Verkocht

Beneluxpad 1 4614 KG Bergen op Zoom

101m2
Wonen
5
Kamers
124m2
Perceel
1986
Bouwjaar
Deze aan het Beneluxpad, in de kindvriendelijke wijk Noordgeest, gelegen eindwoning beschikt over heel veel ruimte en is ook nog eens prima onderhouden. De woning beschikt over een royale woonkamer met open keuken op de begane grond. Op de 1e verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en een ruime badkamer. Hiernaast beschikt de woning over een ruime zolderverdieping die met een vaste trap bereikbaar is. Hier bevindt zich de 4e slaapkamer en een grote voorzolder waar de cv-ketel hangt en de aansluitingen zijn voor de wasmachine en wasdroger. Achter de woning ligt een leuke tuin die op het noorden is gelegen. Net buiten de poort ligt de berging aan de (gezamenlijke) brandgang die weer door een poort is afgesloten van de openbare weg.

Voorzieningen zijn in de nabijheid van de woning. Een supermarkt grenst aan de brandgang achter de woning en basisscholen bevinden zich op loopafstand van de woning. Zwembad de Melanen is op fietsafstand. Het stadscentrum is binnen 10 minuten fietsen bereikt. De randweg naar de snelweg A4/A58 richting Rotterdam, Breda en Antwerpen ligt letterlijk om de hoek.

Zoek je een leuke woning met veel ruimte in een kindvriendelijke omgeving, bel dan voor een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging.
Begane grond
Hal
Je betreedt de woning in de hal. In de hal bevindt zich de garderobe, het toilet en de meterkast. In de meterkast bevinden zich 7 elektragroepen, 2 aardlekschakelaars en een kookgroep.

Toilet
Het toilet beschikt over een hangcloset en heeft betegelde wanden en vloer en een gespoten plafond

Woonkamer
Via de hal kom je in de gezellige woonkamer die in open verbinding staat met de keuken. De woonkamer is aan de voorzijde van de woning gesitueerd en geeft uitzicht op het Beneluxpad. Aan de achterzijde is een tuindeur aanwezig die toegang geeft tot de achtertuin. De woonkamer geeft voldoende ruimte voor het plaatsen van een ruime zithoek en eethoek. Er blijft dan nog genoeg ruimte over voor het plaatsen van kasten, dressoir en tv-meubel. In de woonkamer bevindt zich een vaste bergkast en de door een deur af te sluiten trapopgang naar de 1e verdieping. De wanden en het plafond van de woonkamer zijn afgewerkt met (gesausd) stucwerk en op de vloer ligt laminaat.

Keuken
De keuken staat in open verbinding met de woonkamer en is aan de achterzijde van de woning gelegen. Het keukenblok is in 2 delen opgesteld. Aan de wandzijde bevindt zich de apparatenwand met vaatwasser, combi-oven/grill/magnetron en de koel-/vriescombinatie. Tegenover de apparatenwand bevindt zich het spoelgedeelte en de inductie kookplaat met afzuiging. De keukenopstelling geeft voldoende bergruimte in de vorm van lades en kasten. Het werkblad is van kunststof met een spoelbak en mengkraan.

Eerste verdieping
Vanuit de hal naast de woonkamer kom je via de trapopgang op de overloop van de 1e verdieping. De overloop geeft toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers op de 1e verdieping zijn op gelijke wijze afgewerkt; laminaat op de vloer, behang en stucwerk op de wanden en een spuitwerk plafond.

Slaapkamer 1 (ca. 7,5 m2)
Deze slaapkamer is aan de voorzijde gelegen. Deze (slaap)kamer wordt nu gebruikt als opslagkamer. De kamer is uiteraard ook te gebruiken als slaapkamer. Er is voldoende plaats voor een 1-persoonsbed en een kast of bureau.

Slaapkamer 2 (ca. 9,5 m2)
Ook deze slaapkamer is aan de voorzijde van de woning gelegen. Ruimte genoeg in deze slaapkamer voor een 2-persoonsbed en kledingkast.

Slaapkamer 3 (ca. 14 m2)
Deze slaapkamer is aan de achterzijde van de woning gelegen. De slaapkamer geeft voldoende ruimte voor een 2-persoonsbed en kledingkast.

Badkamer
De verwarmde badkamer beschikt over een ligbad, duoblok toilet en wastafel ingebouwd in een wastafelmeubel. De badkamer is tot ¾ hoogte betegeld met hierboven spuitwerk.

Tweede verdieping
De zolderverdieping is te bereiken via een vaste trap vanaf de overloop/voorzolder van de 1e verdieping. De overloop is ruim te noemen met veel bergruimte. Op de overloop hangt de cv-ketel. Het betreft een Remeha Tzerra van het bouwjaar 2020. Ook de aansluitingen voor de wasmachine en de wasdroger zijn hier aanwezig.

Slaapkamer 4 (ca. 16 m2 hoger gelegen dan 1,50 m)
Onder het schuine dak is deze royale slaapkamer gelegen. Voor de lichtinval zorgt een klein dakvenster (hierdoor overig inpandige ruimte). In de schuinte van de dakvlakken zijn knieschotten aangebracht waar veel bergruimte achter schuil gaat. Er is ruim plaats voor een 2-persoonsbed, bureau en kledingkast.

Tuin
Achter de woning is een gezellige tuin gelegen. De tuin is aangelegd met bestrating en recent aangelegde plantenborders. De tuin op het noorden gelegen zodat je altijd een plekje in de zon en in de schaduw kunt vinden. Achter de tuin staat de berging voor het plaatsen van fietsen, tuinspullen, gereedschap, etc. Naast de berging is de brandgang die met een (gezamenlijke) poort kan worden afgesloten.

Details
* Royale hoek-/eindwoning met 4 slaapkamers en heel veel ruimte
* De woning is netjes onderhouden
* De woning beschikt gedeeltelijk over dubbel glas
* De woning beschikt over energielabel B
* De woning is gelegen in een kindvriendelijke wijk
* Supermarkt om de hoek

Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
15 november 2023
Verkoopdatum
8 maart 2024
Looptijd
4 maanden

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 2.861
Aangeboden sinds
15 november 2023
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, eind woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1986
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
124 m2
Inhoud van de woning
395 m3
Oppervlakte externe bergruimte
6 m2
Oppervlakte overige inpandige ruimten
26 m2

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin, schuur/berging, kabel-tv, glasvezel, dakraam

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview