Verkocht

Bongerdstraat 92 6573 AK Beek

89m2
Wonen
4
Kamers
126m2
Perceel
1962
Bouwjaar
Welkom..........

Starters opgelet! Ben je op zoek naar een instapklaar en goed onderhouden huis met 3 slaapkamers een royale bijkeuken en een aangrenzende berging? Dan is deze tussenwoning met berging gelegen in de Bongerdstraat 92 te Beek zeker een bezichtiging waard. Deze woning heeft een woonoppervlak van 89 m2 en een perceeloppervlakte van 126 m 2 en is voorzien van een onderhoudsarme tuin. Door het plaatsen van een dakopbouw kan men hier een mooie tweede verdieping realiseren. Hier vind je een fijn thuis in een mooie natuurrijke omgeving want deze woning is gelegen dicht bij de Beekse bossen.

De plaats Beek is een gezellig en gemoedelijk dorp en maakt onderdeel uit van de gemeente Berg en Dal. Beek heeft vele voorzieningen zoals; een basisschool, kinderopvang en een gezondheidscentrum met o.a.: een huisarts, tandarts en fysiotherapie, supermarkt, horeca en een rijk sport en verenigingsleven.

Gelegen op een steenworp afstand van de stuwwal waar het uitgestrekte bosgebied begint met uiteraard ook de kabouterroute. Vanaf de achterzijde van de woning is er al zicht op dit fraaie stuk natuur. Om het compleet te maken kijk je aan de voorzijde over de verbindingsweg richting het fraaie natuurgebied de Ooijpolder.
Ook staat Beek bekend om het Wylerbergmeer waar het heerlijk recreëren is.
Dit alles is op slechts luttele autominuten van Nijmegen centrum te vinden met goede ontsluitingsmogelijkheden naar A15 en A50.

We gaan snel naar binnen.........
Begane grond
Kom binnen..........

Via de voordeur kom je in de hal binnen. Aan de rechterkant is het toilet, een provisiekast/meterkast en de trap naar de eerste verdieping. Via de hal kom je in de woonkamer. De ruime lichte woonkamer is voorzien van een airconditioning. Via de woonkamer loop je door naar de moderne open keuken welke aan de achterzijde van de woning is geplaatst. De keuken is voorzien van een 4-pits inductie kookplaat met afzuigkap, oven, vaatwasser en een koffiemachine. Tevens geeft de keuken toegang tot de achtertuin en tot de bijkeuken. Deze bijkeuken is voorzien van witgoed aansluitingen tevens heeft deze ruimte een opstelplaats voor een HR combi ketel. De begane grond is voor zien van een lichte laminaat vloer.

Eerste verdieping
Vervolg je weg omhoog.....

Via de vaste trap in de hal gaan we naar de eerste verdieping. Via de overloop is er toegang naar drie slaapkamers en een eenvoudige nette badkamer.

- 2 Slaapkamers waaronder de master bedroom zijn gelegen aan de achterzijde van de woning. Tevens is de masterbedroom is voorzien van een
airconditioning.
- De 3e slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning.
- Deze badkamer is voorzien van een badkamermeubel en een inloopdouche.
De slaapkamers zijn ruim opgezet, netjes onderhouden en hebben een mooie lichtinval door de grote raampartijen.
- Over de gehele verdieping, exclusief de badkamer ligt een mooie lichte laminaatvloer.

Tuin
Kom tot rust en ontspan............

Zowel de voor als de achtertuin zijn onderhoudsvrij aangelegd...........De achtertuin is zuidelijk gelegen en al met al een heerlijk plekje om te chillen op een mooie zomeravond.............Men kan hier met mooi weer heerlijk vertoeven en wie liefde heeft voor tuinieren kan hier een waar paradijsje van maken.

Details
* Bouwjaar 1962
* woonoppervlak 89 m2
* perceel 126 m2
* Remeha HR CV combi ketel bouwjaar 2022
* 2 airconditioners
* aangebouwde berging
* Onderhoudsvrije tuin

Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
8 maart 2024
Verkoopdatum
1 mei 2024
Looptijd
2 maanden

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 3.427
Aangeboden sinds
8 maart 2024
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, tussen woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1962
Soort dak
Plat dak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
126 m2
Inhoud van de woning
338 m3
Oppervlakte overige inpandige ruimten
6 m2

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal woonlagen
2
Voorzieningen
Tuin, schuur/berging, airconditioning

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview