Verkocht

Hof van de Paltz 97 4625 EP Bergen op Zoom

106m2
Wonen
5
Kamers
122m2
Perceel
1975
Bouwjaar
Deze drive-in woning is gelegen in Bergen op Zoom dichtbij veel voorzieningen. De woning beschikt over een tuinkamer, garage en toilet op de begane grond. Op de 1e verdieping zijn de royale woonkamer en de (open) keuken gesitueerd. Op de 2e verdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers en de recent vernieuwde badkamer. Boven de 2e verdieping is met een vlizotrap de bergzolder bereikbaar. De woning heeft een diepe achtertuin met achterom.

De woning is gelegen aan een woonerf in het Hof van de Paltz in een woonwijk tussen de Antwerpsestraatweg en de nieuwe wijk De Markiezaten, vlakbij de Lidl supermarkt. Betekent geen drukke weg voor de woning en een mooie plaats om kinderen buiten te kunnen laten spelen. Voor wat betreft alle overige voorzieningen, deze zijn in enkele minuten bereikt op de Bergse Plaat of op de Antwerpsestraatweg. Sportpark Rozenoord of De Markiezaten liggen op loop-/fietsafstand. Het centrum van Bergen op Zoom is 10 minuten fietsen. Wie buiten de stad moet zijn, is in minder dan 5 minuten met de auto op de autosnelweg richting Rotterdam, Antwerpen of Breda.

Zoek je een ruime woning in een rustige woonomgeving met alle voorzieningen op korte afstand, maak dan een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging van deze woning.
Begane grond
Hal
De woning wordt betreden in de lange hal die uitkomt in de tuinkamer. In de hal bevinden zich de trapopgang naar de 1e verdieping, het toilet en de meterkast. De meterkast beschikt over 6 elektragroepen en 1 aardlekschakelaar.

Toilet
Naast de voordeur is het toilet gesitueerd. In het toilet is een duoblok toilet aanwezig. De wanden zijn tot halfhoog betegeld. Het plafond is afgewerkt met spuitwerk.

Tuinkamer
De tuinkamer is aan de achterzijde van de woning gesitueerd en geeft via de kunststof tuindeuren toegang tot de achtertuin. In de tuinkamer staat een eenvoudig keukenblokje met warm en koud water en een 4-pits gaskooktoestel met afzuigkap. Naast het keukenblok is een bergkast aanwezig waarin tevens de cv-ketel hangt. Dit betreft een Vaillant van het bouwjaar 2016 (eigendom). De afwerking bestaat uit spuitwerk op wanden en plafond en de vloer is betegeld.

Garage/berging
Vanuit de tuinkamer is de inpandige garage toegankelijk. Deze is momenteel niet als zodanig in gebruik maar dient nu als werkplaats en bergruimte. In de garage zijn de aansluitingen aanwezig voor de wasmachine en de wasdroger.

Eerste verdieping
Woonkamer
De trapopgang op de begane grond komt uit in de woonkamer op de 1e verdieping. In de woonkamer bevindt zich tevens de trapopgang naar de 2e verdieping. Zowel de trap naar beneden alsook de trap naar boven zijn van de woonkamer afgescheiden door schuifdeuren. De woonkamer staat in open verbinding met de keuken. Zowel aan de voor- als achterzijde van deze verdieping is een balkon aanwezig. De woonkamer biedt de mogelijkheid tot het plaatsen van een royale zithoek en eethoek. De afwerking bestaat uit laminaat op de vloer en strak gestucte wanden en plafond.

Keuken
De keuken is aan de achterzijde van de woning op deze verdieping gesitueerd. De keuken is in L-vorm opgesteld en beschikt over onder- en bovenkasten, een kunststof werkblad met spoelbak en mengkraan op statief. Ingebouwd zijn een 5-pits gaskookplaat, een vaatwasser, een combi grill/oven/magnetron en een koelkast. De achterwand van de keuken tussen bovenkasten en werkblad is afgewerkt met hetzelfde materiaal als het werkblad. Op de vloer ligt laminaat.

Tweede verdieping
De trapopgang in de woonkamer op de 1e verdieping komt uit op de overloop van de 2e verdieping. De overloop op deze verdieping geeft toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer.

Slaapkamer 1 (ca. 12 m2)
Deze slaapkamer is aan de voorzijde gelegen. De wanden en het plafond zijn gestukt en op de vloer ligt laminaat. Een 2-persoonsbed kan worden geplaatst met kledingkast en/of bureau.

Slaapkamer 2 (ca. 12 m2)
Deze slaapkamer is aan de achterzijde gelegen. De wanden en het plafond zijn gestukt en op de vloer ligt laminaat. Een 2-persoonsbed kan worden geplaatst met kledingkast en/of bureau.

Slaapkamer 3 (5,5 m2)
Deze slaapkamer is eveneens aan de achterzijde gelegen naast slaapkamer 2. De wanden en het plafond zijn gestukt en op de vloer ligt laminaat. De kamer is nu in gebruik als kledingkamer maar een 1-persoonsbed kan worden geplaatst met kledingkast en/of bureau.

Badkamer
Aan de voorzijde van de woning, naast slaapkamer 1, bevindt zich de badkamer. De badkamer is vernieuwd en beschikt over een inloopdouche met regendouche en handsproeier, hangcloset en dubbele wastafel ingebouwd in een badmeubel. Voor de verwarming zorgt een designradiator. De wanden en de vloer van de badkamer zijn betegeld en het plafond is afgewerkt met een gestuukt plafond.

Tuin
Via de tuindeuren in de tuinkamer op de begane grond loop je de diepe achtertuin in. De op het noorden gerichte tuin is aangelegd met voornamelijk bestrating met aan de zijkant een plantenborder. De erfscheiding wordt gevormd door een onlangs vernieuwde, houten schutting tussen betonpalen. De tuin heeft een achterom en een buitenkraan ontbreekt vanzelfsprekend niet.

Details
* Ruime drive-in woning met inpandige garage
* De woning is volledig voorzien van dubbel glas
* De woning beschikt over energielabel C
* Vrij parkeren voor de deur

Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
6 februari 2024
Verkoopdatum
4 april 2024
Looptijd
2 maanden

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 2.349
Aangeboden sinds
6 februari 2024
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, eind woning, drive-in woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1975
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Redelijk

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
122 m2
Inhoud van de woning
448 m3
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
12 m2
Oppervlakte overige inpandige ruimten
20 m2

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3
Aantal woonlagen
4
Voorzieningen
Tuin, kabel-tv, glasvezel

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview