Onder optie

De Steegh 5973 PZ Lottum

0m2
Wonen
0
Kamers
3547m2
Perceel
Bouwjaar
Op zoek naar een vrij gelegen locatie om uw woonwensen in te vullen?
Mogelijk dat deze locatie, juist buiten de bebouwing in Lottum, u inspireert... uitzicht over de landerijen, binnen 7 autominuten bij de A73, of gewoon genieten van een wandeling door de omgeving waarbij u geniet van wat rozendorp Lottum u te bieden heeft. Van kasteeltje Kaldenbrook tot de kasteel de Borggraaf, van het Lottums Schuitwater tot de Maas met als zijn schoonheid in Oostelijke richting. Of gewoon even een rondje lopen... met het veerpont een oversteek naar Arcen, Broekhuizen of Grubbenvorst en weer terug op uw stek in Lottum. Het kan.

Op deze plek is het mogelijk een woning te realiseren middels een bijdrage aan de gemeente Horst aan de Maas. Hiertoe dient € 165.000.-. in het kader van de structuurvisie te worden afgedragen en dient er een bestemmingsplanwijziging plaats te vinden.
Dit alles kan in overleg met ondergetekende.

Wenst u meer informatie over de bouwmogelijkheden of alle in's en out's over de locatie en omgeving?

Bel gerust Coen Absil 0612399624
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ ∞
Aangeboden sinds
27 februari 2019
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar

Oppervlakte en inhoud

Indeling

Aantal kamers
0
Aantal slaapkamers
0
Aantal woonlagen
0
Voorzieningen

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview