Van Lennepstraat 65 2406 AX Alphen aan den Rijn

89m2
Wonen
5
Kamers
156m2
Perceel
1955
Bouwjaar
Heerlijk wonen in deze tussenwoning op loopafstand van het gerenoveerde centrum van Alphen aan den Rijn met een gevarieerd aanbod restaurants, bioscoop, de wekelijkse markt en een grote diversiteit aan winkels direct binnen handbereik!

Vlakbij vind je ook enkele (basis)scholen, diverse sportfaciliteiten zoals een sportschool, tennisbanen en sportvelden, Theater Castellum en recreatiegebied Park Zegersloot met recreatie- en sportmogelijkheden. Vanuit Alphen aan den Rijn heeft u een goede aansluiting op de uitvalswegen richting de grote steden in de Randstad en Schiphol.





Begane grond
Entree, hal, toiletruimte, kelderkast, meterkast voorzien van slimme meter, diverse groepen en aardlekschakelaar. Lichte doorzonwoonkamer met houten vloer. De gesloten keuken ligt in het verlengde van de hal en is voorzien van onder- en bovenkasten en de volgende inbouwapparatuur: koelkast met vriesvak, gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasmachine. Tevens is hier een wasmachine-aansluiting.

Eerste verdieping
Overloop naar drie slaapkamers en de badkamer. Twee slaapkamers zijn voorzien van vaste kastruimte. De badkamer is voorzien van een douchegelegenheid en een vaste wastafel.

Tweede verdieping
Voorzolder met de opstelling voor de CV-combiketel (Vaillant, 2023). Royale en lichte vierde slaapkamer met twee dakramen.

Details
- Het bouwjaar van de woning is 1955.
- Perceeloppervlakte 156 m2
- De woonoppervlakte is 89 m2
- De woning is m.u.v. 1 raam geheel voorzien van hardhouten kozijnen.
- De woning is grotendeels voorzien van dubbele beglazing.
- De woning beschikt over een stenen berging v.v. elektra.
- De ruime, diepe achtertuin is gelegen op het noorden en biedt daardoor de mogelijkheid om zelf te kiezen of u juist in of uit de zon wilt zitten.
- Parkeervergunning bewoners Lage Zijde € 40,- per jaar.

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 3.820
Aangeboden sinds
30 april 2024
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, tussen woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1955

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
156 m2
Inhoud van de woning
309 m3
Oppervlakte externe bergruimte
6 m2

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin, schuur/berging

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview