Verkocht

Drossaartweg 8 6065 EZ Montfort

240m2
Wonen
5
Kamers
2858m2
Perceel
1976
Bouwjaar
Wat een droomlocatie, wat een vrijheid, wat een ruimte…..

Deze royaal ingedeelde vrijstaande bungalow ligt op één van de mooiste plekjes in Midden Limburg en heeft alles te bieden! Dit unieke woonhuis is gelegen op een royaal perceel van 2.858 m2, in een fraai en representatief villapark en vanuit de tuin kunt u gelijk de bossen richting het prachtige natuurgebied “Landgoed ’t Rozendaal” inlopen.

Het open karakter, veel lichtinval en het tuincontact vanuit alle ruimtes, geven een groot gevoel van vrijheid. De prachtig aangelegde tuin met veel terrassen maakt het bosrijke gevoel en woongenot compleet.

Dit unieke en onder architectuur gebouwde woonhuis, waarbij de architect deze fraaie creatie destijds heeft getekend voor zijn eigen privé bewoning, is oorspronkelijk gebouwd in 1976. In latere jaren heeft modernisering plaatsgevonden en vanwege de indeling is deze bungalow o.a. geschikt voor levensloopbestendig wonen, maar ook voor werken en/of hobby aan huis.

De landelijke en kindvriendelijke locatie in de kern Montfort ligt op korte afstand van dagelijkse voorzieningen, zoals een basisschool, winkels, supermarkt en sportverenigingen. Bovendien zijn de autosnelwegen A73 en A2 in slechts enkele autominuten bereikbaar.

INDELING EN AFWERKING:

Begane grond:

Entree:
Via een overdekte entrée is de voordeur bereikbaar.

Hal:
Vanuit de grote ontvangsthal (11 m2) zijn zowel het gastentoilet, garderobe, het woongedeelte alsmede de slaapvleugel bereikbaar.

Woonkamer:
De royale living met tegelvloer, vloerverwarming en open keuken (totaal 64 m2), beschikt over veel lichtinval, een inbouwhaard (op gas) en biedt een huiselijke sfeer.

Keuken:
De open keuken (11 m2) is voorzien van een keukenopstelling met onder meer een granieten werkblad, vijf pits gasfornuis, afzuigkap, combi magnetron, koelkast en een vaatwasser.

Tuinkamer:
Vanuit de woonkamer is de tuinkamer (33 m2) met granieten vloer en vloerverwarming bereikbaar. Deze ruimte beschikt over een prachtig uitzicht op de tuin, die bereikbaar is via 4 schuifpuien.

Gang:
Via de centrale ontvangsthal en gang is de slaapvleugel met berging c.q. bijkeuken (6 m2) bereikbaar.

Slaapkamer en badkamer:
Aan de voorzijde is een ruime slaapkamer (17 m2, voorheen 2 slaapkamers) gesitueerd. Naast de slaapkamer ligt de badkamer (5 m2), welke is voorzien van een ligbad, dubbele wastafel met spiegelkasten en toilet.

Bibliotheek:
Aan het einde van de gang ligt de sfeervolle bibliotheek (19 m2) met een mooie parketvloer en mahoniehouten boekenkasten. De bibliotheek kan uiteraard ook worden gebruikt als kantoor of extra slaapkamer.

Serre:
Vanuit de bibliotheek is een mooie, lichte serre (18 m2) bereikbaar. Ook vanuit deze ruimte geniet men volop van de terrassen en de tuin.

Slaapgedeelte achterzijde:
Aan de achterzijde is een aantal jaren geleden het nieuwe slaapgedeelte gerealiseerd. De riante slaapkamer is maar liefst 24 m2 groot, fraai afgewerkt met o.a. een inbouwhaard en grote ramen voorzien van shutters. De aangrenzende badkamer (10 m2) beschikt over een whirlpool, inloop-/
regendouche, dubbele wastafel met spiegels en een zwevend toilet.

1e Verdieping:
Via een losse trap is de vliering bereikbaar.

Tuin:
De indrukwekkende en riante achtertuin is fraai en op een parkachtige wijze aangelegd, gelegen op het noordwesten en ingericht met diverse terrassen, vijverpartij, eigen grondwaterput met pomp en looppaden door de eigen bostuin. Het gehele perceel is omheind door een hekwerk en is via diverse poorten bereikbaar. Aan de achterzijde grenst het perceel aan een fraai natuurgebied, waardoor optimale vrijheid en privacy gewaarborgd is.

Stalling:
Parkeren op eigen terrein is vanzelfsprekend. De royale carport (36 m2) is afsluitbaar middels een dubbele elektrische schuifpoort.


ALGEMEEN:

- Volledig geïsoleerd en voorzien van vloer-, spouw- en dakisolatie, alsmede dubbele beglazing.
- Energielabel C.
- Verwarming via 2 HR combi ketels, bouwjaar beiden 2022.
- O.a. voorzien van diverse extra’s, te weten: vloerverwarming (grotendeels), airconditioning, professionele inbraakbeveiliging (klasse 3)
en bliksembeveiliging.
- Riante indeling, o.a. geschikt voor levensloopbestendig wonen of wonen gecombineerd met werken en/of hobby aan huis.
- Grootte perceel 2.858 m2, woonoppervlakte circa 240 m2.
- Aanvaarding in overleg.

Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
16 augustus 2024
Verkoopdatum
10 september 2024
Looptijd
25 dagen

Kenmerken

Overdracht

Aangeboden sinds
16 augustus 2024
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Bungalow, vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1976
Soort dak
Tentdak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
2858 m2
Inhoud van de woning
850 m3
Oppervlakte overige inpandige ruimten
6 m2

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
2
Aantal woonlagen
2
Voorzieningen
Tuin, ventilatie, alarmsysteem, kabel-tv, airconditioning, schuifpui

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview