Bergweg 76R-433 8336 MC Baars

40m2
Wonen
3
Kamers
293m2
Perceel
2022
Bouwjaar
Moderne cottage met karakteristieke uitstraling op Landgoed Baars. Volledig geïsoleerd met triple glas, kunststof kozijnen, vloerverwarming en helemaal gasloos. Met twee (slaap)kamers, living met openslaande deuren en een extra zolderverdieping. Gelegen in de prachtige bossen van de Woldberg op fietsafstand van Steenwijk met alle dagelijkse voorzieningen.
Begane grond
Indeling:
Living met openslaande deuren, elektrische verwarmingsunit en afneembare trapopgang naar de extra berg-/slaapzolder. Halfopen keuken met vaatwasser, kookplaat, wasemkap, koelkast met vriesvak en plek voor een losse magnetron of oven. Door de aanwezigheid van twee aanrechtblokken is er ook meer dan voldoende kast- en werkruimte. Kleine slaapkamer (geschikt voor stapelbed), installatieruimte, grote slaapkamer met kastenwand. Badkamer met toilet, wasmeubel en douche.

Tuin
Het geheel is gelegen op een kavel van 293 m2 en beschikt daardoor over een fijne tuin rondom.

Details
Bijzonderheden:
De cottage beschikt vloerverwarming en een elektrische Cv-ketel welke aangesloten op een 3-fase meterkast . Het is mogelijk om een bijgebouw van 6 m2 te laten plaatsen. De wasmachine-aansluiting kan zowel in een bijgebouw, als in de badkamer worden gerealiseerd. Het huisje beschikt over een rookmelder en brandblusser.
Net nieuw aangebracht en derhalve ter overname, plisse gordijnen compleet, hor ramen / hor tuindeuren.

De omgeving:
Baars ligt aan de rand van de bossen De Woldberg en De Eese. Hier is het prachtig wandelen in het glooiende landschap met afwisselend bos en heide. Het park ligt tevens op fietsafstand van Steenwijk met een gezellige binnenstad, intercitystation, theater, bibliotheek, bioscoop, scholen, verscheidene sportfaciliteiten en meerdere grote supermarkten. Vanuit Steenwijk is het prachtig recreëren in de verscheidenheid aan natuur in de directe omgeving.

Voor meer informatie over het park, de parkkosten en andere relevante informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor.


Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 4.725
Aangeboden sinds
9 maart 2023
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Bungalow, vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2022
Soort dak
(GEBOGENDAK / GEBOGENMETLICHTRUPSEN) Gebogendak
Staat van onderhouden binnen
Uitstekend
Staat van onderhouden buiten
Uitstekend

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
293 m2
Inhoud van de woning
125 m3

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal woonlagen
2
Voorzieningen
Tuin

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview