Verkocht

Paardenmarkt 16 5761 JJ Bakel

122m2
Wonen
5
Kamers
198m2
Perceel
2012
Bouwjaar
Op zoek naar jouw droomhuis? Dan hebben we hier iets speciaals voor je! Deze fraaie woning bevindt zich in een gewilde nieuwbouwwijk in Bakel en is perfect onderhouden en geheel instapklaar. Met 4 slaapkamers, een nette keuken en badkamer, ruime oprit met carport, keurige achtertuin op het Zuiden en een vrije ligging aan zowel de voor- als achterzijde, heeft dit huis alles wat je zoekt.
De woning is vrij gelegen aan een groenplantsoen, omringd door enkel bestemmingsverkeer. Daarnaast biedt de achterzijde een schilderachtig uitzicht over de landerijen. De ideale plek om tot rust te komen na een lange dag.
Verder is de woning voorzien van een optimaal isolatiepakket en energielabel A.

Entree

De entree van deze woning bereik je via de keurig aangelegde voortuin met oprit, waar plaats is voor maar liefst twee auto's en een handige carport.

Stap binnen in de hal

De hal van de woning biedt toegang tot de woonkamer, de trapopgang en het toilet. Het toilet is voorzien van een vrijhangend closet, fonteintje, tegelvloer en betegelde wanden tot aan het plafond.

Lichte woonkamer

De woonkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en profiteert van veel natuurlijk licht dankzij de grote raampartijen. Hier geniet je van een schitterend uitzicht over het woonhof. Via de schuifpui aan de achterzijde bereik je de achtertuin, die vanuit de woonkamer naadloos overgaat in de open keuken. De tegelvloer met vloerverwarming, stucwerkwanden en spuitwerk plafond zorgen voor een luxe uitstraling. De voorzijde is tevens voorzien van een rolluik.

Keurige keuken

De open keuken in hoekopstelling is van alle gemakken voorzien. Denk aan een vernieuwde 4-pits inductie kookplaat, afzuigkap, inbouwvaatwasser, inbouwkoelkast, inbouw combi magnetron en volop kastruimte. De tegelvloer met vloerverwarming en het spuitwerkplafond maken het geheel compleet. Vanuit de keuken heb je directe toegang tot de achtertuin.

Eerste verdieping

Vier slaapkamers
Op de eerste verdieping vind je de overloop die toegang biedt tot maar liefst 4 slaapkamers, een badkamer en een vaste trapopgang naar de zolderverdieping. Alle slaapkamers zijn keurig afgewerkt met vloerbedekking, stucwerkwanden, spuitwerkplafonds en aan de voorzijde voorzien van rolluiken en aan de achterzijde van screens.
De grote raampartijen zorgen voor veel natuurlijk licht en bieden een prachtig uitzicht aan zowel de voorzijde over het woonhof als aan de achterzijde over de landerijen.
Recent is de vierde slaapkamer nog eens vergroot door de plaatsing van een groot kunststof dakkapel welke goed geïsoleerd is en voorzien van een mechanisch rolluik waardoor het in de zomer koel blijft in de ruimte.

Fraaie badkamer
De badkamer is zeer praktisch en compleet uitgerust met een inloopdouche, ligbad met handdouche, dubbele wastafel met meubel en spiegelkast, vrijhangend toilet, mechanische ventilatie en natuurlijke ventilatie via het raampartij. De betegelde vloer en wanden zorgen voor een strakke uitstraling.

Zolderverdieping

Via de vaste trap bereik je de open zolderverdieping, die tevens dienst doet als bergruimte. Hier vind je onder andere de aansluitingen voor de witgoedapparatuur, de CV-ketel installatie en een WTW-unit. Genoeg plek om al je spullen op te bergen!
Tevens biedt deze ruimte de mogelijkheid voor het creëren van extra kamer.

Een tuin om van te genieten

De keurig aangelegde achtertuin is gelegen op het zuiden en biedt een betegeld terras, gazon en borders met diverse beplanting. De vrije achterom aan de achterzijde grenst direct aan de landerijen met een spectaculair vrij uitzicht.

Berging
Daarnaast heb je toegang tot de volledig geïsoleerde berging, die veel extra bergruimte biedt en is voorzien van licht, elektra, meterkast en openslaande garagedeuren naar de aangrenzende carport.

Algemeen:

- Deze uitstekend onderhouden woning met 4 slaapkamers is ideaal voor kopers die op zoek zijn naar een instapklare woning.
- De woning is volledig geïsoleerd en voorzien van energielabel A.
- Volledig voorzien van internet en tv aansluiting.
- De woning is bijna volledig voorzien van screens of rolluiken.
- De achtertuin is gelegen op het Zuiden.
- Gelegen op een rustige en kindvriendelijke locatie aan een woonhof en vrij uitzicht aan de achterzijde.

Ben jij klaar om dit fraaie huis jouw thuis te maken? Neem snel contact met ons op, voordat het te laat is!
Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
19 februari 2024
Verkoopdatum
8 april 2024
Looptijd
2 maanden

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 3.484
Aangeboden sinds
19 februari 2024
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, geschakelde twee-onder-een-kap woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2012
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
198 m2
Inhoud van de woning
468 m3
Oppervlakte externe bergruimte
2 m2
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
10 m2
Oppervlakte overige inpandige ruimten
10 m2

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal woonlagen
4
Voorzieningen
Tuin, schuur/berging, ventilatie, glasvezel

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview