Kipstraat 19 4589 KR Ossenisse

189m2
Wonen
4
Kamers
916m2
Perceel
1995
Bouwjaar
Zeer royale vrijstaande woning met ruime garage en mooi aangelegde, beschutte tuin met vrij uitzicht over het Zeeuwse landschap, volledig woonprogramma gelijkvloers en instapklaar.

Entree aan de voorzijde van de woning. Ruime hal met vide, toiletruimte, meterkast en toegang tot zowel de keuken als de woonkamer. De ruime en lichte doorzon woonkamer, ca. 35m2, geeft een mooi zicht op de voor- en achter- en zijtuin, verder is er een schuifpui naar de tuin. De keuken is zeer royaal echter is deze wel aan vervanging of renovatie toe. Aansluitend komt men in de praktische en ruime bijkeuken met aansluitingen voor wasmachine en droger. Van hieruit is tevens de garage en de hal in de aanbouw bereikbaar. De garage is ca. 25m2 en voorzien van elektrisch poort en voor de hobbyist een zware stalen balk met loopkat. De aanbouw is in 2019 nieuw geplaatst, hier treft men een slaapkamer en badkamer. De aanbouw is bereikbaar via een aparte ingang en daardoor ook geschikt als praktijkruimte. De slaapkamer is voorzien van vloerverwarming, airco en schuifpui naar de tuin, en-suite is de badkamer met royale douche, toilet en bad meubel.

Eerste verdieping

Op de verdieping bevinden zich aan weerszijde twee royale slaapkamers van resp. 16m2 en 20m2 een badkamer en een aparte berging. De berging is voldoende ruim voor eventueel het creëren van een extra slaapkamer. De badkamer is voorzien van een royaal bad, toilet en dubbel meubel. De tweede verdieping is bereikbaar middels een vlizotrap via de kleinste slaapkamer.

Tuin
De tuin is zeer royaal te noemen aan de voorzijde aan beide kanten van de woning een oprit voor meerdere auto’s. De tuin is verder voorzien van diverse terrassen, een berging en veel groen met vrij uitzicht over het landschap.

Deze woning is gelegen aan de rand van Ossenisse op een rustige locatie.

Voor iemand die op zoek is naar een instapklare woning met alle voorzieningen op de begane grond op een rustige locatie is dit zeker de moeite waard om te bezichtigen.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1995, aanbouw 2019
- Volledig woonprogramma gelijkvloers
- 16 zonnepanelen
- CV 2010
- Aanbouw met vloerverwarming en airco
- Hoofdwoning met houten kozijnen dubbele beglazing
- Aanbouw kunststof kozijnen met dubbele beglazing
- Volledig geïsoleerd
- Energielabel C
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 2.381
Aangeboden sinds
3 mei 2024
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Bungalow, vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1995
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Uitstekend
Staat van onderhouden buiten
Uitstekend

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
916 m2
Inhoud van de woning
864 m3
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
7 m2
Oppervlakte overige inpandige ruimten
44 m2

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin, rolluiken, airconditioning, schuifpui

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview