Saturnussingel 3 1363 RG Almere

108m2
Wonen
4
Kamers
126m2
Perceel
2017
Bouwjaar
Deze prachtige woning wordt aangeboden middels een bieden vanaf prijs van € 555.000,- K.K. Deze stijlvolle woning staat in het Homeruskwartier van Almere Poort en beschikt over 4 slaapkamers, waarvan 1 als wasruimte wordt gebruikt en eenvoudig weer als slaapkamer kan worden omgebouwd, een lichte woonkamer, parkeren op eigen terrein en een zonnig dakterras. Op elk verdieping vloerverwarming met aparte thermosstaat. De woning is centraal gelegen. Je bent met 5 minuten op de A6 en de A1, je leeft hier aan de groene randen van Almere Poort met het strand en de jachthaven heel dichtbij. In deze groene, waterrijke omgeving is het ook nog heerlijk om te fietsen of te wandelen. Boodschappen haal je bij de supermarkt (Plus), de Homerusmarkt of de zaterdagmarkt. Bouwjaar 2017, Perceeloppervlakte 126m2, Woonoppervlakte 108m2

Indeling Begane grond:
Hal met meterkast, toilet, toegang tot de woonkamer. Gezellige woonkamer met trapopgang. De grote raampartijen zorgen voor veel licht. Via de openslaande deuren is er toegang tot de achtertuin - De open keuken met kookeiland is uitgerust met een granieten blad, inductie-kookplaat(siemens), spoelbak, combi oven(miele), vaatwasser(siemens), koelkast(siemens), koffieapparaat(miele), wateraansluiting bij het kookeiland, en een afzuigkap(siemens) - De opstelling van de keuken kan gewijzigd worden, omdat er op 3 punten water en electra aansluiting zit. De gehele begane grond is voorzien van een laminaat vloer.

Eerste verdieping: Overloop met toegang tot de 2 slaapkamers en de badkamer. De schitterende badkamer heeft een moderne uitstraling, dubbele wastafelmeubel, ruime inloopdouche en een toilet - De gehele verdieping is voorzien van een laminaat vloer en een vide.

Tweede verdieping: Ruime overloop met toegang tot de 3e en 4e slaapkamer (de wasruimte) en het zonnige dakterras - Geniet van optimale privacy en een zonnige ligging van het dakterras, een perfecte plek om te ontspannen en te genieten van het buitenleven - Dakterras is te bereiken via de overloop en via de slaapkamer. Ook deze verdieping is volledig voorzien van een laminaatvloer.

Tuin: U kunt heerlijk genieten op het dakterras, de achtertuin biedt alle mogelijkheden. Aan de zijkant van de woning kunt u 2 auto’s parkeren op eigen terrein en eventueel een derde.

Bijzonderheden:
- Betreft een bieden vanaf prijs
- Voorzien van zonnepanelen
- Parkeren op eigenterrein
- Dakterras met zonnige ligging en vrij uitzicht op het zuiden
- Gelegen aan een autoweg
- Gebouwd in 2017
- Aanvaarding per direct
- Apparatuur van 2023
- Alle vloeren van 2023
- Aansluiting voor camera's op elke gevel
- Uitbouw mogelijk


Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 5.129
Aangeboden sinds
23 april 2024
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Direct

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2017

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
126 m2
Inhoud van de woning
401 m3
Oppervlakte externe bergruimte
5 m2
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
16 m2

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin, schuur/berging

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview