Verkocht

W Jehannes Koopmansstr 22 8491 DN Akkrum

105m2
Wonen
4
Kamers
263m2
Perceel
1994
Bouwjaar
Deze leuke twee-onder-een-kapwoning is gelegen aan de rand van watersportdorp Akkrum en is het bezichtigen zeker waard. Deze woning biedt een rustige woonomgeving vlakbij de Friese landerijen en toch op fietsafstand van alle voorzieningen die Akkrum te bieden heeft. Ideaal voor gezinnen die op zoek zijn naar een comfortabele en fijne woonruimte in een vriendelijke buurt. De woning is in 1994 traditioneel gebouwd en nadien goed onderhouden. Intern biedt de woning voldoende leefruimte met vier slaapkamers. Daarnaast beschikt de woning ook nog over 6 zonnepanelen, een ruime garage en een zeer praktische aangebouwde bijkeuken. Kortom een heel leuk huis! Nieuwsgierig? Maak een afspraak en kom kijken!

Akkrum-Nes
Het dorp Akkrum ligt prachtig centraal in Fryslân. Akkrum vormt met het dorp Nes een eenheid. Het is een levendig watersportdorp met een breed scala aan voorzieningen, er zijn gezellige bars, restaurants en prachtige historische gebouwen, maar ook basisscholen, een huisartsenpost en een apotheek. Dankzij de ideale ligging is Akkrum een bekende trekpleister bij toeristen en watersporters. In de omgeving is dan ook veel te doen en er zijn veel wandel- en fietsroutes. Na een dag onderweg kan ook de Bourgondiër in Akkrum zijn hart ophalen. Het dorp telt diverse gezellige horecagelegenheden en daarnaast een uitstekende bakker en slager.
Naast het gezellige centrum van Akkrum zijn ook de nabijgelegen steden Leeuwarden, Sneek en Heerenveen gemakkelijk en snel bereikbaar. Binnen enkele minuten bevind je je op de A32, de snelweg die Leeuwarden met Zwolle verbindt. Het klaverblad in Heerenveen, waar de A32 en de A7 (Groningen-Joure) samenkomen, bereik je in slechts tien minuten. Grote steden zoals Groningen en Zwolle liggen op ongeveer drie kwartier rijden, terwijl je binnen anderhalf uur al in de Randstad kunt zijn. Bovendien heeft Akkrum een eigen NS-station, waardoor ook reizen met het openbaar vervoer bijzonder gemakkelijk is.
Begane grond
Bij binnenkomst betreedt u de hal van de woning, waar zich het toilet, de meterkast en de trapopgang naar de eerste verdieping bevinden. Via de hal heeft u tevens toegang tot de garage.
De woonkamer is aan de straatkant gelegen en biedt een mooi uitzicht over de Dokter Idzerdastrjitte. Aan de achterzijde bevindt zich de open keuken, die eenvoudig maar functioneel is. Een aluminium schuifpui zorgt voor een prettige verbinding met het terras in de achtertuin.
Vanuit de keuken bereikt u de aangebouwde bijkeuken, een zeer praktische ruimte met plaats voor was- en droogapparatuur. Vanuit de bijkeuken heeft u directe toegang tot de garage, waar zich de cv-ketel (lease) en de omvormer van de zonnepanelen bevinden.

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping bevindt zich een ruime overloop, die toegang biedt tot drie slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers zijn goed bemeten en bieden voldoende ruimte voor diverse inrichtingsmogelijkheden. De badkamer is eveneens functioneel en van alle voorzieningen als een bad, douche, toilet en wastafel voorzien.

Tweede verdieping
De tweede verdieping is middels een vaste trap te bereiken. Deze ruimte wordt nu benut als bergzolder, maar kan ook uitstekend als slaapkamer gebruikt worden.

Tuin
De woning is gelegen op een kavel van 263 m2, met aan de voorzijde een tuin en een oprit die ruimte biedt voor het parkeren van twee auto's op eigen terrein. Langs de garage is er een achterom naar de zonnige achtertuin, die op het zuiden is gelegen. In de achtertuin bevindt zich een fietsenberging en een tuinkas.

Details
- 6 Zonnepanelen;
- Achtertuin op het zuiden;
- Parkeren op eigen erf;
- Cv-ketel geleased.
- Fijne garage;
- Aangebouwde bijkeuken;
- Dichtbij landerijen en het water;
- Niet zelfbewoningsclausule van toepassing.
- enz.

* De ‘niet-zelfbewoningsclausule’ luidt als volgt:
Koper is ermee bekend dat verkoper het verkochte niet zelf heeft gebruikt/bewoond en dat hij derhalve koper niet heeft kunnen informeren over eigenschappen van c.q. gebreken aan het verkochte, waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt. In dit kader zijn partijen uitdrukkelijk overeen gekomen, dat dergelijke eigenschappen c.q. gebreken voor risico en rekening van koper komen en dat bij de vaststelling van de koopsom hiermee rekening is gehouden.

Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
13 februari 2024
Verkoopdatum
12 april 2024
Looptijd
2 maanden

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 2.838
Aangeboden sinds
13 februari 2024
Status
Verkocht
Aanvaarding
Direct

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, twee-onder-een-kap woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1994
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
263 m2
Inhoud van de woning
423 m3
Oppervlakte externe bergruimte
6 m2
Oppervlakte overige inpandige ruimten
14 m2

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin, ventilatie, kabel-tv, glasvezel, buitenzonwering, airconditioning, schuifpui, dakraam

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview