Verkocht

Seringstraat 18 1338 VL Almere

125m2
Wonen
6
Kamers
190m2
Perceel
1991
Bouwjaar
Deze geschakelde twee-onder-een-kap woning is gelegen in de Bloemenbuurt, perfect gelegen ten opzichte van DoeMere en het winkelcentrum van Almere-Buiten, maar ook gunstig gelegen ten opzichte van sportvelden, recreatiegebieden, uitvalswegen, station én openbaar vervoer. De wijk is kenmerkend door een ruime opzet.

De seringstraat bevindt zich op loopafstand van de Lage Vaart en het stuk bos Buitenhout, waar een manege aanwezig is. Recreëren in de vorm van varen, paardrijden, fietsen, skaten en wandelen kan dan ook in de directe omgeving! Voor hondenliefhebbers is er een park op 5 minuten loopafstand, waar de honden los mogen lopen.

Binnen enkele autominuten bent u op de A6 richting Amsterdam of naar de A27 richting Utrecht.

Bent u op zoek naar een ruime en lichte woning en wilt u een luxe keuken en badkamer en genieten van een rustige omgeving met veel voorzieningen op loopafstand maak dan een afspraak om deze fraaie woning te bezichtigingen.
Begane grond
Entree via de hal van ruim 8 m2 met modern, luxe toilet met fonteintje, meterkast, trap naar eerste verdieping en toegang tot de woonkamer. Ruime en lichte woonkamer van ruim 29 m2 en trapkast, toegang tot open eetkamer van ruim 14 m2 en toegang tot de open keuken. De moderne keuken van ruim 11 m2 met diverse inbouwapparatuur, zoals Boretti 5-pits-gasfornuis met dubbele oven, afzuigkap, koel-/vriescombinatie en afwasmachine. De gehele begane grond is voorzien van een drempelloze laminaatvloer.

Eerste verdieping
Overloop met trap naar tweede verdieping/zolder, toegang tot badkamer en 3 slaapkamers. De slaapkamer aan de voorzijde van bijna 9 m2 is op dit moment in gebruik als kantoorruimte. De grote slaapkamer aan de achterzijde is ruim 14 m2 en de aangrenzende kleine slaapkamer van 7½ m2 is op dit moment in gebruik als inloopkast.

Er is een moderne, luxe badkamer van ruim 5½ m2 voorzien van zwevend toilet, inloopdouche met regendouche, wastafelmeubel en handdoekenradiator; er is een nieuwe vloer gelegd in 2022. De slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer.

Tweede verdieping
De zolder is bereikbaar via een vaste trap. In de bergruimte bevindt zich de CV-ketel en de was- en droogmachine aansluitingen. Deze vierde slaapkamer meet bijna 21 m2 en een nokhoogte van bijna 3,30 m, met Velux dakraam en daaronder een vrijstaand bubbelbad. Ook deze slaapkamer is voorzien van een laminaatvloer.

Tuin
Deels betegelde voortuin op het noordwesten van bijna 40 m2. Ruime achtertuin op het zuidoosten van bijna 75 m2 met stenen berging en bereikbaar via achterom.

Details
- Goed onderhouden
- Perceeloppervlakte 190 m2; woonoppervlakte 126 m2; inhoud 450 m3
- Energielabel A, alles dubbel glas (1991), 10 zonnepanelen (2018)
- Fraaie luxe en complete keuken
- Moderne luxe badkamer
- Begane grond en slaapkamers zijn voorzien van laminaat zonder drempels
- Achtertuin op het zuidoosten met achterom, stenen schuur met plat dak
- Buitenzijde geschilderd 2023, binnenzijde geschilderd 2024
- CV-ketel Remeha Avanta 28c CW4 combiketel 2013
(lease-koop en onderhoud tot oktober 2025 bij Energiewacht);
binnenwerk CV-ketel volledig vernieuwd in 2023

Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
30 januari 2024
Verkoopdatum
12 maart 2024
Looptijd
één maand

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 3.586
Aangeboden sinds
30 januari 2024
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, tussen woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1991
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
190 m2
Inhoud van de woning
450 m3
Oppervlakte externe bergruimte
4 m2
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
2 m2

Indeling

Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
4
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin, schuur/berging, ventilatie, rookkanaal, dakraam

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview