Laan van Bergama 6 1822 PA Alkmaar

153m2
Wonen
5
Kamers
334m2
Perceel
2016
Bouwjaar
Prachtige en Ruime Woning aan de Laan van Bergama in Alkmaar

Gelegen in de nieuwe wijk de Vroonermeer in Alkmaar, vindt u deze moderne en prachtige ruime woning aan de Laan van Bergama. Deze woning met 4 royale slaapkamers (mogelijkheid tot 5e slaapkamer op zolderverdieping) is gebouwd in 2016 en biedt een flink woonoppervlakte van maar liefst 153 m2. De woning beschikt over energielabel A, wat garant staat voor een duurzaam en energiezuinig huis

De woning is gelegen in de kindvriendelijke buurt Vroonermeer-Noord, een wijk die bekend staat om zijn gemoedelijke sfeer en relatief veel gezinnen en alle benodigde voorzieningen zijn in de nabije omgeving te vinden. Tevens bent u zo op de ring van Alkmaar, met aansluitingen op de grote steden.

Wonen in Vroonermeer-Noord betekent zowel de voordelen van het gezellige Alkmaarse stadscentrum als de afwisselende natuur binnen handbereik. Grenzend aan de wijk ligt een grote waterplas met open verbinding naar onder andere het centrum van Alkmaar en gemeente Langedijk en een recreatieve groenstrook. De wijk is kindvriendelijk ingericht, zo zijn er diverse speeltuintjes en de speelstraten maken het mogelijk veilig naar school en kinderdagverblijf te lopen. Op sportief gebied is er ook genoeg te beleven, zo zijn er diverse sportvelden, tennisbanen en zwembaden op korte afstand bereikbaar. Kortom, een heerlijk, instapklaar huis op een toplocatie! Ideaal voor een gezin met opgroeiende kinderen dat wil genieten van al het goede dat Alkmaar en omgeving te bieden heeft. Een unieke kans om te wonen in een moderne, ruime en energiezuinige woning in Alkmaar! Bent u benieuwd naar deze prachtige woning? Neem dan snel contact met ons op voor een bezichtiging.





Begane grond

Via de voortuin bereikt u de woning en stapt u de hal binnen die u toegang geven naar het toilet, de trap naar de eerst verdieping en de woonkamer. Bij binnenkomst wordt u verwelkomd in een ruime U-vormige woonkamer, die naadloos overgaat in een moderne open keuken. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur wat ideaal is voor elke kookliefhebber.

Eerste verdieping

De eerste verdieping beschikt over een royale moderne badkamer en drie royale slaapkamers waarvan 1 met walk-in closet.

Tweede verdieping

Via een vaste trap bereikt u de zolderverdieping, waar u nog een royale slaapkamer vind en de mogelijkheid heeft om een vijfde slaapkamer te realiseren, door het plaatsen van een dakkapel aan de achterzijde. Op deze zolderetage is er tevens een aparte ruimte ingericht voor de wasmachine en droger.

Tuin
Vanuit de keuken stapt u de aangebouwde serre, met glazen schuifdeuren, die zorgt voor extra leefruimte waardoor u ook met wat minder weer kunt genieten van de tuin. De zonnige tuin is perfect voor gezellige zomerdagen en biedt veel privacy. Daarnaast beschikt de woning over een oprit voor het parkeren van uw auto en een garage.

Details

Bijzonderheden:
Bouwjaar 2016
Woonopp:153m2
Perceelopp: 334m2
4 royale slaapkamers met mogelijkheid tot een 5e op de zolderverdieping.
Parkeren op eigen terrein
Garage
Zonnige tuin
Serre
9 zonnepanelen (2023)
Begane grond vloerverwarming

Beautiful and spacious house on Laan van Bergama in Alkmaar

This modern, beautiful and spacious house on Laan van Bergama is located in the new Vroonermeer neighbourhood in Alkmaar. This property with 4 large bedrooms (possibility to a 5th in the attic) was built in 2016 and offers a large living space of no less than 153m2. The property has energy label A, which guarantees an energy-efficient and durable house.

The home is located in the child-friendly Vroonermeer-Noord neighbourhood, known for its friendly atmosphere and the relatively many families that live there. Every necessary facility is nearby. Alkmaar ring road with connections to the large cities is also easily accessible.

In short, an unique chance to live in a modern, spacious and energy-sufficient home in Alkmaar! Are you curious, contact us quickly for a non-committal viewing appointment.

Lay-out: Through the front garden you reach the house. You enter the hall with access to the toilet, stairs to the first floor and the living room. You are welcomed by a large U-shaped living room, which seamlessly merges into the modern open kitchen. The fitted kitchen is ideal for every cooking enthusiast.

From the kitchen you enter the conservatory with glass sliding doors, which guarantees extra living space, so you can enjoy the garden even in poor weather. The sunny garden, which offers much privacy, is perfect for cosy summer days. What’s more, the house has a drive to park you car and a garage.

First floor: On this floor are a large modern bathroom and 3 large bedrooms, one with a walk-in closet.

Second floor: A fixed staircase takes you to the attic, where you’ll find another large bedroom. By installing a dormer window at the back it is possible to create a 5th bedroom. On the attic is also a separate room for a washer and dryer.

Specifications & details:
- Built in: 2016
- Living space: 153m2
- Plot surface: 334m2
- 4 large bedrooms with a possibility to a 5th in the attic
- On-site parking
- Garage
- Sunny garden
- Conservatory

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 4.899
Aangeboden sinds
26 juni 2024
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, twee-onder-een-kap woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2016
Soort dak
Dwarskap
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
334 m2
Inhoud van de woning
575 m3

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin, ventilatie, glasvezel

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview