Zeilvaart 20 6846 LG Arnhem

109m2
Wonen
5
Kamers
141m2
Perceel
2010
Bouwjaar
Interesse, wij nemen graag de tijd voor je! Plan een afspraak via funda en we laten je de woning graag zien met maximaal 2 personen. Komt een fysieke afspraak niet zo goed uit, bel dan voor digitale mogelijkheden!

Bent U op zoek naar een ruime en moderne eengezinswoning in de mooi opgezette woonwijk Schuytgraaf? Dan is deze luxe afgewerkte woning wellicht wat voor u! Met maar liefst 3 slaapkamers en makkelijk uit te breiden naar een vierde slaapkamer op zolder. De woning is volledig geïsoleerd en instapklaar!

U komt via de entree aan in de hal met de separate toilet en meterkast en loopt u door naar de lichte woonkamer met uitslaande deur naar de tuin, moderne open keuken voorzien van inbouwapparatuur : koelkast en vries combinatie, combi-oven, inductiekookplaat, rvs afzuigkap, vaatwasser en voldoende berg en kastruimte.

Middels de trap bereikt u de overloop op de eerste verdieping waar zich maar liefst drie slaapkamers bevinden, de wasruimte met de opstelling voor de wasmachine en nette badkamer met een wastafelmeubel, inloopdouche en toilet.

De ruim opgezette zolder heeft veel lichtinval en kan worden gebruikt als de vierde slaapkamer.

Gunstig gelegen met voldoende voorzieningen zoals basisscholen, de Internationale school, sport- en recreatiefaciliteiten en zijn in de nabije omgeving aanwezig. boodschappen kunt u terecht in het winkelcentrum "Schuytgraaf" Er is een goede ontsluiting naar de diverse uitvalswegen. Station Arnhem-Zuid ligt op loopafstand. Een jonge wijk, volop in beweging en ideaal voor gezinnen.
Details
- Woonoppervlakte 109 m2 (conform NEN2580 meetrapport)
- Bouwjaar 2010
- Stadsverwarming
- Modern en luxe afwerking
- Energielabel A
- Vier Slaapkamers
- Oplevering in overleg

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden).
Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.
Alle opgegeven maten zijn ingemeten conform NEN 2580 en zijn indicatief.
Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. Wij adviseren je en/of je makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen!

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 2.661
Aangeboden sinds
9 november 2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, tussen woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2010
Soort dak
Lessenaarsdak

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
141 m2
Inhoud van de woning
391 m3
Oppervlakte externe bergruimte
6 m2

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin, schuur/berging

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview