Wittebergweg 18H.19 7638 PP Nutter

70m2
Wonen
4
Kamers
400m2
Perceel
2014
Bouwjaar
Op schitterende lokatie aan rand en weilanden van het park Bij de Bronnen gelegen vrijstaande recreatiewoning. Gebouwd in 2014 op stenen fundatie met hoogwaardig cederhouten gevelwanden, hardhouten kozijnen en met glazuurdakpannen belegd dak. Gesitueerd aan de rand van het prachtige natuurgebied 't Springendal, van waaruit je fraaie wandel- en fietsroutes kunt maken richting Vasse, Mander, gezellig kunststadje Ootmarsum en het glooiende landschap rondom het Duitse grensgebied. Deze omgeving is zeer karakteristiek voor Twente vanwege de Twentse boerderijen, ervne, houtwallen en het glooiende landschap met uitgestrekte akkers en weidevelden. Kortom: GEWOON GENIETEN IN TWENTE!

* Bouwjaar: 2014 (zeer goed onderhouden) / perceel: ca 400 m2 / woonopp.: ca 70 m2 / inhoud: ca 190 m3
Begane grond
via de entree kom je direct in de royale woonkamer met openslaande terrasdeuren en veel daglichttoetreding; de keukeninrichting bestaat uit diverse apparatuur als koelkast incl. vriesvak, RVS wasemkap, 4-pits gaskookplaat, combi-oven, de CV-ketel HR combi bevindt zich in een meterkast, vanuit woonkamer achter trapopgang naar 3e slaapkamer (verlaagd plafond) heb je toegang naar 2 slaapkamers links en rechts, in het midden is de badkamer met inloopdouche, toilet en wastafelombouw aanwezig. Vanuit de woonkamer loop je zo via de openslaande deuren het zonnige terras op, dat op het zuidoosten gericht is, tevens nog een 2-tal zonnige terrassen om je meest prettige plekje zelf uit te zoeken.

Eerste verdieping
via de vaste trapopgang ga je naar een extra slaapkamer op de verdieping, waarvan het plafond wel verlaagd is (niet rechtop staan); deze ruimte kan ook als hobby- cq opslagruimte gebruikt worden.

Tuin
De op het zuidoosten gerichte tuin bestaat uit het 3-tal terrassen (dus altijd zon, maar ook schaduw indien gewenst) en het fraaie uitzicht over de weilanden. Tevens staat er een ruime houten tuinberging.

Details
- door met name uitzicht over de weilanden een prachtige lokatie / - nabij het historische mooie stadje Ootmarsum / - rand natuur- en recreatiegebied 't Springendal / - nieuw gebouwd in 2014 met kwalitatief hoogwaardig cederhout compleet afgewerkt op een stenen fundatie / - hardhouten kozijnen, ramen en deuren / - geheel v.v. dubbele beglazing / - Canal+ schotelantenne / -inrichting, stoffering en roerende zaken (waaronder 4 mountainbikes) zijn onderdeel van de koopsom / -mooie tuinberging en buitenkraan / - bij koop is 10% kosten koper over de koopsom verschuldigd aan de parkeigenaar / -commerciële verhuur is toegestaan / -jaarlijkse parkkosten grondhuur en servicekosten/lasten ca € 1.700.

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 1.393
Aangeboden sinds
29 april 2024
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Bijzonderheden
Gemeubileerd

Bouw

Soort woonhuis
Bungalow, vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2014
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Uitstekend
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
400 m2
Inhoud van de woning
190 m3
Oppervlakte externe bergruimte
12 m2
Oppervlakte overige inpandige ruimten
4 m2

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
Tuin, schuur/berging, kabel-tv

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview