeslagen. De vloer van de bijkeuken is betegeld met keramische tegels en de wanden en het plafond zijn afgewerkt met spuitwerk.

Toilet
Het toilet in de hal beschikt over een hangcloset en fontein. De wanden en de vloer van het toilet zijn betegeld en het plafond is afgewerkt met spuitwerk.

Berging
De berging is naast de voordeur gesitueerd en is eveneens toegankelijk van buitenaf door middel van een dubbele deur. De berging geeft de mogelijkheid om de fietsen, scooter of motor te stallen. Verder kunnen hier de tuinspullen een plekje krijgen. In de berging is een stortbak met wateraansluiting aanwezig. Op de vloer van de berging liggen keramische tegels.

Eerste verdieping
De trapopgang in de hal komt uit op de overloop van de 1e verdieping. De overloop geeft toegang tot de woonkamer en op de overloop bevindt zich de trapopgang naar de 2e verdieping.

Woonkamer
Vanuit de overloop wordt de ruime woonkamer betreden. De woonkamer geeft zowel aan de voor- als achterzijde een mooi (blijvend) uitzicht over het vijverbassin voor de woning en de parkachtige omgeving met speeltuin (de voormalige ligweide van het zwembad) aan de achterzijde van de woning. De woonkamer geeft de mogelijkheid om een royale zithoek en eethoek te creëren of een deel te gebruiken als werk-/studieruimte. Aan de voorzijde geven openslaande tuindeuren toegang tot het balkon met uitzicht op het vijverbassin en de Vijverberg zuid. De wanden in de woonkamer zijn afgewerkt met spachtelputz, het plafond is afgewerkt met spuitwerk. Op de vloer ligt een hardhouten, massieve parketvloer.

Balkon
Via de balkondeuren kom je op het aan de voorzijde van de woning gelegen balkon. Het balkon is op het noorden gelegen. Het balkon heeft voldoende ruimte voor het plaatsen van een kleine tuinset.

Tweede verdieping
De open, vaste trapopgang op de 1e verdieping komt uit op de overloop van de 2e verdieping. De overloop geeft toegang tot de 2 slaapkamers en de badkamer. Hiernaast is nog een bergkast aanwezig op de overloop waarin de mechanische ventilatie-unit hangt.

Slaapkamer 1 (ca. 20,5 m2)
Deze grote slaapkamer is aan de voorzijde gelegen van de woning en geeft uitzicht op het voor de woning gelegen vijverbassin. In de slaapkamer is voldoende plaats voor een 2-persoonsbed. In de afgescheiden ruimte is plaats voor een kledingkast of inloopkast. Op de vloer ligt tapijt en de wanden zijn afgewerkt met spachtelputz. Het plafond is afgewerkt met spuitwerk. Het is mogelijk om deze slaapkamer te splitsen in 2 slaapkamers.

Slaapkamer 2 (12 m2)
Deze slaapkamer is aan de achterzijde van de woning gelegen en kijkt uit over de parkachtige omgeving aan de achterzijde van de woning. De ruimte leent zich voor het plaatsen van een 2-persoonsbed met kledingkast. De afwerking is gelijk aan slaapkamer 1.

Badkamer
De in 2012 vernieuwde badkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning naast slaapkamer 2. De badkamer beschikt over een inloopdouche met hardglazen scheidingswand, een hangcloset, een wastafel met spiegel en een designradiator. De vloer en de wanden van de badkamer zijn betegeld. In de badkamer is vloerverwarming aanwezig.

Tuin
Achter de woning ligt een tuin die uitzicht geeft op het park met speeltoestellen voor de kinderen. De tuin is aangelegd met een vlonder met aan de zijkanten platenborders. De erfscheiding met de buren wordt gevormd door betonvlechtmatten tussen palen met Hedera (Klimop) als begroeiing. De tuin is op het zuiden gesitueerd en geeft je veel zonne-uren.

Details
* Woning is gelegen in een rustige, kindvriendelijke wijk
* Woning met heel veel ruimte
* De woning is netjes onderhouden
* De woning beschikt over hardhouten kozijnen met HR++ glas
* De woning is volledig geïsoleerd
* De woning beschikt over 6 zonnepanelen
* De woning beschikt over energielabel A

Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
6 februari 2024
Verkoopdatum
17 maart 2024
Looptijd
één maand

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 2.371
Aangeboden sinds
6 februari 2024
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, tussen woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2001
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
101 m2
Inhoud van de woning
473 m3
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
9 m2
Oppervlakte overige inpandige ruimten
30 m2

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal woonlagen
4
Voorzieningen
Tuin, schuur/berging, ventilatie, kabel-tv

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview