Verkocht

Koninginnelaan 9 3244 BG Nieuwe-Tonge

155m2
Wonen
5
Kamers
779m2
Perceel
1962
Bouwjaar
Stap binnen in de wereld van modern en comfortabel wonen bij Koninginnelaan 9 in Nieuwe-Tonge, een vrijstaande woning die luxe en ruimte ademt.

Deze bungalow biedt vier slaapkamers, twee stijlvolle badkamers, waarvan één ensuite, en een riante (droom)keuken met een kookeiland. Verder zorgt de woonkamer, met grote raampartijen, voor een overvloed aan natuurlijk licht en biedt de perfecte ruimte voor zowel ontspanning als vermaak. De ruime achtertuin, met twee betegelde terrassen en veel groen, biedt privacy en veel mogelijkheden voor buitenactiviteiten. Ontdek een thuis waar elk detail zorgvuldig is overwogen.

Nieuwe-Tonge, een charmante en rustige buurt, biedt een aangename leefomgeving met een dorps karakter. De buurt is rijk aan voorzieningen zoals lokale winkels, scholen en gezellige eetgelegenheden. De bereikbaarheid van de woning is uitstekend, met gemakkelijke toegang tot openbaar vervoer (bushaltes) en belangrijke uitvalswegen (N59 en N215). Ideaal voor wie zoekt naar rust en ruimte, maar toch de gemakken van het dagelijks leven binnen handbereik wil hebben.
Begane grond
Een keurige tuin leidt je naar de entree van de woning, waar een hal toegang biedt tot een achtertuin, bijkeuken en keuken.

De keuken is het kloppende hart van het huis met een groot kookeiland, greeploze, donkere kasten en een stijlvol grijs keukenblad. Voorzien van moderne apparatuur zoals een inductiekookplaat, Quooker en twee ovens, is dit een paradijs voor elke kookliefhebber. Je kunt vanuit de keuken de achtertuin en woonkamer betreden.

Deze woonkamer, aangevuld met veel daglicht, nodigt uit tot het creëren van een gezellige zit- en eethoek. Vanuit hier is er ook toegang tot de achtertuin.

De bijkeuken is praktisch ingericht met een kitchenette, inbouw koel-/vriescombinatie en wasmachine/droger aansluiting. Deze ruimte leidt verder naar een hal die toegang biedt tot vier slaapkamers en een badkamer.

Deze badkamer (badkamer 1) is voorzien van een inloopdouche en wastafel.

De hoofdslaapkamer is dat deze is voorzien van een inloopkast en ensuite badkamer.

Badkamer 2 is afgewerkt met lichte vloer- en wandtegels. Daarnaast is de badkamer uitgerust met dubbel wastafelmeubel, zwevend toilet en inloopdouche.

Tuin
De riante achtertuin met achterom is een oase van rust en ruimte. Het is de perfecte plek voor zomerse barbecues, tuinieren of simpelweg genieten van de zon op een van de betegelde terrassen. Dankzij de groene heggen ben je verzekerd van voldoende privacy.


Details
Bijzonderheden

● Vrijstaande woning met vier slaapkamers
● Twee stijlvolle badkamers, inclusief een luxe ensuite badkamer
● Ruime woonkamer met veel natuurlijk licht
● Grote keuken met modern kookeiland en hoogwaardige apparatuur
● Praktische bijkeuken met extra opslag en voorzieningen
● Riante achtertuin met twee betegelde terrassen en veel groen
● Gelegen in de rustige en charmante buurt van Nieuwe-Tonge


Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
23 januari 2024
Verkoopdatum
17 april 2024
Looptijd
3 maanden

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 3.650
Aangeboden sinds
23 januari 2024
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Bungalow, vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1962

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
779 m2
Inhoud van de woning
721 m3
Oppervlakte overige inpandige ruimten
37 m2

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
Tuin

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview